אקואריום בגנואה - איטליה
-
שלום,
אנחנו עוברים בכל מקרה דרך גנואה והבנות תשמחנה שנקדיש מספר שעות לביקור באקואריום. הבעיה היא שאנחנו עוברים שם ביום א. מהביקורות שקראתי ב-Tripadvisor בימי העומס המקום בלתי נסבל.
אשמח לשמוע את דעתכם על המקום בכלל ועל העיתוי בסופ”ש בפרט.
תודה, שרון
-
כמה זמן יש לכם לטובת גנואה בכלל?
וכן-שמעתי גם שימי ראשון עמוס (הגיוני מאד).
-
היי יונית,
שלוש עד ארבע שעות. האמת שממה שהתרשמתי גינואה לא מושכת (אולי אני טועה?) פשוט הבת הגדולה מתלהבת מאקוואריומים ואנחנו עוברים בעיר בכל מקרה (זה פשוט תוואי הנסיעה).
-
קשה לי לענות כי אנחנו לא חובבי אקווריומים.
היינו כשעתיים פלוס ומיצינו.
מצד שני העיר עצמה משכה אותנו, על כל היבטיה
ולא פחות מהעיר התחתית (דומה לנפולי, מרסיי וערי נמל אחרות בדרך זו או אחרת)
החלק העילי- בית הקברות , הוילה, התצפית ---אבל ב3-4 שעות לא תספיקו בכל מקרה.
-
היי,
גנואה היא עיר נמל יפיפייה, ממליץ לכם להקדיש את מעט הזמן העומד לרשותם, לאזור הנמל, לרובע המלחים, לאקווריום, לעיר הישנה (מה שתספיקו...) ולמגדלור, שהוא סמלה של העיר. המגדלור ממוקם על צוק, ניתן לטפס במדריגות עד למחצית גובהו של המבנה ולערוך תצפית על הנמל.
מן העבר השני של הנמל, ממוקם האקווריום הענק, שני בגודלו בעולם רק לאקווריום של אוסאקה ביפן. האקווריום מהווה חלק מקומפלקס ובו גם מוזיאונים נוספים ומרכזי הפעלה לבני 3 עד 14. כדאי להקדיש לאקווריום כשעה וחצי, תבואו מוקדם (החל מ-08:30) יש פחות אנשים.
בהצלחה, תומר
-
מבחינתי, העיר המרתקת ביותר באיטליה שהייתי בה עד היום, והייתי.
3-4 שעות, או יום לצורך העניין, לא עושים איתה חסד, היא ראויה להרבה יותר.
הסיבה שביום ראשון יש עומס היא, שזה יום העגינה של ספינת התיור. לראות את המפלץ הזה זו חוויה בפני עצמה (עגומה) והעגינה קרובה לנמל. אפשר ללכת מהספינה לאקווריום ולכן מלא. אני לא מתה על הנמל עצמו אבל הוא אסתטי ויש בו כל מיני פעילויות לילדים. דווקא הצטערתי שלא הלכתי לבקר באקווריום, בפעם הבאה. ביום ראשון זו באמת בעיה אבל אולי לנסות לבוא בשעה המוקדמת ביותר, מייד כשהוא נפתח.
-
תודה לכל המשיבים. נצטרך להחליט...