ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ילוסטון עם ילדים-מסלול

פורום צפון אמריקה
    6
    15
    5250
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שלמה6
      שלמה6 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב
      משפחה +4 ילדים מתכננים בקיץ הקרוב:
      לוס אנג'לס-סאן דיגו- 7 ימים כולל דיסני וכו...
      פארקים:ציון ברייס( 04 ימים)--> סולט ליק סיטי -לקיחת קרוואן
      טיטאן, ילוסטון-> סולט ליק החזרת קרוואן( 12יום), רכב
      וגאס 3ימים
      חזרה ללוס אנגלס 3ימים
      סה"כ כחודש
      נשמח להערות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אוֹרִי
        אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

ילוסטון עם ילדים-מסלול
        שלום,

שתי שאלות:
        1) האם ישנה סיבה בגינה בחרתם לעשות את כל הדרך מסולט לייק לל"א חזרה? פשוט חבל על הנסיעה הארוכה. מסלול קווי מסולט לייק לל"א או להיפך נראה לי הרבה יותר הגיוני.
        2) מה הסיבה שבחרתם לפצל את הטיול לחלק בקרוואן וחלק לא? כך או כך, 12 ימים לסיבוב מסולט לייק לילוסטון וטיטון וחזרה זה בעיני הקצאת זמן קצת נדיבה מדי. מסגרת של 6-8 ימים נראה לי יותר.
        • ח.ג
          ח.ג נערך לאחרונה על ידי

ילוסטון עם ילדים-מסלול

האם יש לך סיבה מיוחדת לשהות בלוס אנג'לס שנית?
          אתה מקציב לסולט לייק סיטי וילוסטון 12 יום אבל מדלג על הגרנד קניון ופייג' וסביבתה. יש לזה סיבה? כיון שאינך מוסר תוכן לימים אלה קשה להבין את הסיבה.
          אם אתה מבלה בדרך צפונה בלאס וגאס אתה יכול לטוס מסולט לייק סיטי ללוס אנג'לס (אם אתה חייב להגיע אליה) ולחסוך הרבה שעות נהיגה מיותרות.
          • שלמה6

ילוסטון עם ילדים-מסלול
            ערב טוב
            לאורי וח.ג., תודה על ההערות
            1.הפיצול לרכב וקרואן: ניסינו למצוא מקומות לינה לשישה אנשים באיזור ילוסטון והיה קשה למצוא מצד שני לא לקחנו אף פעם קרואן ולכן קיים חשש וחשבנו שכך נקטין את הסיכון במידה שלא נסתדר
            2. התכנון היה חזרה ללוס אנג'לס בגלל הטיסה חזרה לישראל אבל לאחר ההערות שלכם באמת נחפש טיסה חזרה מסלט ליק סיטי לניו יורק ומשם לישראל.
            3. מקבלים גם את ההערה על מספר ימים בילוסטון, נקצר, ונוסיף את הגרנד קניון בדרך הלוך
            תודה רבה Cool
            • אוֹרִי
              אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

ילוסטון עם ילדים-מסלול
              שוב שלום,

מהנסיון המועט שלי וממה שאני מתרשם כאן בפורום, יש היצע של מלונות להרכב של זוג+4: דירות, שני חדרים מחוברים וכו'. קרוואן זה גם אופציה טובה, אבל אם אתם הולכים על זה רק בגלל שלא מצאתם מלונות שתואמים את הצרכים שלכם אז זה נשמע לי לא מוצדק.

הנה פרטים על מלונות בג'קסון וווסט ילוסטון שלדעתי תפורים למשפחה עם 4 ילדים (וזה אני אומר בתור אחד שיש לו 4 ילדים פחות מלך):

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2906680/#msg_num _12

• ח.ג
                ח.ג נערך לאחרונה על ידי

ילוסטון עם ילדים-מסלול
                לא יודעת בני כמה הילדים שלכם אבל קחו בחשבון שמיטת קינג סייז ענקית.
                מזכרוני יש מקומות לינה עם 2 מיטות קינג סייז ומיטה נוספת. לא זוכרת אם זה היה בסופר 8 או סופר 6 (שקצת פחות מוצלח)ליד ילוסטון.
                ויש מלונות בהם 2 חדרים צמודים עם דלת מעבר. לא משוכנעת שיקר יותר מאשר שכירת קרוואן. תנסו לשלוח מיילים למלונות ולאול כי אולי ההגדרות של סוגי חדרים באינטרנט לא ברורות .
                חוץ מזה להערכתי תצטרכו קרוואן גדול וזה לא קל לנהיגה עד שמתרגלים.
                • תמי מסיאטל
                  תמי מסיאטל נערך לאחרונה על ידי

דווקא לילוסטון לא הייתי לוקחת קראוון
                  כשהייתי שם שמתי לב לכך שחלק מהדרכים, ביניהן הדרכים היפות ביותר שנסענו בהן, שמובילות למקומות יפים ומיוחדים, סגורות בפני קראוונים.
                  הייתי מעדיפה לישון מחוץ לפארק במלונות עם חדרים מספיק גדולים, אם אין כאלה בתוך הפארק, ולנסוע קצת יותר.
                  • שלמה6

