בר מצווה בסימן NBA
-
- * התייעצות ראשונית *
מעוניין לקחת את הבן לטיול בר מצווה בארה”ב. הבן שחקן כדורסל ולכן יהיה דגש על NBA. הטיסות עוד לא הוזמנו. בשביל הבן זו פעם ראשונה בארה”ב.
תיכנון כללי:
יום 1: נחיתה בלוס אנג’לס בצהריים, התארגנות, אולי משהו בערב
יום 2: אטרקציה בבוקר, מנוחה בצהריים (ג’ט לג), בערב משחק של הלייקרס בסטייפלס (עוגן)
יום 3: אטרקציה בבוקר, טיסה אחרה”צ לסן חוזה או סן פרנסיסקו
יום 4: בבוקר טיול אופניים על גשר שער הזהב. אחרה”צ משחק של הווריורס באורקל (עוגן)
ימים 5-11: עדיין פתוח
לפי בקשת הבן, כאן צריך לשלב:
- טיול יום אתגרי (בוקר עד ערב) בטבע
- צפיה בליוויתנים
- קיאקים בנחל או בנהר
- ראפטינג (דרגה 2 או מקסימום 3)
מסלול מתחיל באוקלנד ומסתיים בלוס אנג’לס (אולי לשלב טיסה)
יום 12: יוניברסל סטודיוס בלוס אנג’לס
יום 13: טיסה חזרה אחרה”צ מלוס אנג’לס
מחפש הצעות, רעיונות, תוספות. יש רעיונות לפעילויות נוספות שקשורות לכדורסל? יש דרך לשלב פארקים מצפון לסן פרנסיסקו – כמו למשל לאסן – ועדיין לשמור לא לנהוג יותר מידי שעות?
-
אנחנו מגיעים למערב ארה”ב בספטמבר. לצערי אפילו המוקדמות לא נפתחות.
אם ידוע לך על משהו בספטמבר – נשמח לדעת.
גם משחקים של הקולג’ים הולך…
-
ספטמבר זו העונה של הבייסבול (הרבה משחקים, מחירים זולים) וגם של פוטבול (מעט משחקים, כרטיסים יקרים).
-
איזה כיף לבן שלך!
-
תבדוק אפשרות לסיור מאחורי הקלעים באורקל ארנה, חברה היתה עם הבן ומאד נהנו.
צפייה בלווייתנים ושייט בקיאקים - יש במונטריי.
טיולי יום בטבע - יש אפילו בביג בייסין מסלולי הליכה של יום שלם. וגם קמפינג.
http://www.parks.ca.gov/?page_id=28975
אם רוצים להרחיק ליוסמיטי והרי הסיירה, עלולים להכנס למזג אויר חורפי כבר (לא הבנתי על מתי מדובר בדיוק). כנ״ל לאסן ושאסטה.
ראפטינג, שוב, אני לא בטוחה שזו העונה. ואנחנו גם לא קהל היעד אז לא יודעת מעבר למה שאפשר למצוא בגוגל.
ומוסיפה טרקטורונים בדיונות בפיזמו ביץ לאטרקציות פעילות. הבת שלי היתה עם החברה׳ מהצופים. לה היה קשה אבל היא עדינה ושוקלת 50 קילו. הבנים עפו על זה.
-
הרעיון לסיור מאחורי הקלעים באורקל ארנה – מעולה! מייד מאמץ. את הסיורים עצמם הם מציעים רק חודש לפני כך שאת ההזמנה אצטרך לדחות. מקווה מאוד שיהיו תאריכים שיתאימו לביקור שלנו (אין סיורים בימים שבהם יש משחק)
כרטיסי טיסה נרכשו – מחצית ראשונה של אפריל. אני מאוד מקווה שמזג האוויר יאפשר ביקור בסיירה נוואדה – אגם טאהו + יוסמיטי. אפילו אם הפסגות יהיו מושלגות, מקווה שיהיה אפשר לבקר בעמק.
אני מתקשה לראות איך אנחנו יכולים לשלב את לאסן וזה חבל מאוד מאוד. כנראה נוותר בגלל קוצר הזמן וגם היותי הנהג היחיד. בביג בייסין יצא לי לטייל כמה פעמים.
מישהו יודע מתי נפתחת עונת הראפטינג? יש הבדל כאן בין האתרים השונים?
טרקטורונים בפיזמו – זה בטוח? בכל זאת יש לי אחריות על הילד, ואני מתכוון להחזיר אותו שלם...
-
העמק ביוסמיטי למיטב ידיעתי פתוח כל השנה.
לגבי הטרקטורונים, מציעה פשוט לפנות אליהם במייל ולשאול אם זה מתאים עם ילד בן 13. ספקים בארה״ב לא נוטים לקחת סיכונים מיותרים.
-
מזל טוב
המשפחה של לימור ( myomer) עשו את הטרקטרונים. מציעה להתייעץ איתה אם אתה רוצה (היא כתבה על זה בבלוג/סיפור טיול שלה)
ואני חושבת שגם יערי היה שם .
וגם איילת , עם בן 11 ( הודעה 37

-
הי עמיחי
נשמעת תוכנית כיפית. כהרגלך אתה מטיב לתכנן.
אני כאן בחוף המזרחי עם שלושה כדורסלנים משלי. מחר נהיה בהיכל התהילה של ה nba בספרינגפילד. מניחה שזאת ממש לא אופציה מבחינתך...