עזרה בתכנון מסלול ביפן
-
שלום לכולם,
רציתי לברר האם אפשרי לבצע את המסלול בתחבורה ציבורית עם חזרה למקומות הלינה כפי שרשמתי (בגלל התיקים לא ניתן לעצור בדרך)? ובנוסף מה המסלול המעודף
1. טוקיו-ניקו -מצומוטו (לינה)– מסלול האלפיני – קאנזאווה (לינה) - שירקוואה-גו - טאקאימה (לינה)- האקונה ..
2. טוקיו-טאקאימה- שירקוואה-גו,-קנזאווה-המסלול האלפיני- מצומוטו -ניקו- טוקיו-האקונה..
אשמח לכל עזרה,
-
אפשר להעביר מזוודות מראש מיעד ליעד בעוד אתם מתקדמים בתחבורה הציבורית
-
לא ברור לי מה ההמשך של הטיול לכן קצת בעייתי לקבוע.
אבל כבר עכשיו אני מציע להוציא את ניקו והאקונה מהרצף ולהפוך אותם לטיולי יום מטוקיו. שתיהן רחוקות כדי שעתיים ושעה וחצי בהתאמה ולא שווה להחליף מלונות עבור מרחק כזה, מה גם שעיקר הפעילות שם ביום ותוכלו לנצל את הערבים לעוד טוקיו ש”עובדת” גם בלילה.
ואז נותר הסיבוב מצומוטו – מסלול האלפים -קנזאווה- טקיאמה שאותו אפשר לעשות משני הכיוונים תלוי בהמשך.
אם מתחילים מכיוון מצומוטו, אפשר להגיע לאומאצ’י מוקדם בבוקר (רכבת ראשונה מטוקיו בשש לערך) ולהספיק את המסלול האלפיני עד קנזאווה ביום אחד.
אפשרות אחרת להגיע למצומוטו אחה”צ, לבקר ביקור חטוף בעיר (מספיק) ללון בה ולצאת בבקור להמשך.
אם מתחילים הפוך (כמו שאני עשיתי) – יציאה מקנזאווה מוקדם לטויאמה ולמסלול. סיום במצומוטו (לינה, כי כבר מאוחר) והמשך.
-
תודה,
המשך הטיול הוא קיוטו והירושימה .
במסלול כפי שאתה עשית העברת את המזוודות לפני ההגעה?
-
אז תגיעו למצומוטו ומשם תמשיכו.
כשמגיעים לתחילת המסלול האלפיני יש סידור למסירת המזוודות וקבלתן בסוף המסלול. תקראו הכל על המסלול באתר זה.
לבד מזה אני לא רואה מניעה לעבור ממקום למקום עם מזוודות.