תקשורת
-
הי,
למישהו יש נסיון עם סים של חברה שנקראת H2O?
מחפשת פתרון תקשורתי שיאפשר לחבר’ה שלי, לדבר עם הארץ במחיר סביר.
-
מה זה “החבר’ה” ואיזה טלפונים יש ? מכיר את H2O, יכול להיות פתרונות אחרים
-
החבר’ה, אלו החייל בן ה21 עם הONE+6 והמלשבית בת ה18עם האייפון, שמשאירים כאן בני זוג ו”מוכרחים” לדבר איתם בטלפון.
אנחנו גם צריכים עוד סים לשיחות בתוך ארהב, ניווט וכו’
-
לעניות דעתי, הכי טוב כשתגיעו לשם, להיכנס לחנות של AT&T ולעשות תוכניות לכל הניידים. 50 דולר לכל אחד כולל שיחות בתוך ארה”ב כולל 8 ג’יגה גלישה. לגבי שיחות לארץ עם החצאים השניים, שידברו בוואטסאפ.
יש גם חברה בארץ שכנראה המחירים שלה סבירים ואפשר לסדר גם שיחות לארץ, אני לא יכול לתת עליה המלצה או דיס-המלצה כי לא ניסיתי:
עם H2O אם אין לכם איזו ידע בסיסי + עלולים לא להצליח, לא מסובך מדי, אבל עדיף שמישהו מנוסה יעשה את הרישום, תשלום והפעלה באתר החברה. זאת דעתי.
-
את הסים המתואר של at&t קניתי כבר בארץ, בממסי, עלה 10 דולר יותר מאשר בארהב וכלל גם שיחות לארץ ללא הגבלה בנוסף לשיחות בארהב ולגלישה של 8 ג'יגה.
-
מה זה אומר הסים המדובר?
ראיתי בממסי סים של בי גלובל ב85 דולר… נשמע לי יקר, לא?
-
זה מה שעשיתי בביקורי הקודמים בארהב, רק שרכשתי של T-MOBILE
הבעיה היא באמת השיחות לארץ, אבל 8 ג’יגה, אמורים להספיק.
-
במקום להתנהל באופן לא נוח עם סים לשיחות לארץ וסים לכל השאר, וגם לשלם פעמיים, הכי קל לדבר עם בני הזוג/חברים/משפחה בארץ דרך סקייפ או וואטסאפ (שימי לב: מספר הוואטסאפ בטלפון לא משתנה בגלל שהחלפת סים ולכן זה קל ונוח). זה גם ייצא זול יותר – יהיה אפשר להסתפק רק בסים מקומי, לדאטה+שיחות בתוך ארה”ב, ושיחות בוואטסאפ+סקייפ אפשר גם לעשות במלון בערב על חשבון הווייפיי החופשי ואז זה בכלל לא עולה כסף.
-
לא עלתה על דעתי הדרך של 2 סימים… זה באמת לא הגיוני.
אנחנו עם קרוואן, אז אין לנו ווי פי של מלונות.
צריכה להבין כמה דאטה יש בחבילות שם.
-
פשוט בדרך כלל אם לוקחים דיל מהארץ הוא לא כולל שיחות מקומיות, ומצד שני אם לוקחים סים מקומי הוא לרוב לא כולל שיחות לישראל. לכן צריך לבחור.
כדאי גם לתת תמיד כמה שיותר אינפורמציה כדי לקבל תשובה מדויקת למה שאתם צריכים – למשל משך הטיול, העובדה שישנים בקראוון ולכן אין ווייפיי חופשי, כמה דאטה הם רוצים (אם הם צופים בוידאו אז זה ישתה גם 10 גיגה בכמה ימים) וכמה טלפונים זקוקים לסים (כי הנחתי עד עתה שאת מדברת רק על שני ה”חבר’ה” אבל מאחר והם צעירים מכדי לשכור קראוון אז כנראה מדובר על טיול של כולכם, אולי עם עוד טלפונים?).
-
הסים של גלובל מאפשר גם וגם...