ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זה לא זמן פריז...

פורום אירופה
    4
    6
    5352
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סיון רביבו
      סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

משתפת אתכם בסיכום הטיול שלי ביעד שלא כ"כ נמצא על מפת התיירות הישראלית
      (לא פגשתי ישראלים בכלל)..מסתבר שצרפת היא הרבה מעבר לפריז והריביירה wink

אז אם אתם מחפשים יעד רומנטי, טובל בנופים ירוקים, משופע במסעדות שמגישות אוכל גורמה ויינות צוננים ומשובחים...אתם כבר לא צריכים לחפש !

חבל אקיטן שבצרפת, ובראשו בירת המחוז, העיר בורדו, יענה על כל ציפיותיכם.

קריאה נעימה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נוסע מתמיד
        נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

תגובה לסיון

התמונות נהדרות והתאורים פיוטיים, אך ברור שזאת כתבת קידום מכירות מובהקת, ותייר ממוצע לא יחשף לרמת ארוח כזאת.

הכל נהדר, מרהיב ומצויין? זה לא נראה ככה בטיול ממוצע.

שתי דוגמאות הנוגעות דווקא לבורדו היפה באמת:

א. איזור השוק לא סימפטי, ומדרום לרחוב ויקטור הוגו לא רצוי להסתובב בגלל האוכלוסיה.

ב. מוזיאון היין. הבניין באמת מיוחד ומרהיב, אבל עליה לתצפית, כוס יין וכניסה למוזיאון במחיר של 20 אירו לאדם, זה מוגזם.

כל זה מביקור לפני פחות משנה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
        • סיון רביבו

מקבלת את תגובתך, אך לא מסכימה עם דבריך.

אסביר -
          כמו שציינתי, בטיול זה הייתי אורחת של משרד התיירות של חבל אקיטן בסגרת סיור בלוגרים. כמובן שהם אירגנו אג'נדה שתחשוף את המיטב שיש לחבל ארץ זו להציע לנו, התיירים. אך פוסט הסיכום שלי מבוסס על חוויות אישיות. אני ממליצה רק על דברים שנהנתי בהם, ולא לשם מצג שווא.

ולעניין הערותיך –

הכל היה נהדר? זה לא נראה ככה בטיול ממוצע
          אם תקרא את שאר הפוסטים בבלוג שלי, תראה שאין הבדל של ממש בין הסיכום הזה לבין השאר סיכומי הטיולים שארגנתי למשפחתי. הטיולים שלנו תמיד מוצלחים (טפו טפו טפו) כי אני משקיעה המון בלימוד האזור, בבניית התוכנית היומית ובבחירת האטרקציות והמסלולים.
          האם זה אומר שאין דברים שמתפקששים? ממש לא.
          בטיול ליער השחור - בגלל בעיית ניווט בוויז באחת הפעמים לא הגענו ליעד הנכון.
          בטיול לסלובקיה - התחלנו מסלול רגלי, ולמרות כל השלטים בדרך, ממש התברברנו. כשכבר הגענו לתצפית התחיל מבול ונאלצנו לחזור על עקבותינו.
          הטיול לחבל אקיטן, שכאמור אורגן על ידם, היה באמת מוצלח, כי הם מקומיים וידעו בדיוק לאן לקחת אותנו. למרות זאת, בביקור בקוניאק, בגלל שהתחיל לרדת גשם הם שינו תוכניות, והכניסו אותנו למרכז מבקרים בו היינו חצי שעה רק כדי להעביר את הזמן. היה משעמם. אז מה הטעם להוסיף את זה לסיכום? אין שום ערך מוסף. גם כך הסיכוי שזוג שמגיע לטיול ייכנס למרכז מבקרים כזה, הוא זעום. מבחינתי אין תועלת אפילו באיזכור…

אזור השוק לא סימפטי
          אין לי מושג...מן הסתם, אם כך הדבר, למה שיקחו אותנו לשם? בכל עיר יש אזורים פחות סימפטיים (מינכן, ברלין, פריז...), אין זה אומר שלתיירים לא מומלץ להגיע לעיר, אלא פשוט להתמקד באזורים התיירותיים.

מוזיאון היין יקר
          כל אחד ושיקוליו.  לאחד לא תהיה בעיה להוציא X שקלים על פארק שעשועים/ רכבל/משחק כדורגל/פארק חבלים/תערוכה או כל אטרקציה אחרת....השני יראה את זה כמיותר. לטעמי, המוזיאון מעניין מאוד. הייתי שם שעתיים ונהננתי....ואני לא חובבת מושבעת של יינות. היה לי חשוב להוסיף את האטרקציה הזו לסיכום, כי היא מיוחדת, ולדעתי לתייר שמגיע לבורדו חבל לפספסה. האם מתאים מבחינה כלכלית? שכל אחד יחליט בעצמו.

תייר ממוצע לא ייחשף לרמת אירוח כזאת
          לא רלוונטי. המטרה בסיכום הייתה להציג בפני הקוראים את מגוון האפשרויות בחבל אקיטן. מה בסופו של דבר תייר כזה או אחר ייקח משם בכדי להרכיב את טיולו האישי זה העניין שלו. המלונות שהיינו בהם היו 3 כוכבים, אך היו מצויינים, ולכן המלצתי עליהם. המסעדות היו משובחות. כמובן שכל אחד עושה שיקול כלכלי מה הוא בוחר לשלב בטיול. מכירה כאלה שאוכלים כל הטיול פאסט פוד, ומכירה כאלה שדווקא בחו"ל בוחרים מסעדות מיוחדות אפילו ברמת כוכבי מישלן...וכמובן שיש את כל שאר המגוון בין הקצוות הללו.

בשורה תחתונה, המטרה שלי הייתי לחשוף בפני הישראלים את החוויות שחוויתי באזור פחות מוכר בצרפת. האם זה עושה להם יחסי ציבור? כן (זאת מן הסתם הייתה המטרה של סיור הבלוגרים), האם הכתבה משוחדת? לא, רשמתי בצורה אותנטית את איך שאני חוויתי את המקום. מקווה שלפחות לחלק זה העיר את בלוטות החשק laugh

• צפנת
            צפנת נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה סיוןwink 

כמו תמיד, גם הפעם הכתיבה שלך נהדרת והתמונות מקסימות!!! בהחלט הצלחת לעורר עניין וחשק ביעד לא מוכר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • dubyco
              dubyco נערך לאחרונה על ידי

תודה על השיתוף.בהחלט יעד מעניין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • סיון רביבו

צפנת ודובי – תודה רבה לכם על ההתייחסות והפירגון wink

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון