ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גלזגו , אדינבורו, עם רכב

פורום אירופה
    2
    4
    4241
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Simon27
      Simon27 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים ,

מגיעים עם רכב ממנצ’סטר, לטיול חורפי בסקוטלנד, בתקופת כריסמס. רציתי לדעת איזה איזורים נחשבים טובים ללינה בגלזגו ואדינבורו? אני מחפש מלונות עם חניה צמודה .
      תודה למשיבים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אין לי המלצות למלונות אבל כן רציתי לומר שני דברים:

א. אתם מודעים לזה שבדצמבר יש כ-7 שעות אור בסך הכל?  כלומר, זריחה ב-8-9 בבוקר ושקיעה ב-15-16. בטוח שזה הזמן האידיאלי לביקור בסקוטלנד? כלומר, לפני הקור, העננים וכד׳.

ב. אם החלטתם שזה בכל זאת מתאים לכם, אל תחמיצו את מסלול האורות בגנים הבוטניים. עוד לא יצא לי להיות בזה של אדינבורו אבל הייתי באחרים (ואלך שוב השנה) וזה ממש משהו מיוחד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Simon27
          Simon27 נערך לאחרונה על ידי

תודה שקד . העניין עם שעות האור לא מפריע לנו. אנחנו לא הולכים לטייל שם כמו שנהוג בטיולי קיץ. מדובר בסה”כ ב5 ימים , לא מתכוונים לעשות טיולים מרחיקי לכת לצפון , אולי טיפה צפונה בקטנה משני הערים הללו. הכי רחוק שניסע ,במידה ומזג האויר יאפשר , זה ללוך לומונד .בעיקרון ,באים להנות ולהתרשם מההכנות לכריסמס ותודה על הטיפ שנתת לי עם הגנים.

שאלה נוספת , בגלל שאנחנו עם רכב , האם כדאי ללון במלונות בפאתי הערים ולאו דווקא בתוכן?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

5 ימים, טיול שהוא בעיקרו עירוני: אני לא הייתי שוכרת רכב בכלל. אולי רק ליום אחד לטיול באגמים שבאזור גלזגו, וגם על זה אני לא בטוחה כמה אפשר לבנות מראש בדצמבר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון