הוזלת עלויות טיול משפחות דנמרק
-
הי עודד, תודה
אנסה את האתר המומלץ.
דרך אגב, ניסיתי להתחבר לגרופון הדני, לרגע לא חשבתי שהישראלי יתן לי מענה
-
שלום שלומית,
היינו לפני כמה שנים עם הילדים בקופנהגן בספטמבר. מזג האוויר היה מעולה, העיר היתה לא צפופה, ובאופן כללי זה לגמרי נהדר לסוע קצת מחוץ לעונה.
כמו שהציעו כאן לפני – קופנהגן כארד מקנה הנחות משמעותיות. כדאי לבדוק האם הכרטיס משתלם לכם – ביחס לעלות של ה”אטרקציות” אליהן אתם מתכוונים להכנס + הנסיעות. באתר של הקופנהגן כארד יש אפשרות הדמיה שבה מכניסים את המקומות בהם תרצו לבקר והוא מחשב לכם אם רכישת הכרטיס כדאית או לא.
לגבי אוכל – זה הסעיף שלנו לפחות היה הכי יקר בטיול. להשתדל להמנע ממסעדות ולהתבסס על קניה בסופרים ובישול לבד.
לינה – דירה כנראה תמיד תהיה זולה יותר, אך יש בקופנהגן לא מעט מלונות המאפשרים חדרי משפחה. אנחנו לנו באחד כזה. היה יחסית במחיר סביר מאד ובמיקום מעולה – לא רחוק מטיבולי. נסי לבדוק מה האופציות בתאריכים בהם תהיו.
אל רוסקילדה כדאי להגיע ביום טיול מקופנהגן (ולא להיפך). מוזיאון הספינות הויקינגיות מרתק לגדולים ולקטנים.
מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו בעיר. יש שם לא מעט טיפים וגם קישורים לכל הדברים שפירטתי למעלה ועוד. מקווה שיסייע. הכניסה לסיפור הטיול – מכאן.
תהנו,
אורה
-
הכוונה איזה טיפים נראים לך שימושיים? אילו טיפים נראה לך שיעזרו לך בדנמרק או כבר עזרו לך נניח בהזמנות מישראל?
חברי פורום (כולל אני) רושמים טיפים, מעניין אתי מתי אני עוזר ומתי לא ולכן אני מבקש פידבק.
מקווה שעכשיו מובן
-
הי דרקון,
אני חושבת שרוב העצות שניתנו פה היו טובות ולגיטימיות.
אני הגעתי לפורום כבר אחרי שעשיתי את כל שיעורי הבית והיו לי את הסיבות שלי להתמקמות כפי שבחרתי. פניתי לפורום כדי לנסות להבין האם יש אטרקציות ספציפיות חינמיות באזורים שנטייל בהם והאם יש כרטיסי הטבות נוספים שאני לא מכירה. קיבלתי מספר המלצות על 1+1 ואתרים שאולי יעזרו לי וזה מאוד הועיל.
-
הי
לגבי לגולנד יש עכשיו מבצע על אריזות קורנפלקס קלוגס שמקנה 50% הנחה מאד משתלם…
אנחנו עכשיו בדנמרק אחרי שבוע בגרמניה והכל פה יותר יקר ממה שראינו מגרמניה. הסופר המסעדות והאטרקציות.
אנחנו משלבים ימים שבהם אטרקציות יקרות עם ימים שבהם מבלים יותר בטבע כמו שהמליצו פה.
אוכלים בעיקר בדירה.
תהנו