ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סין- שאלת מסלול

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    7
    3166
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yelena3316092
      Yelena3316092 נערך לאחרונה על ידי

היי,
      התייעצות לגבי מסלול בהתהוות:

נחיתה- ביג'ינג
      חזרה- צ'אנגדו
      כ-23 ימים בסהכ.

1.בייג'ין- 4 ימים. 

מעבר ברכבת מביג'ין לשיאן

2. שיאן- 2 ימים.

טיסה לפארק אווטר.

3. פארק אווטר והאזור- 4 ימים.

רכבת לילית לגווילין

4. גווילין ויאנגשו- 5-6 ימים. 

רכבת מיאנגשו לצ'אנגדו

5. צ'אנגדו והאיזור- 6-7 ימים.

האם המסלול נשמע ישים וסביר? האם יש מספיק ימים לכל יעד? איפה להוריד ימים ולאיפה להוסיף?
      נשמח להמלצות ושינויים. כמו כן, להמלצות מה כדאי לעשות בכל נקודה.

תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גילי ט
        גילי ט נערך לאחרונה על ידי

היי, 

23 יום זה לא מעט זמן, אבל סין גדולה ויש הרבה מה לראות.

בייג’ין 3 ימים. יום שלם לחומה ויומיים בתוך העיר.
        שיאן – אני ויתרתי על הביקור בשיאן, אבל יש פה הרבה מטיילים שביקרו ואהבו, עניין של טעם.
        אם החלטת להשאיר, תבדקי את Huashan שנמצא כשעתיים נסיעה משיאן.

שמורת Zhangjiajie – לא הייתי שם אבל רוב המטיילים שדיברתי איתם (אני בקשר עם מטיילים בסין) אומרים שלמרות היופי המיוחד, מיצו את השמורה אחרי יומיים.

נראה לי ש-3 ימים זה מספיק.

איזור צ’נגדו –

שמורת Jiuzhaigou נפתחה מחדש לפני כמה ימים (היא נפתחה באופן חלקי כבר מזמן, אבל השבוע הכריזו על פתיחה רשמית של כל השמורה).

אפשר לשלב את הביקור שם עם שמורת Huanglong, ואז לחזור לצ’נגדו או לנסוע ישירות לאיזור Danba.

אם אתם אוהבים טרקים, תבדקי את Mount Siguniang

נקרא גם 4 האחיות או 4 העלמות.

(הערה – איזור דנבה קצת פחות נגיש ופחות מתוייר).

שמורת Jiuzhaigou בלבד – 2 לילות.

כולל Huanglong – עוד לילה.

ביקור באיזור דנבה – עוד 2 לילות מינימום.

4 האחיות – עוד 2 לילות.

אופציה יותר קצרה וקרובה לצ’נגדו – ביקור של יומיים (לילה אחד) בLeshan, emei-shan.

ניתן לשלב את לשאן ואמיי-שן עם שמורת ג’יודז’איגואו וחואנגלונג, ואז נשאר יום אחד לפחות לביקור בתוך צ’נגדו.

• ioio
          ioio נערך לאחרונה על ידי

זה נכון שסין גדולה ויש הרבה מה לראות אבל אני בניגוד לגילי לא חושב שצריך רק לראות, לפעמים זה פשוט כייף להיות.

כל המקומות שהזכרתם בעיקר הערים הגדולות ראויים לביקור ולשהות ארוכה.

שיאן היא לא רק חיילי הטרה קוטה וזו עיר שממש נעים להסתובב בה ובחומות מסביב לה יומיים זה ממש מינימום כדאי.

בשמורת זאנגזאזיה יש את השמורה עצמה -פארק אווטאר ואת הגשר השקוף שקרובים יותר לעיירה ווליגיואן וזה יומיים לפחות ואת הר טיינמן שנמצא בזאנגז’אג'ה שחובה לבקר בו וזה עושה בחשבון פשוט את הביקור לשלושה ימים מינימום.

אני שמח שאתם לא רצים גם עם “האיזור” הכוונה סתם ללכת לאיבוד ברחובות העיר.

• גילי ט
            גילי ט נערך לאחרונה על ידי

ioio – מסכים לגמרי שלא צריך רק לראות (בגלל זה טיילתי בסין כחצי שנה), אבל בטיול ראשון של 23 יום יהיה קשה לחוות ולספוג אווירה כי בשביל זה צריך להישאר במקום מסוים יותר זמן.

• ניתאי א
              ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שמסלול טיפה לא הגיוני, אלא אם כן יש משמעות לסיום בצאנגדו. יש קפיצות לא הגיוניות במשולש הזה של יאנגשו, שיאן ולג'אנגג'יאג'ה.

אני הייתי מתחיל את המסלול ביעד קרוב ליאנגשו (הונג קונג, גואנגג'או - טיסות ישירות מהארץ לדעתי, גווילין) ומשם לג'אנגג'יאג'ה שהאיזור שלה מדהים,  ממליץ בחום 3 ימים בפארק אווטאר, יש הרבה מה לראות בו.

יום נוסף הוא להר טיאנמן המטורף, ועוד יום לגשר הזכוכית (שלא היה קיים ב2013 לצערי). לפי ספירה שלי יש פה 4-5 ימים לא כולל יום הגעה והתארגנות ויום מעבר ליעד הבא.

מזאנג'יאג'ה הייתי ממשיך לצ'אנגדו והאיזור שלה.

מכאן ממשיך לשיאן, כפי שציינו קודמיי היא הרבה מעבר לרק חיילי חימר. היא עיר שכיף ללכת בה לשווקים של האיזור המוסלמי, למופע המזרקות, לרכב על החומה שמקיפה את מרכז העיר ועוד…

ולקינוח הייתי מסיים בבייג'ין. לי יצא לטייל בה מעל לשבוע ולא הרגשתי שמיציתי אותה.

• ioio
                ioio נערך לאחרונה על ידי

היי גילי. לא כדי להתנצח. אבל מי שנוסע לזמן קצר כדאי שיתייחס בזהירות לטיפים מזה שנסע לזמן ארוך.  אני בגילי(67) לא נוסע לחו”ל (ונוסע לא מעט עצמאי)מבלי לקרוא בשקיקה את הטיפים של התרמילאים משוחררי הצבא אבל משתדל להתייחס אליהם בהתאם.

לעניינו - כפי שהסכמנו סין גדולה והרבה יש לראות בה. הגברת ,אני מניח אחרי שקראה קצת על סין החליטה שאלה המקומות בהם תרצה לבקר לכן , מאחר ורק לאחרונה חזרתי משלושה חודשים בסין כאשר כמעט הכל היה מתוכנן מהרגע לרגע ונחשפתי לחוויה ולקלות(שלא  כבעבר) להתנייד או למצוא מקומות לינה, טוען בקנאות ששוטטות ברחובות עם גביע גלידה ביד או שיפוד בשר כזה או אחר ו/או שרץ כזה או אחר . או הצטרפות לריקודים באחד הפארקים ולהתחכך עם ההמונים זו חוויה המצדיקה שהות של מספר ימים בערים  . חוצמזה תמיד צריך להשאיר משהו לפעם הבאה.

• נטע1
                  נטע1 נערך לאחרונה על ידי

בעיני קצת עמוס.

אנחנו תכננו 5 ימים בפארק אווטאר ובפועל אחד התבטל עקב עיכוב של הטיסה (הבנתי שזה לא נדיר).

מה אתם מתכוונים לעשות בצ’נגדו והאיזור?

וגם, רכבת מגווילין לצ’נגדו? כמה זמן זה אמור לקחת? על המפה הן ניראות לי מאוד רחוקות...

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון