ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לניו יורק ווגאס

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    1496
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • na2006
      na2006 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.
      אני ובעלי נוסעים ל-10 ימים לווגאס וניו יורק אחרי 10 שנים ארוכות שלא היינו שם. מתחילים בווגאס. יש לי מספר שאלות ואשמח "להשתמש" בנסיון שלכם:
      בווגאס הזמנתי חדר בencor ומעוניינת ללכת להופעה של le reve. הבעיה היא שיש הופעה ביום הראשון שאנו מגיעים (אחרי טיסה ת"א-אטלנטה-ווגאס עד שתצא נשמתנו) או ביום שבו אנו טסים לניו יורק (טסים ב 23:00). הבנתי שההופעה מדהימה. האם הגיוני ללכת ביום הראשון אחרי טיסה כזאת ארוכה?
      בווגאס אנו מתכננים:
      לטייל בסטריפ בין בתי המלון השונים, בהופעות, אולי המצפה הימי במנדלה ביי, קצת קאזינו ואואוטלט (פרימיום אאוטלט). בשוטטות בפורום נאמר שיש במלון ניו יורק ניו יורק מעין פארק שעשועים עם רכבת שנוסעת 100 קמ"ש. האם מיועד גם לזוג מבוגרים (טוב, לא ממש מבוגרים בשנות ה-30 המאוחרות). אנ מחפשים קצת אטרקציות.
      בניו יורק - גם כאן יש לי מספר (לא קטן) של שאלות-
      אנו מתכננים לטייל כמובן באתרים המרכזיים: סנטרל פארק, טיימס סקואר, גרנד זירו, מוזיאון ההסטוריה של הטבע, תצפית בroc (היינו באמפייר בעידן התאומים), הופעה (עדיין לא החלטתי איזו) כמובן לבקר בשוורץ, צ'ינה טאון, מייסיס, והחנויות המובילות, ומסעדות:
      האם לפיטר לוגר צריך להזמין מקום מראש, ואיזה סניף כדאי להזמין?
      הופעה: האם מלך האריות ילדותי עבור זוג בגילנו?
      במידה והיינו באאוטלט פרימיום בווגאס, הוודברי שיך לאותה רשת לפי מה שראיתי, אז כדאי אולי לנסוע לג'רזי גרדנס?(הילדים מחכים לקניות....)
      אני צריכה לתכנן טיול שמשלב גם "אתרים" (בעלי) וגם קניות (אני והילדים). אשמח אם תוכלו לעבור על ההודעה המיגעת ולעזור לי בשאלותיי הרבות. תודה רבה לכולם.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אופיר
        אופיר נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו יורק ווגאס
        הנה כמה תשובות:
        ווגאס - LA REVE הופעה מדהימה. הייתי הולך ביום הראשון ולא לפני הטיסה.
        רכבת ההרים בניו יורק ניו יורק היא העתק של זו מקוני איילנד בברוקלין. היא נחמדה אבל לא יותר מזה. היא מיועדת גם למבוגרים. אטרקציות קצת יותר מאתגרות יהיו המתקנים על ראש הסטרטוספיר (מחוץ לסטריפ). לפני כמה שנים היה גם בנג'י בווגאס אבל נדמה לי שזה כבר לא קיים.

ניו יורק -
        לפיטר לוגר חייבים להזמין מקום מראש. אם אין לכם רכב, עדיף לסניף בוויליאמסבורג לשם ניתן להגיע בתחתית. תכינו מזומנים כי הם לא מקבלים אשראי.
        מלך האריות זה הצגה לכל המשפחה ויכולה להיות מהנה גם למבוגרים. מצד שני, יש הצגות יותר "מבוגרות".

בעניין הקניות - קחו בחשבון את נושא המשקל ותשלום על מזוודות בארה"ב. קניות שתעשו בווגאס תסחבו אתכם במטוס לניו יורק וזה משקל.
        בווגאס תמיד קיץ וכך גם הבגדים שנמכרים שם. בניו יורק זה תלוי בעונה. גם שהוודברי שייך לאותה הרשת כמו האאוטלט בווגאס, זה לא אומר שהחנויות שם זהות. רצוי להשוות את רשימת החנויות ולהחליט מה עדיף לכם. בוודברי יש יותר חנויות מאשר בג'רזי גרדנס. מצד שני, ג'רזי גרדנס יותר קרוב למנהטן והוא קניון סגור המוגן מחום (בקיץ) ומקור (בחורף).
        • שמילiב
          שמילiב נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו יורק ווגאס
          לכו להופעה ביום הראשון, כיף יהיה להתחיל את הטיול עם המופע המרהיב הזה. ביום של הטיסה, הוספת הופעה לסדר היום רק תלחיץ אתכם.
          יש בוגאס מספר אאוטלטים שווים. יכול לומר לך שגם בקניון של סיזרס פאלאס מצאתי בגדי מותגים במחירי מציאה.
          אין בכלל מה להשוות בין ודברי לבין ג'רסיגרדנס, וודברי זה כמו עיר של חנויות מותגים וחויה בפני עצמה, ג'רסיגרדנס זה קניון רגיל וחסר יחוד, כמו הרבה אחרים שאת רואה בארץ ובחו"ל. עם זאת, מניסיון שלי, אם חרשת את האאוטלטים של וגאס, וודברי תהיה פחות רלוונטית עבורך.
          שימי לב, פרימיום אאוטלט הפתוח בוגאס אטרקטיבי הרבה יותר בסופי שבוע, כי הם נוהגים לצאת במבצעים במיוחד בסופי שבוע. שימי לב, בסוף הסטריפ לכיוון הפרמידות אם נוסעים ישר, אחרי 5 דקות נסיעה יש מצד ימין שכונת חנויות מותגים ובתי קפה וגם שם יש מבצעים מדהימים.
          אגב, בחרת מלון מדהים! בוגאס, אני בטוח שתהנו בו.
          • na2006
            na2006 נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו יורק ווגאס
            תודה לכם.
            כל הערה במקום.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון