בטומי גאורגיה
-
25 הודעות עד כההיי אני ובעלי נגיע לבטומי בסוף חודש הבא מחמישי עד ראשון ומעוניינים לדעת אם יש למישהו איזה מסלול או המלצות מה לראות מה כדאי מה לא? לא נשכיר רכב כנראה כי הבנתי שלא קל לנהוג שם ולכן שמעתי שיש נהגים וכאלה השאלה מה עדיף מאיפה לוקחים נהגים טובים שיחכו גם, או נהגי מוניות. אשמח לכל עזרה שהיא. אנחנו בעיקר אוהבים נוף כך שנרצה לראות מפלים וכאלה
תודה
-
דווקא לא קשה לנהוג שם אבל בשביל מה, לפני כל מלון מחכים נהגים עם רכבים שישמחו לקחת אותכם לכל מקום מעניין שיש בעיר ובסביבה.
תעשו טיול מחוץ לעיר, יש שם נוף הררי מדהים עם מפלים והכול וכמובן גם הגנים הבוטאנים היפים.
בעיר עצמה יש רכבל שמעלה לתצפית יפה.
-
תודה רבה
אז פשוט להגיד לנהג שיחכה לנו בכל טיול מפלים וכאלה מחוץ לעיר והוא פשוט מחכה שעות? או שהוא גם בא איתנו?
-
הוא יחכה כמה שצריך או שתקחו אותו אתכם כמו שעשינו בגנים הבוטנים ואז הוא הפך למדריך.
-
הגנים הבוטאנים – מומלץ בחום – אני הגעתי אליהם בוואן ציבורי – משהו כמו לארי -לארי וחצי – סכום פעוט – ממש אין צורך בנהג פרטי אלא אם אתם משפחה גדולה .
טיפ קטן – עלות ירידה בקלאב קר חשמלי לכניסה לא זולה – תנסו למצוא נהג בסוף המסלול עד באטומי .
רכבל – אגרו – מהעיר לראש ההר – מומלץ בחום !
דולפינריום – נהניתי
טיול – כנסי לחוברת טיול מאורגן של בוא נעוף – השטיח המעופף – ותראי מסלולי טיול , עם זה או עם הצעה של סוכנות טיולים מקומית תבני מסלול ותבדקי עם נהגי מוניות – טיול חצי יום לא עלה לי הרבה .
ההצע הקולינארי – לטעמי מעולה במחירים זולים
-
ביציאה מכל מלון יחכו לכם נהגים בשפע.
לכל הנהגים יש במונית פלקט עם מסלולי טיול שונים, והם יתאימו את עצמם בהתאם לדרישות/מגבלות שלכם.
2 המסלולים הקלאסיים הם -
- מפלי מחוצ'נטי, והיקב (המקסים)
- שמורת מיטרלה - שם נדרשת הליכה (בעליה, מעט מאומצת) של כחצי שעה כדי להגיע למפלים או לאגם או לשניהם. לטעמי מסלול יותר שווה. יש שם גם אומגה לאמיצים.
חוצמזה יש עוד אתרים - אם תרצו פשוט תשאלו. לא תפספסו כלום.
בעונה החמה אני ממליצה להשאיר את האתרים בעיר (אולי חוץ מהרכבל) לשעות הערב שנוחות יותר מבחינת מזג אויר.