טיול בעמק אאוסטה - נחיתה בז'נבה
-
שלום לכולם, אנחנו נוחתים עם 3 בנות מתחת לגיל 10 בז’נבה בתחילת אוגוסט ולנים שם לילה ראשון ומתכננים להמשיך לעמק אאוסטה. מה כדאי לעשות בבוקר / צהריים כדי לחלק את הנסיעה? או באיזה מקום כדאי לעשות הפסקה בנסיעה לפעילות?
-
אני לא בטוח שיש הצדקה לעצירה ארוכה. עמק אאוסטה לא רחוק מג’נבה.
לא כתבת לאן אתם רוצים להגיע בעמק אאוסטה.
אם עוצרים, אז כדאי לעצור בשאמוני כדאי להנות מהנופים של המון בלאן. יש בשאמוני המון פעילויות מכל הסוגים. השאלה איזה פעילות מענינית אתכם.
-
תודה על התגובה.
אנחנו נוסעים לואל פלין (val pelline) בצפון העמק. זו אכן לא נסיעה ארוכה מידי ובכל זאת חשבנו להתחיל את הטיול ביום של פעילות ולא רק נסיעה. האם למשל, לעלות על המוןבלאן זו אפשרות, או שכדאי להמתין עוד יום יומיים להתרגל לגבהים?
כמובן – אם יש לכם רעיון למסלול קטן בשאמוני – להתחיל בקצת אגמים ונופי אלפים יהיה מהמם אני בטוח
ניר
-
למה לא לנסוע ישר למקום הלינה ולטייל שם? יש לכם קצת יותר משעתים נסיעה.
מה יש בשאמוני שאין בעמק אאוסטה?
יש המון אפשרויות לטיל בשאמוני ויש שפע של מידע בפורום.
אני הייתי ממליץ לכם לטייל בשאמוני את כל הטיול אבל אני מניח שהתכנית כבר סגורה.
אם אתם עם ילדים קטנים כדאי לדעתי להגיע לדירה מוקדם ולהתארגן ולא להתעכב בדרך לטיול ארוך ולהגיע לדירה מאוחר כשכולם עייפים. אנחנו לא אוהבים לעצור לטיול ארוך כשהמזוודות שלנו בבגאז.
-
היי,
אישית לא הייתי עולה לאגי דו מידי עם ילדות קטנות אלא מסתפקת ברכבלים הרבים שיש בעמק אאוסטה. לאגי יש בדרך כלל תור , הרכבל צפוף ולא בטוח שבנות צעירות יעריכו את הנופים המופלאים.
אם בכל זאת-תשקלו לעלות מהצד האיטלקי.
אם אתם יוצאים מוקדם והבנות חובבות בעלי חיים הייתי מבקרת בפארק מרלה או בקניון לה דיוסאז. שניהם קרובים ..