רשת למוצרי חשמל או כלי עבודה
-
ישנם רשתות כמו אייס כמדומני היה קישור לאחת הרשתות הגדולות
אך איני מוצה אותה
תודה
דודו HUA HIN מדהימה מקום איכותי ביותר יש שם חיי לילה כמו דיסקוטקים ומועדונים ?
-
רשת למוצרי חשמל או כלי עבודהירון - המושג "חיי לילה", "דיסקוטקים" ו"מועדונים" - נשמע קצת יפה ומכובס ..... אך לא בכל מקום ולא כל אדם מתכוון לאותו דבר.
בפאטאיה למשל - מדובר בעיקר על מועדוני א-גוגו ודיסקוטקים מסוג מסויים והם שמהווים את עיקר "חיי הלילה" (אם לא את כולם). שווה אולי פעם להסביר במה מדובר (ומי שרוצה, מוזמן לתקן אותי או להוסיף).
מועדון א-גוגו: מדובר בדר"כ על אולם קטן שבמרכזו ישנה במה ומסביבה, לאורך הקירות וגם סביב הבמה ישנם מושבים ושולחנות. על הבמה מפזזות תאילנדיות, מעורטלות במידה זו או אחרת. על אותו פריט הלבוש שכן נמצא עליהן יש תג עם מספר כך שהלקוחות יוכלו לבחור את הרצויה להם. לעיתים יש גם "הופעות" - מגוון שימושים שונים באיבר מסויים כגון - כיבוי נרות, שריקה במשרוקית, פתיחת בקבוקים, שליפת סכיני גילוח, צליפה בבלונים ושלל פעילויות מגוונות. חלק מהבנות מסתובבות מחוץ לבמה, בין הלקוחות ותמורת משקה או סכום כסף קטן, מאפשרות ללקוחות למשש איברים בגופן למשך מספר דקות.
הלקוחות הם גברים בגילאי 18-80 ... חלקם רק צופה סביל או פעיל, וחלקם בוחר בחורה לשם פעילות מוצנעת יותר בחדר במלון.
דיסקוטק: - כאן לא באים צעירים וצעירות תאילנדים לבלות את הערב אחרי יום עבודה. מדובר שוב על אולם ...יש גם מוזיקה ואורות ..... אותם גברים בגילאי 18-80 ואותן "נערות עובדות" אשר ה"דיסקוטק" הוא מקום העבודה שלהם. הגברים בני ה 18-80 באים למצוא בחורה לבילוי אינטימי והבנות (לא תמיד ה"בנות" הן באמת "בנות") באות לעבוד - ז"א, למצוא לקוחות.
בתשובה לשאלה - "חיי לילה" מהסוג הזה אין בהואה הין.
בבנגקוק למשל, יש גם "חיי לילה" מהסוג הזה וגם הרבה מאד מקומות של "חיי לילה" מהסוג שלא כולל זנות - מועדוני רוק וג'אז, דיסקוטקים שצעירים וצעירות תאילנדיים באים לבלות בהם, בתי בירה עם הופעות (לא מיניות) מוזיקה חיה ועוד מגוון רב של דברים (קונצרטים, תיאטראות, והופעות שונות).
-
רשת למוצרי חשמל או כלי עבודההבנתי את כוונתך
אני מתכוון למועדונים בהם תאילנדים או ארופאים יוצאים לבלות לשתות ולרקוד ללא "נערות עובדות"
5 פברואר אני בבנגקוק
ירון -
רשת למוצרי חשמל או כלי עבודהאם אתה רוצה למות משעמום סע להוא הין. תיירות ברובה הגדול מבוגרת.
חופי ים רגילים לחלוטין , מזכירים את חוף הרצליה. רחבים שוממים ומשעממים. בחלקים קטנים שלהם ליד מלון הילטון יש מתרחצים . ליד המלון הזה ישנם כמה מועדונים ובארים עם נערות עובדות. נפתח שם לאחרונה קניון ברמה נמוכה שמשמש מקלט מהחום הכבד. בערב יש שוק לילה עם כמה מסעדות ודוכני אוכל.
בתי מלון ברמה מאוד טובה לאורך החוף.
יחסית לתאילנד העיר נקיה ומטופחת.
סביבת העיר ,שאגב נמצאת במחוז PHRACHUAP KHIRI KHAN, מציעה מספר פארקים לאומיים וחופי ים מעולים.
בתאילנד מספר רשתות לכלי עבודה ברמה טובה יותר מהום סנטר או אייס.
רשת HOME WORKS ו HOME PRO . שתי רשתות טובות
בצ'אנג מאי ישנה חנות ענקית, הטובה ביותר שראיתי בתאילנד נקראת GLOBLE , נמצאת מחוץ לעיר. צריך מונית על מנת להגיע.
