המלצות לגבי לינה בהולנד
-
אנחנו (משפחה-זוג+2 ילדים - גילאים 6,10 ) מתכננים לנסוע באוגוסט להולנד ומתלבטים לגבי סוג הלינה: האם כדאי חווה או כפר נופש? חשבתי לשלב - לקחת מספר ימים בחווה באיזור המערבי יותר (דרומית לאמסטרדם) ולאחר מכן לעבור לכפר נופש באיזור היותר מזרחי.
נא המלצתכם.
תודה,
ליאור. -
המלצות לגבי לינה בהולנדהי ליאור,
אני באופן אישי ממליצה בחום על כפר נופש במיוחד כשמדובר בילדים. גם כשחוזרים בערב יש מה לעשות. הסופר, מסעדות , בריכות וכו' -
המלצות לגבי לינה בהולנדיש לך המלצה על כפר נופש? האם מומלץ לשהות בכפר נופש את כל התקופה?
החשש שלי מכפר נופש שנתפתה להישאר בכפר נופש ולא ננצל את כל היום לטיולים.
איך את ממליצה להזמין כפר נופש? מסוכן בארץ או ישירות דרך האינטרנט?
תודה,
ליאור. -
לכמה זמן אתם נוסעים -
לכמה זמן אתם נוסעיםבסביבות 11 יום.
ליאור. -
בדרך כלל בכפר נופש ימי הכניסה והיציאה קבועיםלפעמים מחייבים להשאר שבוע, לפעמים אפשר לפצל.
תכנס לאתרים של כפרי הנופש (לנדל או סנטר פארקס למשל) ותבדוק איך התאריכים שלהם מסתדרים עם תאריכי הטיסה שלך.
בהתאם תוכל להחליט על פיצול הלינה לשני מוקדים (והמיקום הגאוגרפי למוקדים), בטיול של 11 יום בהחלט שווה לשקול פיצול כזה.
ככלל אצבע סנטר פארקס יקרים וטובים יותר, לנדל בסיסיים וזולים יותר.
אם אתם רוצים להשתמש בכפר כמעט רק כבסיס ללינה ויציאה לטיולים לא כדאי להשקיע בסנט פארקס, אם אתם רוצים להנות מהכפר עצמו התשובה יכולה להשתנות.
ככלל אני לא מרוצה מהשירות של הסוכנים שמייצגים אותם בארץ (נויה וגרייבר) ומעדיף לנסות להזמין ישירות (לא תמיד אפשר). אתה כמובן צריך לעשות את השיקולים שלך. -
המלצות לגבי לינה בהולנדכפרי הנופש בהולנד משכירים את יחידות המגורים בימי שישי-שישי
או שני-שני ולעיתים גם שישי-שני(10 ימים)
ימי כניסה אחרים לא אפשריים בעונת הקיץ.
לכפר נופש יתרונות וחסרונות,אם אתה חושש שהילדים ירצו להישאר בו-אל תבחר כפר מאד אטרקטיבי אלא כפר פשוט יותר שהמשיכה להישאר בשלל מתקניו ומגלשותיו תהיה מזערית.
מעבר לכך אם תבנה מסלול טיול שיהיה מספיק מרתק ומגוון לילדים הם לא ירצו להישאר,אלא יעדיפו לבוא איתכם.
מעבר לכפרי נופש יש בהחלט אפשרות ללינה כפרית (גם הם בד"כ במשבצות זמן דומות) ולכן המשמעות הראשונית שטווח הזמן היעיל למצוא לינה בהולנד זה או ל7 או 11 או 14 יום, ככה קל יותר עם הלינה.
אבל מציעה שתבדוק קודם מה אתם רוצים לעשות- היכן לבלות ,תכין לך מסלול טיול ואז תראה אם יש צורך להתנייד בלינה ל-2 לינות שונות שמגוונות את הטיול (אבל צריך פעמיים לארוז) וגם מגבילות במידת מה את התכנון הגמיש .
לגבי הזמנה ישירה או הזמנה דרך סוכן-לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות. מציעה שתקרא בפורום המלצות שונות.
-
המלצות לגבי לינה בהולנדבפסח שעבר בילינו עם ילדנו בהולנד 11 ימים (ימים שני-שישי).
בזמנו, התלבטנו רבות האם לגוון או להשאר במקום אחד מבחינת הלינה.
לבסוף לנו בכפר הנופש רביט -היל(שעליו דובר רבות בפורום)לכל אורך הנופש.
את ההזמנה בצענו בסוכנות נויה-ניתן למצוא אותם דרך האינטרנט.
כפר הנופש מומלץ, כיוון שבסוף יום כאשר לנו אין כוחות ולילדים עדיין יש- ישנה תעסוקה נהדרת- בריכה, באולינג, מתנפחים, מתקני שעשועים ועוד.
הולנד מדהימה! תהנו
שלומית -
המלצות לגבי לינה בהולנדשלומית,
האם המיקום של RABBIT HILL הוא מרכזי ומשם יצאתם לכל מקומות הטיול?
האם מומלץ להזמין ישירות דרך האינטרנט או דרך סוכן בארץ?
תודה,
ליאור. -
המלצות לגבי לינה בהולנדהיי ליאור
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\סיגל\Groene Hart Logies - Engels - Home -.mht
יתכן ואני בדעת מיעוט לגבי כפרי הנופש אבל חשבתי בכל זאת להציע לך: אנחנו שהינו בצימר יפהפה, באזור מדהים ונהננו מכל רגע.
נכון, כפרי הנופש מספקים פעילות לשעות הערב אבל לא לכולם זה מתאים, אם יוצאים מוקדם בבוקר וכל היום מטיילים, נעים לחזור לצימר ולאכול יחדיו. לא חייבים עוד פעילות.
שוב, דעה אישית שלי.
אני מצרפת לך קישור למקום ששהינו בו, (כריסטינה.)
תיהנו
סיגל
-
המלצות לגבי לינה בהולנד -
המלצות לגבי לינה בהולנדסיגל אני מסכימה איתך. אני מעדיפה שנהיה בחווה מיוחדת ונבלה בטיולים ולא בבריכה. וגם אל רוצה את הפיתוי הזה. חוץ מזה שראיתי שאת הדברים שהילדים שלי הכי ירצו לעשות כמו מיניגולף ובואלינג צריך לשלם אקסטרה.