דרום אפריקה
-
שלום רב,
שאלה כללית
מתכננים טיול משפחתי לדרום אפריקה. 2019
המחשבה הראשונה היתה יולי אוגוסט. לאחר קריאה פה נראה שנעביר את זה לחגים. זה ייצא ב 2019 באוקטובר.
אז לפני שאני זונחת לגמרי את הקיץ, אשמח לדעתכם:
בחגים אין לי משחק ימים ואני מוגבלת לפי ימי החגים (כמה שפחות להפסיד בית ספר).
עד כמה אני יכולה לבנות על אתיופיאן מבחינת ימים?
אני לא מצליחה להבין מהאתר שלהם. יש טיסות לילה עם קונקשיין רק של 3 שעות. יש כאלו כל יום (טיסה לקייפטאון), אם לא, יש ימים קבועים?
מניחה גם שאל על יקפיצו מחירים עוד יותר בחגים….
בתודה מראש
לימור
-
לטייל משפחתי בדרום אפריקה לא תצטערו. בחודש יולי עדיין קר בממוצע, בקרוגר כבר חם ונעים ובקייפטאון יורד גשם. תחילת ספטמבר זה ראשית האביב בדרום אפריקה. הכל פורח ובקרוגר אפשר לראות את הוולדות החדשים מפזזים.
בדעה אישית (כמי שגר שם 24 שנים), לכל עונה יש את היופי שלה. אם לא תגיעו להרים בחורף, לא תפגשו שלג וחמש השנים האחרונות היו שחונות ללא גשם באזור קייפטאון. בשאר המדינה הגשם יורד בקיץ.
-
תודה רבה
-
לא בטוח שהבנתי את השאלה - האם בדקת את הטיסות בתקופת החגים הקרובה? זה כנראה יהיה מאד דומה.
בכל מקרה, יש טיסות כמעט יומיות מישראל לקייפ טאון דרך איתיפיאן, יש ימים עם קונקשן יותר ארוך ויש כאלה שיותר קצר. בשנים האחרונות, בני משפחה שלי נסעו לדרום אפריקה בהתראות קצרות והצליחו לעלות על טיסה לא יותר מ24 שעות אחרי שעחה הצורך בנסיעה. כמובן שזה לא אומר שזה מה שיהיה ב2019.
מניסיוני אין בעיה גם עם קונקשן מאד קצר של 55 דקות. החברה דואגת לנוסעים שיצליחו להגיע לטיסות.
התייחסת רק לקייפ טאון, אבל אחד הדברים הכי נוחים באיתיפיאן זו האפשרות לנחות ביוהנסבורג ולחזור מייפ טאון או ההיפך. איתיופיאן גם נוחתת במפלי ויקטוריה, אם זה משהו שאת חושבת עליו.
-
תודה רבה ציידת
הכוונה שלנו בהלוך לקייפטאון וחזור מיוהנסבורג
-
ציידת הערפדים אשמח להבין יותר מה הכוונה החברה דואגת לנוסעים שיצליחו להגיע לטיסות?
מתכננים לטוס ומתלבטת האם קונקשיין של שעה באדיס אבבה הוא זמן מספיק למעבר.
האפשרות האחרת היא קונשיין של מעל לשלוש שעות…
-
במדה ואתיופיאן היא החברה המובילה כל הדרך (טסים רק במטוסים שלהם או במטוסים שהם חכרו) הרי האחריות למעבר מטיסה לטיסה היא עליהם ולא חשוב משך הזמן שבין הטיסות. הוא יכל להיות אפילו קצר מהזמן ש’מפחיד’ אותך.
במדה ותפסידו בגללם את טיסת ההמשך, הם ידאגו או לשכן אתכם במלון ולהאכיל אתכם עד טיסתם הבאה, או לדאוג לכם לטיסה חילופית במדה ויש כזו במסגרת החלון שנוצר.
-
חזרנו הבוקר אחרי שבועיים טיול נפלא בדראפ באמצעות אתיופיאן.
קונקשן קצר גם בהלוך וגם בחזור (שעה ועשרים) ללא שום בעיה בזמנים. הטיסות לאדיס ומאדיס סבירות מאוד הטיסה מקייפטאון מצוינת.
לגבי מזג האויר לנו היה מזג אויר מצוין ביולי והילדים אפילו נכנסו לים באחד הימים. מטבע הדברים מזג אויר הוא בלתי צפוי ....…
בהצלחה.
-
אשמח אם תוכלו לפרט עוד

תודה מראש