ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קובה ואולי מקסיקו בספטמבר

פורום מרכז אמריקה
    3
    3
    9500
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nina simone
      nina simone נערך לאחרונה על ידי

היי ,

אני מתכננת לטייל לבד בספטמבר לקובה (10 ימים בערך) וחשבתי לשלב גם את מקסיקו. כמה שאלות ..

1. 1. אם אני מגיעה לקובה ממדינה אחרת, אני עדיין יכולה להוציא את הויזה מישראל ולהציג אותה או שהויזה חייבת להיות מהמדינה האחרונה שהייתי בה?
      2. 2. אין לי שום עניין בחופים וצלילות, אלא בעיקר תרבות וטבע. האם מקסיקו היא בחירה טובה ?
      3. 3. אני חוששת ממזג האויר במקסיקו בתקופה הזו,אם לא כדאי - איזה יעד אחר הייתם ממליצים לתקופה של עד שבועיים?

סה”כ הייתי רוצה לטייל לתקופה של עד חודש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

הויזה היא כרטיס תייר ולא ויזה במובן הרגיל, ואת יכולה להוציא אותה מראש איפה שאת רוצה, כל עוד זה לפני ההגעה. גם צריך ביטוח רפואי שיש גם כיתוב באנגלית. הם עשויים לבקש לראות בכניסה ואם אין הם יחייבו לעשות במקום ( ככה למיטב ידיעתי זה מתנהל עכשיו).

מכסיקו היא מדינת ענק ויש בה הרבה יותר מחופשים. יש עתיקות מאיה, נופים, אינדיאנים, ערים קולוניאליות... אל תכווני לאזורי החוף  ויהיה לך דברים לראות ולעשות ליותר משבועיים.

מכסיקו וקובה יהיו עם פחות או יותר אותו מזג אוויר. אני לא הייתי משנה תוכניות בגלל מזג האוויר, שתמיד לא הכי יציב באזור הזה, גם העונה התיירותית.. ובמיוחד עם שינויי האקלים בעולם... אין לדעת מה צפוי..  כדאי להיות מוכנה וערוכה לשינויים.

• ro2110
          ro2110 נערך לאחרונה על ידי

היי נינה... אני רוצה לנסוע לאותם איזורים בתאריכים האלה... בא לך שנחבור יחד?

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון