מספר ימים מומלץ לונציה
-
הי, מעוניין לשמוע המלצות בנוגע מספר ימים מומלץ לביקור בונציה וכן אפשרות לינה למגיעים עם רכב.
-
היי,
3 ימים מומלץ לביקור בוונציה בצורה נינוחה, כולל שני איים שמגיעים אליהם עם אוטובוס-סירה, בוראנו אי צבעוני וציורי:
האי השני הוא מורנו שתושביו מתפרנים מזכוכית:
-
עניין של טעם.
לטעמי יום אחד מבוקר עד ערב.
לא הייתי בבוראנו – תמונות יפות, ועדיין נשארת על יום.
-
חשבתי לנסוע יום אחד ברכבת לפירנצה
-
יום אחד אינטנסיבי, או יומיים בנחת
-
תלוי עד כמה מעוניינים להעמיק. בשני ביקורים ביליתי בסך הכל 8 ימים מלאים בעיר ואשמח לשוב.
-
אכן תלוי במידת ההעמקה, 1-3 ימים מספיקים לדעתי, תלוי אם מפליגים לאיים (מוראנו ובוראנו).
אפשר גם לנסוע ליעדים יותר קרובים מפירנצה (פדובה, פררה, בולוניה – באחרונה הייתי כשביקרתי בונציה ומאוד נהניתי).
אם מגיעים עם רכב, מומלץ מאוד לישון מחוץ לעיר, במסטרה או בעיירה אחרת באזור. אני לנתי בספינאה (spinea) בB&B מוצלח, והיה לי מאוד נוח לקחת אוטובוס ולהגיע תוך 25 דקות לונציה.
-
תודה
-
אנחנו היינו בה חמישה לילות בהרכב משפחתי, וחודשיים אחכ הגעתי אליה שוב עם חברה, ולא נמאס לי.
זה כנראה מאד מאד אישי.
אני אהבתי לחפש את הסמטאות הצדדיות, המרוחקות מהמרכז התיירותי. להתחקות אחרי הוונציאנים המקומיים. (באחד הימים חברתי ואני התחלנו ממש לעקוב אחרי אישה מבוגרת, בלי שהיא תשים לב, כמובן. הגענו ככה לרחובות ממש נתסרים, לבר יין שרק המקומיים נכנסים אליו- נכון יותר המקומיות. הן באות עם קנקל ריק מהבית, בוחרות איזה יין הן רוצות, והיינן ממלא להן אותו היישר מהחבית...).
אבל אני טיפוס שאוהב לקחת את הזמן….
ממליצה גם על free tours שיש שם. -
תא רך,
מאיפה אתה רוצה להגיע ברכבת?
תומר