באזור פטיה נפתחה לאחרונה חנות גדולה מאוד, הטובה ביותר מסוגה באזור
נמצאת על כביש 7 בדרך לבנגקוק.
אם אתה חובב כלי עבודה וכו' כמוני הקל ביותר להגיע לשוק ענק לכלי עבודה וכל מה שעולה בדעתך בצ'אינה טאון בבנגקוק מאחורי מלון GRAND CHINA PRINCES.
-
ירון - תנוח דעתך ...
קשה להשוות בין הואה הין לפאטאיה - 2 מקומות עם אופי ואיכויות שונים לגמרי. אני חושב שהתמונות דיברו בעד עצמן כולל ה"זקנות" ..
לגבי החופים - כנראה שבהואה הין עדיין לא שמעו על הגאות והשפל ועל "מי תהום עכורים" שגורמים לחוף בפאטאיה להיות ברוחב של מטר וחצי ולמי הים להיות בלתי ראויים לרחצה - ולעיתים נדירות אתה רואה מישהו שמעיז גם להתרחץ בים. תמונה אחת שווה 1000 מילים ומי שמכיר את חופי פאטאיה, יראה מיד את ההבדל העצום.
אם תוציא מפאטאיה את ה"נערות העובדות", לא ישאר כמעט דבר. גם רוב מבקרי פאטאיה לא באים לשהות בחופים (שהרי חופים טובים בהרבה יש להם באותו מרחק נסיעה, כמו שרואים בתמונות). הם באים בעיקר בשביל "חיי הלילה" המסויימים מאד - ואין בזה שום רע לגבי מי שמעוניין בזה.
הואה הין היא הפנינה של ערי הקייט בתאילנד וגם האוכלוסיה שמתגוררת בה ומבקרת בה שונה לגמרי באיכותה. ההגיון הפשוט אומר שהחנויות, המסעדות ומקומות הבילוי יתאימו עצמם לסוג האוכלוסיה המתגורר ומבקר במקום. תנוח דעתך - בהואה הין יש חנויות, מועדונים ומסעדות ברמה מצויינת - זו גם הסיבה שתושבי בנגקוק נוסעים בסופי שבוע להואה הין ולא לפאטאיה. אייעץ לך יותר לגבי פרטים לקראת בואך.
לגבי חנויות כלי עבודה - יש בשפע בבנגקוק ובכל מקום. -
ירון - רשימת פאבים ב Hua Hinקבל קישור עם רשימת פאבים ב Hua Hin ....אתה יכול להיות בטוח שאין בהם "נערות עובדות"
http://www.thailand-huahin.com/huahin-pubs/ -
ל.ק.ל. - ליוסי ר. תיזהר להתחיל איתי...(-:יוסי, אתה יודע שאתה מודל לחיקוי שלי אני מעריץ אותך, ואני מקווה כשאצא לפנסיה אוכל לעשות את מה שאתה ורעייתך עושים במדינתינו "תאילנד"...
אבל כהרצליני פתחת חזית מולי..
" איך כתבת "מזכירים את חוף הרצליה. רחבים שוממים ומשעממים".
אז חופי הרצליה לעומת חופי הואה הין לדעתי טובים יותר והתמונות יעידו....
יום טוב.
-
ל.ק.ל. - ליוסי ר. תיזהר להתחיל איתי...(-:
-
-
-
-
-
-
ל.ק.ל.AGסליחה טעות שלי. הכוונה הייתה רחבים כמו חופי הרצליה. צריך הייתי לשים נקודה ולהמשיך שחופי הוא הין משעממים ושוממים.
אני מכיר את חופי הרצליה וחוף השרון במיוחד. כאשר אנחנו בארץ אתה יכול לפגוש אותי שם כל שבת בשבע וחצי בבוקר. קיץ וחורף כבר למעלה מ 15 שנה.נפגשים מספר חברים, עושים הליכה עד המרינה ושותים קפה במסעדה בתמונה מספר 3 (עם הריהוט החדש)
אתה צודק, אין מה להשוות.
-
חופי הואה היןל AG - אכן, לישראל חופי ים מצויינים.
כמה תמונות מה"שיממון" של חופי הואה הין
-
חופי הואה היןבגלל האורך הגדול של החוף ורוחבו - ישנם אזורים צפופים יותר וצפופים פחות - כך שכל אחד יכול לבחור לפי טעמו ורצונו.
-
חופי הואה היןישנם אזורים עמוסי שמשיות למי שמעוניין לשבת בצל ואזורים פתוחים לאלה שמעוניינים להחשף לשמש.