קונקשן קצר בפרנקפורט
-
שלום
מחר אנחנו טסים עם לופטהנזה לאוסלו דרך פרנקפורט ויש לנו קונקשן של שעה בלבד. פעם ראשונה בטיסה לא ישירה בהרכב משפחתי.
קנינו את הטיסה כקונקשן מראש.
רציתי לשאול האם צריך לעדכן את הדיילים שאנחנו ממשיכים לאוסלו? האם צריך לברר משהו בשלב של הצ’קאין?
הבנתי שאנחנו נוחתים וגם ממריאים מטרמינל 1.
תודה
-
פרנקפורט שדה ענקי וגם מסלול ההליכה לקונקשנים שם לא פשוט (בהשוואה לשדות אחרים). בנוסף אתם צריכים לעבור דרכונים בכניסה לשנגן. זמן הקונקשן המינימלי שמוגדר שם הוא 50 דקות אם אני זוכר נכון.
בקיצור – כדאי למהר. אמורים להיות תורים מיוחדים לבעלי קונקשן קצר – בכל מקום שיש תור חפשו אם יש דרך קיצור. רוב הסיכויים שתספיקו. גם הסיכון לאובדן מזוודה די נמוך אבל תערכו לזה מראש.
-
אם קניתם את הטיסה כקונקשין, קרוב לוודאי שלא תצטרכו לאסוף מזוודות.
לשאלתך – בהחלט רצוי לבקש עזרה להגעה מהירה. כמו שאמרו כבר, זה שדה גדול וקשה להליכה. יש מצב שיש קיצור דרך ויעזרו לכם להגיע דרכו. בקונקשן שלנו דרך פרנקפורט הגענו עם הלשון בחוץ (פעמיים היה לנו קונקשן של שעה)
וכל זה בתקווה שתצאו מכאן בזמן. בהצלחה.
רבקה
-
בטוח שצריך לעבור ביקורת דרכונים בקונקשן בפרנקפורט (ובכלל)? רק ביקורת דרכונים יכולה לקחת שעה.
תודה
-
אני מכיר בפרנקפורט בעיקר את הקונקשנים לטיסות לצפון אמריקה (ולארה”ב בפרט).
אבל למיטב ידיעתי בגלל שפרנקפורט זו נקודת הכניסה שלכם לשנגן שם אתם אמורים לעבור ביקורת דרכונים. הטיסה לאוסלו היא טיסה פנימית בשנגן.
-
תבדוק מה זה השרות של גייט טו גייט, אולי יעזור לך
https://www.frankfurt-airport.com/en/travel/transfer.html#tr ansfer
רבקה
-
-
עד כמה שאני יודעת צריך לעבור ביקורת דרכונים כי כאמור אתם מגיעים מאזור מחוץ לשנגן וממשכים לאזור שנגן. אף פעם לא לקח לנו שעה לעבור ביקורת דרכונית. ולדעתי כן שווה לשאול את הדיילים עוד לפני הנחיתה. השירות בלופטהנזה מצויין אבל עדיין ייתכנו איחורים, מהניסיון שלנו בקיץ האחרון.
תהנו מנורווגיה המדהימה