ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Alesund בנורבגיה - מה כדאי?

פורום טיולי משפחות
    2
    2
    1231
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • guest26
      guest26 נערך לאחרונה על ידי

נהיה שם יום אחד במסגרת קרוז ומעוניינים לראות את הנוף מההר Askla שמפורסם בכל מקום ואני ,לפחות, חובב נופים. ואנחנו עם ילדות קטנות ועגלה עם תינוק ואין מצב שנעלה 418 מדרגות לא בעלייה ולא בירידה. גם בלי העגלה אין מצב. 

האפשרויות:

-  רכבת תיירותית קטנה – עולים ועוצרים להפסקה של 15-20 דקות. יעלה 250 ש״ח לכולנו.

- מונית שתעלה לנו בערך 600 ש״ח לשעה כולל ההגעה לשם (אני מבין שביום טוב יהיו לנו 30 דקות בערך שם)

- מונית שתעלה לנו 1000 ש״ח (חברה אחרת) לשעתיים כך שאפשר להיות שם הרבה זמן בטח שעה  ו/או לעשות גם סיור זריז בעיר לפני השיטוט הרגלי.

בדרך כלל אני בקטע של לא ללכת עם ההמון ולהגיע רק כדי להצטלם. בדרך כלל אני יותר אוהב לשבת ולספוג את הנוף והשאלה היא

האם הנוף כזה מדהים כמו שזה נראה בתמונות? 

האם בבית הקפה ששם יש בדרך כלל  המוני אנשים באופן שיעיב על ההנאה מהנוף?

האם. ביום גשום גם כדאי לעלות או שבעצם חבל על זמן והכסף? אני מבין שזה לא ממש הרים כמו בשוויץ שלא רואים כלום אלא יותר גבעה ככה שאולי גם הנוף סבבה בגשם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • annaly
        annaly נערך לאחרונה על ידי

לדעתי תחליט שם.

טוב שביררת את כל האפשרויות.

לנו היו ימים שלא ראינו מטר קדימה (או הצידה) ברמה שידענו לפי המפה שאנחנו נוסעים צמוד לפיורד אבל לא ראינו אותו. במקרה כזה – אין טעם כמובן.

אם יצא יום יפה- שווה לטייל.

בהנחה שזה לא היום הראשון שלכם בטיול – כבר תבינו מה מתאים לכם..

לא זכור לי עומס של אנשים (הייתי לפני 7 שנים בערך) אבל אם כל האנשים יורדים מהקרוז ביחד – יש מצב שהרוב הולכים לאותו המקום...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון