ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי ראשון של הילד

פורום סקי וסנובורד
    7
    13
    20406
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ido_3467827
      Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

בשעה טובה לוקח השנה את הילד (כמעט 8 בשלב הזה) לסקי ראשון

הילד אתלטי ספורטיבי וגמיש ככה שיש הרבה סיבות לאופטימיות

משיחות איתו התרשמתי שהדבר שמדאיג אותו הוא הדרכה בעברית

אחרי בדיקות קיבלתי המלצה ל-3 אפשרויות:

1. קייטנת סקי של סקי דיל בפאסו טונלה בחנוכה
      2. קייטנת סקי של סקי דיל בואל טורנס בחנוכה
      3. קלאב מד סר שבלייר בינואר

אלה התאריכים שכן מתאימים, יותר מאוחר בעייתי מסיבות אישיות

אשמח להמלצותיכם. 

המחירים כמובן עולים מאופציה לאופציה, אם כי לא בהפרש מטורף...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yohanand
        yohanand נערך לאחרונה על ידי

אם אתה גולש מנוסה, תוכל גם אתה להדריך אותו. בכל אתר שתרצה, בכל תאריך וכמובן בעברית!

• Ido_3467827

בהחלט שלא מספיק בכדי ללמד אותו

גם אם הייתי משמעותית יותר טוב, עדיין מעדיף שילמד פעם ראשונה ממישהו שזה המקצוע שלו

• alto
            alto נערך לאחרונה על ידי

לנו היה מצויין עם הילדים בפאסו עם סקי דיל.

אבל זה היה במרץ, חנוכה השנה יוצא מאוד מוקדם, יכול להיות מאוד בעייתי מבחינת שלג שם.

מהבחינה הזאת בואל טורנס כנראה יהיה יותר בטוח, זה גם יותר יקר.

• Ido_3467827

מאילוצים אישיים אין אפשרות לחכות למרץ

וחוץ מחנוכה אין הדרכות בעברית... 

• מיכל ע
                מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

הילד צודק, אכן מומלץ לקחת עבורו הדרכה בעברית. זה לא רק המדריך שיכול ללמד אותו טוב יותר, אלא גם חברת הילדים הישראלים שתוסיף להנאה שלו מהחופשה.

הנטייה הראשונה שלי היתה להמליץ על פאסו טונלה, כי להבנתי מבין שלוש האופציות זו היחידה שבה יש באמת מדריך ישראלי (ולא מדריך מקומי + מלווה  ישראלי) וזה גם אתר שמתאים מאוד למתחילים. גיסי היה שם עם הילד בפסח האחרון והיה מאוד מרוצה. אבל חנוכה יוצא מוקדם השנה ולכן יש כאן סיכון. אומנם יש שם קרחון, אבל זה לא יהיה רלבנטי לילד (ובכל מקרה יש בקרחון מעט מאוד מסלולים). בואל טורן בוודאי יהיו תנאים טובים יותר.

אני מעדיפה לנסוע בפורים ולא בחנוכה, בגלל שבחנוכה עלול להיות קר, אבל זה תמיד הימור (נסענו פעמיים בחנוכה בעבר והשבוע הכי קר שלנו היה שנה שעברה בפורים...). בכל מקרה אני מבינה שמבחינתך זה לא אופציה.

אם הייתי צריכה לבחור עבורי את החופשה מבין שלוש אפשרויות אלה, הייתי בוחרת באופציה של סר שבלייה, למרות שבא לי לגלוש בואל טורן, כי זה נראה לי הימור יותר בטוח מבחינת שלג ומזג אוויר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • Ido_3467827

תודה מיכל

תוכלי להרחיב לגבי ההתלבטות בין סר שבלייר לואל טורנס?

• מיכל ע

מבחינת הגלישה שלי הייתי מעדיפה את ואל טורן, כי זה מרחב גלישה גדול מאוד ומגוון. אני לא יודעת מה יותר מתאים למתחילים (כלומר לילד).

החסרון של סקי דיל הוא שהקבוצה מתפזרת על כמה מלונות ואז ההיבט החברתי נפגע. מצד שני אצלם להבנתי אין חשש לקבוצה של 12 ילדים כמו שיכול להיות בקלאב וזה כמובן יתרון משמעותי.

אם אתה נוסע לקלאב מד תבדוק אם כדאי לך להזמין טיסות לבד. 