דווקא לילוסטון לא הייתי לוקחת קראוון
                    תודה, כנראה החיפוש היה לא נכון חיפשנו extended stay כמו marriott ומלונות אלה הרחק מהפארק. שוב תודה, נשקול שוב את עינין הקרואן
                    • ח.ג
                      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

לינה אפשרית בgardinier

גרדינר נמצאת די קרוב מצפון לפרק. תנסי לבדוק
                      http://www.yellowstonesuper8.com/accommodations.html . לא יודעת איך שם כיום. תנסי לבדוק בבקורות. באינטרנט בחיפוש לינה בגרדינר יש מקומות לינה שעליהם בקורות שליליות, לא התעמקתי יותר מידי.
                      בטריפ אדוייסור יש המלצה למקום לינה זול ומוצלח לדברי הכותב במערב ילוסטון Alpine Inn in West Yellowstone
                      אולי חיפוש המקום יתן לך גם מידע על אפשרויות לינה בשבילכם ועלויות הגיוניות.
                      • ח.ג
                        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

לינה אפשרית בgardinier
                        ועוד משהו
                        סתם מתוך סקרנות עשיתי חיפוש לבדיקת מחירים באתרים של המלונות בסט וסטרן וסופר 8 בסוף יולי (בגרדינר)
                        3 לילות למשפחה עם 4 ילדים מתחת לגיל 17 בסופר 8 609 דולר ובסט וסטרן 839 דולר. בשני המקומות יש אופציה ל 2 מיטות קינג סייז ומיטה נוספת.
                        בדיקה שלך בטח תהיה מדויקת יותר.
                        אם אני לא טועה בסט וסטרן נחשבים ליותר איכותיים מסופר 8 אבל בכל מקרה המחירים הם מדד בשבילך ונדמה לי שרצית שהייה ממושכת יותר.
                        • dhz
                          dhz נערך לאחרונה על ידי

לינה אפשרית בgardinier
                          לנתי בגרדינר בביקורי האחרון בילוסטון לפני 3 שנים והתאכסנתי ב- Comfort Inn. רשמי מאז:
                          מלון יקר (כ- $150 ליחיד ללילה), אין ארוחת בקר שכלולה במחיר. במלון יש מסעדה בה ניתן לאכול גם בקר וגם ערב. במלון יש מכבסת מטבעות בכל קומה, יש ג'קוזי עוד.
                          לגבי העירה, מדובר במקום מאד קטן, שמלבד במלונות הבודדים שבו, יש עוד 2-3 מסעדות. מצד שני, הוא יושב על הכניסה הצפונית לילוסטון (5 דקות נסיעה ל- Mammoth Hot Springs).
                          • ח.ג
                            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

לינה אפשרית בgardinier
                            אני נכנסתי לאתר של המלון שאתה מדבר עליו.
                            המחיר לזוג +4 לא כולל 7%מיסים כ 209 דולר ללילה
                            • רוניק
                              רוניק נערך לאחרונה על ידי

לינה בBest Western Weston Inn

שלום,

אנחנוהזמנו לספטמבר הקרוב ב- Yellowstone - Best Western Weston Inn
                              4 לילולת 2+3 ילדים 514$

רוני
                              • תמי מסיאטל
                                תמי מסיאטל נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישנו בלילה הראשון ב gardinier
                                לא זוכרת איזה מלון. כמו שכתבו כבר זה "חור" מקום מאד קטן. המלון היה יקר ולא היינו מרוצים ממנו. בסך הכל לא ראינו שום ייתרון לישון שם על פני בתוך הפארק. היתה לנו הזמנה גם ללילה האחרון וביטלנו אותה.
                                נראה לי ש West Yellowstone זה מקום יותר טוב מבחינת מבחר מלונות ומחירים למרות שלא היינו שם.
                                אותה חוויה היתה לנו גם דרומית לילוסטון, שכחתי את שום המקום אבל הוא נמצא מיד ביציאה הדרומית הפארק, מלון שנמצא מחוץ לפארק אבל בגלל שהוא כל כך קרוב הוא "מחשיב את עצמו" כמלון בתוך הפארק ולוקח מחירים מופרזים בלי לתת תמורה הולמת.
                                • dhz
                                  dhz נערך לאחרונה על ידי

אנחנו ישנו בלילה הראשון ב gardinier
                                  כמו שכתבתי, היתרון של גרדינר הוא במיקומה, וזה יתרונה היחיד.
                                  ווסט ילוסטון ממערב לפארק וג'קסון מדרום לגרנד טטון הן עירות גדולות הרבה יותר עם מבחר די גדול של מלונות ומסעדות וכן הלאה. מבחינה זאת, אין מה להשוות לגרדינר.
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון