ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קייפ אן או היא פלאם

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    4179
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הגר ועבי
      הגר ועבי נערך לאחרונה על ידי

אנו זוג חובבי טבע, נופים ובעלי חיים, אבל לא מיטיבי לכת. מתכננים טיול לניו-אינגלנד באוקטובר. אמורים להגיע לבוסטון בדרך החוף מצפון. יכולים לבחור בין סיור בשמורת הטבע של Plum Island לבין נסיעה לקייפ אן והמשך לאורך החוף לבוסטון. נראה שלוח הזמנים לא מאפשר להגיע לשני המקומות. מה עדיף?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

את plum island אינני מכיר. רציתי לודא שמדובר באי שנמצא ליד Long Island במדינת ניו יורק.  אם כן, לא ברור לי שיש שם בכלל שמורת טבע.  אם הכונה למקום אחר, אז כדאי שתסבירו.

לגבי קייפ אן, לדעתי זה איזור מצוין לביקור על ידי מי שאינו מטיב לכת.  מעבר לעירות החמודות שנמצאות שם, כמו Rockport ו- Gloucester, ישנו פארק מדינה של מסצ’וסטס בקצה הצפוני של קייפ אן, בשם Point Halibut State Park.  המקום היה בעבר מחצבה, וננטש.  המחצבה התמלאה במים, ועכשיו זו בריכה במרכז הפארק.  מסביב יש שבילים המובילים לים.  ההליכה איננה קשה ולא כרוכה בעליות וירידות.

ב- Gloucester ניתן לעלות על סירות לשייט צפיה בליויתנים.  אני עליתי על אניה כזו והיה שיט מוצלח (רק שכדאי לודא מזג אויר בהיר כדי שהוא יהיה פורה ותראו הרבה ליויתנים).

• הגר ועבי
          הגר ועבי נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובה הזריזה.

יש שמורת טבע ב-Plum Island, לאורך החוף סמוך ל-Newburyport הנמצאת מצפון לאזור שהמלצת.

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

הסתכלתי במפה וראיתי את המקום.  למרות שביקרתי במסצ’וסטס 6-7 פעמים, מעולם לא הייתי שם.  נראה שבעיקר מדובר בחופים.

דף הפארק

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון