מסוכן בלילה?
-
האם מסוכן להסתובב בלילה בברזיל?ואם כן אז מה עושים בלילה בברזיל אם מסוכן לצאת?!? -
מסוכן בלילה?:Reזה כל כך תלוי איפה אתה נמצא. למשל שאני הייתי בריו אז הולכים הרבה חברה ובלי הרבה כסף עליך, לנסות לא להסתובב בשעות מאוחרות. העיניין הוא שאם אתה יוצא למועדון, אז לוקחים מונית ולא הולכים קילומטרים ברגל. אבל באיים למשל, אין מה לפחד כולם ברחובות עד שעות מאוח -
אז איפה מסוכן ואיפה לא? -
אז איפה מסוכן ואיפה לא?:Reבתקופת הקרנבל שבועיים לפני ושבועיים אחרי כל הערים הגדולות בברזיל מסוכנות מאוד כי מגיעים מליוני תיירים בתקופה זו!! והמשטרה כנראה מתרכזת רק במקומות בהם יש הרבה תיירים עשירים כמו האזור של קובקבנה. ואז הכללים של לילך לגמרי נכונים. הבעיות עלולות להיות גם ביום -
אז אני לא אסע אם מסוכן!!!! -
אז אני לא אסע אם מסוכן!!!!:Reגם בארץ מסוכן אז אתה לא נוסע בארץ. אני חזרתי לא מזמן מטיול והוא היה הדבר הכי כיפי שעשיתי בחיים אחרי זיונים כמובן -
אני מציעה שתשאר סגור בביתכל מקום כלשהו מוגדר כמסוכן באיזשהו שלב(אולי חוץ מהגלפגוס) אני הסתובבתי בלילה בברזיל (ביוני) והייתי עם כלום כסף עלי.חוץ מזה שאפשר לקחת מונית...אבל אתה יודע מה אומרים,שגם מוניות זה מסוכן. אתה יודע שגם לטוס במטוס זה מסוכן? הכל בצחוק כמובן-אם אתה טס לדרו -
במקרה ונשדדים כשאין כסף ?שמעתי ששודדים עלולים לפגוע באנשים כשהם מבינים ש''לא ייצא להם כלום'' מהשוד... (תסכול או משהו...) - כלומר שהנשדד היה בלי כלום עליו זה נכון ? שמעתי עוד רעיון - קצת הזוי, אבל שיהיה: להחזיק כמות מסוימת של כסף מזויף למקרה שוד ולתת אותו במקום הכסף האמיתי -
מסוכן בלילה?:Reהכל תלוי איפה אתה נמצא. בערים הגדולות כמו ריו וסלבדור עדיף להסתובב בחבורות גדולות,רק באזורי התיירות וכמובן לשאול את עובדי המלון שלך איפה בטוח ואיפה לא.בלילה נסה להשתמש יותר במוניות. חוץ מזה תפקיד את הכסף והדרכון בכספת ואל תסתובב עם הרבה כסף. בעיירות הק -
מהם העירות הקטנות שלא סכנה -
מסוכן בלילה?:Reשי נראה לי שאתה קצת פראנואיד- לא....?? כמו כל מקום בעולם ובארץ, תמיד יש מקומות שקצת יותר מסוכן- גם בארץ ברחוב שלך באמצע הלילה יכולים לנסות לשדוד לא?? במשך 10 חודשים של טיול לא ניסו לשדוד אותי, ויש עוד אלפים כמוני. הנקודה היא שכמו שקודמי כתבו לך, פותחי -
ומה תגיד לשוטר כשיעצרו אותך -
אני אגיד לוזה לא אשמתי, זה היה ככה כשבאתי! :)))))))))))