• Chen_3255934
                      Chen_3255934 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו גם לפני חופשה ראשונה עם ילדים (גילאי 7-8 וכולנו ללא שום ניסיון) - יש אתרים בהם שיעורי הסקי הינם לילדים ולהורים ביחד? נראה לנו מוזר לשלוח את הילדים בתחילת היום, גם אם יש הדרכה בעברית ונראה לנו יותר נכון להיות ביחד. המלצות נוספות למתחילים ללא אילוצי לו"ז?

• dfl
                        dfl נערך לאחרונה על ידי

לדעתי לא ייתנו להורים להצטרף לקבוצת ילדים, משום שמעבר לצורך שלכם, המדריך/ביה”ס מחוייבים לשאר הילדים (והוריהם).

אלא שאם אתם רוצים לקבל הדרכה ביחד, ואתם 3-4 אנשים, תוכלו לקחת שיעור פרטי שבו תשתתף כל המשפחה. זה יעלה לכם אפילו פחות מקורס קבוצתי לכולם.

למשל, בצרפת שיעור פרטי ל-4 עולה כ-135 יורו לשעתיים, או כ-400 יורו לחבילה של 6 שעורים (שוב, לכל הארבעה, לא פר אדם), בעוד שקורס שבועי לילד אחד בקבוצה עולה כ-170 יורו (שעתיים ביום).

• מיכל ע

למשפחת המתחילים

הדרכה של ילדים ושל מבוגרים באופן טבעי שונה באופייה.

כמו שכבר כתבו לכם, להיות יחד בקבוצה רגילה זה לא אפשרי, אבל בהחלט אפשר לקחת מדריך פרטי לכולכם יחד. אומנם קצב ההתקדמות עשוי להיות מאוד שונה אחד מהשני, אבל זה נכון כמעט לכל קבוצה. בדר”כ ילדים תופסים את זה מהר יותר, כי הם לא מפחדים ליפול.

ההמלצות עבורכם הן בעיקר שאלה של תקציב: אם התקציב נמוך סעו לבולגריה, שם כל העלויות יהיו נמוכות יחסית. יותר יקר, אבל עדיין זול יחסית למערב אירופה, אנדורה. גם במערב אירופה אפשר להוזיל עלויות, למשל ע”י לינה בדירות ובישול עצמי (לי זה לא מתאים לחופשת סקי, אבל כל אחד והשיקולים שלו).

לגבי מתי לנסוע, ההימור הכי טוב מבחינת תנאי שלג ומזג אוויר הוא פברואר, אבל כאמור בכל מקרה זה הימור (השבוע הכי קר העונה היה השבוע האחרון של פברואר וזה חריג). מצד שני לצרפת למשל לא הייתי נוסעת בפברואר, כי זה זמן חופשות בתי הספר והאתרים מפוצצים.

קחו בחשבון גם שיש סיכוי טוב שתתמכרו ותיסעו כל שנה angel

• kolsad
                            kolsad נערך לאחרונה על ידי

הי אחי. תוכל להרחיב על נושא ההדרכה בצרפת? אנחנו קבוצה של כ7 שטסים בינואר לאבוריאז ומעוניינים לקחת שיעורי סקי או סנובורד. האם אתה ממליץ להגיע לשם ופשוט לקחת שיעור פרטי לקבוצה שלנו? במקום להצטרף לקבוצה שם? תוכל להרחיב מבחינת עלויות. תודה!! 

• dfl
                              dfl נערך לאחרונה על ידי

כל המידע זמין באתרים של בתי הספר

צריך רק לחפש ברשת משהו כמו avoriaz ski school ולבדוק מה מציעים בתי הספר השונים. בחלקם אפשר להוסיף כמה אנשים שבא לכם לשיעור פרטי, באחרים אפשר לסגור קבוצה משלכם. הכי פשוט, לדעתי – להתקשר/לכתוב לבית הספר ולברר מה הדיל הכי מוצלח להרכב ולצרכים שלכם. כדאי לעשות זאת מראש, כי אם תלכו על הדרכה פרטית מורחבת, תצטרכו מדריך פנוי לכמה ימים. קח בחשבון שלא כולם מתקדמים באותו קצב, חלק ירצו לפרוש אחרי יומיים-שלושה והחשבון עלול להסתבך.

והשם של האתר הוא אבוריאה. ה-z שם רק כדי לבלבל אותך.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון