טיסה לזוג צעיר
-
אני וחברה שלי רוצים לטוס אנחנו כבר אחרי צבא,רוצים לעשות חופשה בסגנון בטן גב כזה משהו כמו 5 לילות , לא מצאתי אתר אחר לשאול אז מאיפה מומלץ להזמין חשבתי על רודוס מישהו ממליץ על מלון אני מחפש משהו שהוא לא פחות מ4 כוכבים חצי פנסיון משהו נחמד כזה שיהיה על הים אם יש המלצות אשמח
בכללי מאיפה עדיף להזמין ראיתי הרבה דילים בשטיח המעופף וגרופון הרבה אומרים לי שעדיף דרך SKYSCANNER וBOOKING אבל אני לא רואה שהמחירים שם יותר מדי זולים אלה ההפך אני רוצה לטוס בסוף אוגוסט ?
המלצות, עצות על יעדים וכו אשמח -
באופן עקרוני מי שמתכנן הרבה זמן מראש ויוצא לטייל, הרכבת חבילה לבד היא זולה יותר.
אבל המקרה שלכם הוא שונה:
- אין לכם הרבה ניסיון בנסיעות לחו”ל, בטח שלא לבד. הזמנת חבילה דרך ספק ישראלי יכולה לחסוך לכם הרבה טעויות.
- היתרון הגדול של הזמנה עצמאית זה לטיול ביעד עם טיסות סדירות (שירות מלא או לאו-קוסט). בחופשה של בטן גב ליעדי נופשונים שהרוב הגדול של הטיסות הן צ’רטר – דווקא שם אין יתרון להזמנה עצמאית.
- בהזמנה של חבילה אתה מקבל גם “העברות” (הסעה למלון)
לחופשה של בטן גב פחות חשוב היעד. הכי חשוב זה איכות המלון. חשוב מאוד שתבדוק בעצמך מה מיקום המלון ומה המרחק שלו משדה התעופה וממרכז העיירה. סוכנויות נוטות לשווק מלונות שנמצאים גם 2-3 שעות נסיעה מהשדה. אל תסמוך על הסוכן – תבדוק את המרחק בעצמך עם גוגל.
אל תתרשם כל כך מכמות הכוכבים. יש מלונות מעולים עם 3 כוכבים ויש מלונות גרועים עם 5. את המלון שמציעים לך תחפש בגוגל ותקרא בעצמך ביקורות.
-
הבנתי הבעיה היא למצוא סוכן כזה אני רק רוצה איזה בטן גב של 4-5 לילות לא יותר מזה משהו שיהיה קצת עם חופים וכו בגלל חשבתי יוון גם וכו
אבל אני רואה שהכל נורא נורא יקר כבר ואני מבין למה אוגוסט הכי יקר אפילו שאני מחפש סוף אוגוסט אבל עדיין המחירים בשמיים כבר ככה שכנראה פספסתי תודה בכל זאת
-
אל תתיאש, תעקוב אחרי חוליו, יש הצעות השתלמות גם בשיא העונה.
תכין רשימה מראש של מלונות במקומות כמו רודוס וכרתים שלשם כל פי רוב הטיסות הכי זולות.
אולי גם באטומי בגיאורגיה- כלכלה זולה
-
חזרתי לפני שבוע מהאי קרפאתוס ביוון,האי הוא לא אחד האיים הידועים המוכרים והחרושים לכן המחירים שלו הרבה יותר שפויים.
האי מקסים,חופים לא פחות יפים מתאילנד.
מי שמשווק את החבילות זה אופק תיירות.
כתבתי בלוג על החופשה שלנו באי,אתה מוזמן לקרוא.
מניסיון אישי במקרה הזה חכו לרגע אחרון בטוח תמצאו משהו.