עזרה במציאת יעד..
-
אז כתבתי פה בעבר על טיסה לוינה ומערב אוסטריה, אממה, לצערי נזכרתי באיחור רב להזמין כרטיס וכל כרטיס עם מזוודה כמובן מתחיל מ $500, וזה $150 יותר ממה שהקצבתי לטיסה...
(מדובר על טיסה של יום ראשון בבוקר וחזרה עד יום שישי לפני כניסת שבת בשבוע השני של אוגוסט)
האם יש עדיין יעד שלא נופל ממה שתכננתי לראות באוסטריה, האגמים, הירוק המסביב, הטבע העשיר והמהמם?
שכמובן עומד במחיר שהקצבתי?
כל כך אודה לכם!! אני משתוקקת לטוס ולא מוצאת לצערי יעד מתאים שלא הייתי בו בעבר... (הייתי בצפון איטליה, קרואטיה, סלובניה, פראג, בודפשט, יוון)
-
תכניס את התאריכים לסקיי סקנר, ביעד תלחץ על anywhere ותבדוק מחירי טיסות. תראה האם יש יעד שדומה למה שרצית במחיר שמתאים לך.
-
סלובקיה באה בחשבון?
זולה יותר.
-
בדקתי את סלובקיה, אבל המחירים יותר יקרים משום מה.
אני חשבתי על תקציב באיזור ה 4000₪ לשבוע.
1500₪ טיסה, 500₪ השכרת רכב, 1500₪ מלונות וכל היתר בזבוזים עם אופציה קלה לחריגה (אני שומרת כשרות כך שאני מביאה אוכל מהבית ופחות מוציאה את הכסף על מסעדות וכו).
ועם מחיר של 2000₪ כרטיס אני בקלות אגיע לאיזור ה 5000₪ וזה פחות מתאים לי

-
האלפים הצרפתים יכולים להתאים. עלויות דומות לאוסטריה. נופים לא פחות יפים.
יש טיסות ישירות לג’נבה מילאנו ליון ואפשר לחפש גם טיסות לא ישירות.
אני לא בטוח שתמצאו טיסה הרבה יותר זולה ממה שכבר מצאתם.
אולי גם יעדים במזרח אירופה יכולים להתאים. למשל בולגריה רומניה ומדינות אחרות בבלקן. היעדים האלה די קרובים וזולים.
-
השאלה אם הם נותנים מענה מבחינת מה שאני מחפשת... לא מוזיאונים וערים גדולות, יותר שטחים ירוקים אינסופיים ומלא מקורות מים.. זה מה שאני ככ אוהבת באירופה בגדול
-
לוחות הזמנים שלך מאוד נוקשים והתקציב מוגבל. אוגוסט קרוב מאוד והמחירים עולים. אני לא בטוח שיש טעם במצב הזה להיות מאוד סלקטיבי בבחירת היעד.
כל יעד כפרי קריר בהרים באירופה יהיה אלטרנטיבה נהדרת לקיץ הישראלי.
כמעט בכל מדינה אפשר למצוא די בקלות אזורים ירוקים ושקטים אם מתרחקים קצת מהמקומות המוכרים.
כדאי לבדוק את מזג האוויר לפני שקונים כרטיס.
לא הבנתי אם כבר טיילת באוסטריה אבל גם באוסטריה אין הרבה שטחים ירוקים אינסופים. כדאי לתאם ציפיות.