תשובה.
אני יכול להגיד לכם שזה בלתי צפוי לגמרי. בתחילת נסיעותיי היה לי מקום קבוע בפוקט שהייתי עושה מסאג. בעלת הבית מוסלמית ככה שהיה איסור מוחלט שהבחורות יעשו הרפיה או בכלל סקס. מה שכן גם זה לא חדרים, אלא וילונות.
עשיתי בממוצע פעמיים ביום מסאג ויום אחד ראיתי בחורה לא חדשה, אבל גם לא ותיקה.יצא לנו להיתקל בעיניים כמה פעמיים וכל פעם שראתה אותי די התביישה. ביקשתי OIL מסאג ותמיד ידעתי במקום שאני עם תחתונים ואסור להוריד את התחתונים. אחרי איזה 10 דקות הבחורה (יחסית מבוגרת אבל שמורה מאוד!!) פתאום מורידה לי את התחתונים. לא כ"כ התייחסתי ולא אמרתי כלום ואחרי כמה דקות התחילה לגעת ב....אמרתי לה בעדינות שאני לא מעוניין, אבל באמת הייתי בשוק. משתי הצדדים יש אנשים שעושים מסאג והכל שקט ולא עלה לי בכלל בראש שהיא תעשה דבר כזה.
לפני כחודש וחצי בערך שהייתי עם אישתי בנגקוק יש לה מקום קבוע שלמרות שתאי מסאג שם עולה רק 100 באט (מקום ממש נקי ומסודר וכמעט ואין שם תיירים) אבל קיבלתי שם את המסאג הכי מקצועי שיש. בפעם השלישית שהלכנו פתאום הבחורה מתחילה להתיישב עלי בקטע כזה מיני ולפעמים שולחת ידיים ל...שם... אני בכלל בשוק כי אישתי לידי ואני לא רוצה לעשות סצנה כי ישר אישתי תאשים אותי אז פשוט עשיתי לה פרצוף שאישתי שם ואין מצב.
מה שאני רוצה להגיד ששום דבר לא צפוי. לפעמים המקום נראה מכובד, אבל בחדרי חדרים... לפעמים המקום נראה זנותי, אבל אין מצב לכלום.
אני זוכר שבפוקט, באמצע הבנגלה סטריט יש מקום שעושים מסאג (עולים במדרגות) ורשום במפורש על דף בחוץ שאין סקס!!.
בכל מקרה, אף בחורה לא תעשה משהו בניגוד לרצונך.