טיול כוכב באוסטריה
-
שלום לחברי הפורום,
אנחנו מתכננים בתחילת הקיץ לצאת זוג +3 לאוסטריה,הטיול מתוכנן בין אינסבורק וזלצבורג, רציתי לישון במקום אחד ולצאת כל יום .מה עדיף אזור אלמאו, שפאו אן זייפלד או אזור זילרטל ,המרחקים דומים השאלה איזה אזור מתאים יותר עם פעילות לילדים?
תודה מראש
דייב -
טיול כוכב באוסטריהאם אתם מתכוונים לטייל גם בזלצבורג וגם בטירול לא תוכלו לצאת לכל הטיול ממקום אחד.
תצטרכו לפחות שניים.
לא כ"כ הבנתי מה זאת אומרת בין אינסבורק לזלצבורג.
אתה מתכוון לעיר זלצבורג או למחוז זלצבורג?
דבר נוסף שלא ציינת הוא משך זמן הטיול וגילאי הילדים.
כמו כן לא ציינתם איזה סוג של אתרים אתם אוהבים.
משאלתך על אטרקציות לילדים, הבנתי שאין לכם עדיין מושג באיזה אתרים תטילו, כך שאני מציאה קודם כל לחפש חומר, לקרוא על האתרים שונים ורק בהתאם לכך לקבוע את הלינה.
אנחנו טיילנו במשך שבועיים עם 2 ילדים בחבל זלצבורג בעיקר בשילוב עם דרום בואריה והיה נהדר. אנחנו לנו ב-2 מקומות בווגריין ובמינכן.
אם תרצה, תכתוב לי במייל ואשלח לך את החוברת שהכנתי לקראת הטיול.
בהצלחה נעמי. -
טיול כוכב באוסטריהחברים יקרים,
הפונה לא ציין שברצונו לסייר בזלצבורגלנד או טירול ספציפית אלא כך אני מבין רוצה(ואפשר בודאי להנות מכוכב זה)להתמקם במרכז ולחוות אולי חוויות אחרות.
רונן
בזמנו רוית התמקמה בעיירה כזו שכחתי את שמה..גרלוס יכול להיות?
אי שם במרכז הארץ -
טיול כוכב באוסטריה
יש הבדל באטרקציות לילד בן שנתיים או נער בן 16.
בכל מקרה מניסיון,כל נקודה נכונה לטיול ב"סביבה הקרובה" וחקר מעמיק יאפשר לכם גם לגלות את כל האטרקציות החבויות באותה סביבה-כך שלא ממש משנה היכן מתמקמים.
אבל אם הכוונה לטייל מאותה נקודת לינה גם בזלצבורגלנד וגם בטירול-מציעה מאד לשקול את הנושא שנית (או שלא הבנתי?) -
טיול כוכב באוסטריהנעמי שלום,
אנחנו מתכננים טיול לזוג +3 לחבל זאלצבורג ביולי הקרוב.
אשמח לקבל את החוברת שהכנת למייל
בתודה מראש,
שרה -
טיול כוכב באוסטריהגם אני למייל -
טיול כוכב באוסטריהמראש ולפני שמישהו יתאמץ - חייבת לשלול לינה בגרלוס, בטח שבמקרה של טיול ראשון באוסטריה...
נכון שהמקום מקסים וגבוה, הנופים מדהימים והפרות באחו שמנות במיוחד (ואתעלם לרגע מהסוסים המקסימים...) אבל המיקום מצריך נסיעה של כשעה ומעלה ומעלה... בכל פעם שמחפשים טיול. לא מתאים לטיולים הקלאסיים בכלל!
ובכל זאת, תמיד אפשר למצוא מה לעשות שם ובכיף הייתי חוזרת מחר לטיול חורף! מה גם שכריסטיאן עוד לא מצא שידוך ואנחנו מנסים לשכנע אותו לבקר בקיץ ולשפוט באליפות שמצריכה שופטים זרים. בנות?? מישהי??
רוית. -
טיול כוכב באוסטריההתשובה של רוית בהחלט נותנת מענה-לטיול ראשון אולי פחות מתאים אבל לחובבי הזאנר של חופשה רגועה של טבע וטיולים נינוחים בהחלט שכן.
האם זה מה שדייב מחפש?אני בספק במיוחד אם זה טיול ראשון.
רוית-נחמד לשמוע ממך וכריסטיאן מוזמן בהחלט לארץ לראות את יופיה,בנותיה המקסימות ואולי לשבור את מחסום התייר ה3 מליון..
ליל מנוחה-רונן -
לרוית-אודה לך אם תעני על המייל ששלחתי לך כרגע.