ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרוז בפעם הראשונה

פורום קרוזים ושייט
    3
    4
    5674
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Blacchina
      Blacchina נערך לאחרונה על ידי

היי חברים,

אני מתכנן לעלות על קרוז ממיאמי לאמריקה הלטינית (קולומביה, פנמה, קוסטה ריקה, הונדורס, בליז, ומקסיקו)

ומפני שזו פעם ראשונה שלי על קרוז, ופעם ראשונה שלי מאמריקה, אני עם מידע אפסי בכל הקשור לקרוז הזה..

גם באינטרנט אני לא מוצא כל כך מידע לכל השאלות אז אני צריך את עזרתכם בעיקר בדברים שצריך לדעתם לפני הקרוז הזה ובפרטים טכנים, למשל מה אני עושה מבחינת כספים? לכל מדינה יש מטבע שונה מין הסתם..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חמוטל69
        חמוטל69 נערך לאחרונה על ידי

שאל שאלות ספציפיות ואשמח לענות.

לגבי מטבע ברור שאתה צריך להצטייד במטבע שמשתמשים בו בכל נקודת עגינה.

• Blacchina
          Blacchina נערך לאחרונה על ידי

תודה על ההיענות!

כמה זמן אני צריך להיות בנמל לפני השעה שהקרוז יוצא? זה אותו כלל אצבע של שלוש שעות?

וכשיורדים מהקרוז בכל מדינה חותמים בדרכון? אני מעדיף לא להסתובב איתו כל היום..

מה בקשר לבזבוזים בקרוז עצמו - יש על מה לבזבז או שהכל בחינם?

וגם בקשר לארוחות - הארוחות בחינם או שגם עליהן אני משלם כל פעם?

• ahuva1966
            ahuva1966 נערך לאחרונה על ידי

היי

לגבי שעת עלייה לספינה יש חלוקה של שעות לפי סיפונים ואת זה תדע שתעשה צ’ק אין לספינה, מומלץ לעשות צ’ק אין לפחות חודש לפני דרך אתר חברת ההפלגה. גם אם תגיע מוקדם מהשעה שנקבעה לך אף אחד לא ימנע ממך לעלות לספינה ואני ממליצה אפילו לבוא קצת יותר מוקדם כדי שתוכלו לסייר בספינה ולהכיר אותה.

האוכל בחינם פרט למסעדות גורמה, אלכוהול-אסור להעלות אלכוהול לספינה אז לא מומלץ לקנות לפני, אספרסו, קפה הפוך ואינטרנט.

בקשר לדרכון מומלץ לעשות צילום לדרכונים ולהסתובב עם הצילום ואת הדרכון להשאיר בכספת שבחדר, אם יהיה צורך לרדת עם דרכונים יעדכנו אותכם צוות הספינה.

בקשר לביזבוזים בספינה-התשלום הוא לא במזומן אלא בכרטיס של החדר, כלומר כל מה שאתה רוכש בספינה נקלט על הכרטיס של החדר ובערב שלפני סיום הקרוז ניגשים לשירות לקוחות ומשלמים-המלצה שלי לשלם במזומן.

שבת שלום ותהנו בקרוז.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון