התנהלות עם כסף ומסמכים חשובים
-
אהלן,
שבוע הבא אני יוצא לתאילנד ולאוס.
רציתי לדעת איך אתם ממליצים להתנהל מבחינת הביטחון והשמירה על כסף,אשראי ושאר המסמכים החשובים (דרכון,פנקס חיסונים)?
אני יודע שבימים בהם אני אסתובב בבנגקוק נניח או באיים או בלאוס אני אהיה עם חגורת כסף עליי, השאלה מה כדאי לעשות כשאני נמצא בחוף? או עם בגד ים? האם יש אפשרות להשאיר בבונגלוז את המסמכים החשובים והכרטיס אשראי או שזה לא ממש בטוח? איפה יש כספות?
כמו כן אם מישהו יוכל לתת לי פרופורציה של כמה כסף בחור צעיר מוציא בממוצע ביום זה יהיה מעולה כי ככה אני אוכל לחשב כמה כסף לקחת בימים הראשונים.
תודה מראש -
התנהלות עם כסף ומסמכים חשוביםאורן שלום
במלונות[לא בבונגלוז] סבירים ואף זולים,יש כספות בלובי.שם אתה יכול להשאיר אמצעי תשלום,ומסמכים במעטפה חתומה[גם כשאתה לא בחוף]
לגבי ההוצאה הכספית לבחור צעיר-תלוי מה רוצה הבחור הצעיר לעשות בתאילנד?
אם מדובר בטיול תרמילאי ברמה טובה[המונח לא סותר]יספיקו לך כ 70 דולר חיום[לא כולל טיסות פנימיות]
אם ברצונך בטיול סביר בלי לחשב כל פרוטה היוצאת מהכיס,דרושים כ 100 דולר יומיים
ארז -
שאלת השאלות.זו שאלת השאלות של טיול, והיא נשאלת כאן הרבה. הרי חלק מהנסיעה לתאילנד היא גם הכניסה וההשתכשכות בים.
ארז סיכם את עניין הכספת.
אם אין כספת אז באמת שאין פיתרון קסם -
* או שעושים תורנות שמירה על החפצים בחוף עם חברים. כל פעם מישהו אחר נשאר על החוף ושומר בזמן שהחברים בים.
* או שקונים שקית קטנה ועמידה למים, שמים בה את המסמכים, מאבטחים לבגד הים ונכנסים למים.
* אין מה לעשות, פיתרון הכספת הוא הטוב והנוח ביותר!
* בשום פנים ואופן לא להשאיר את הדרכונים בחדר ללא השגחה!!!
* בהתנהלות יבשתית רגילה אני יכול להמליץ על ווסט טיולים בעל תאים בהם אפשר לאחסן את כל המסמכים. הווסטים הללו מגיעים גם בצורת גופייה נחמדה ולא מכוערת מידי.
טיול בטוח ומהנה!