מלון ברצלונה מה12-17.9
-
היי
במשך כמה ימים כבר מחפש מלון בברצלונה לזוג מה12-17 לספטמבר. אנחנו זוג צעיר שאוהב לבלות ומעוניין להיות במרכז העינינים. אני לא יודע מה מתרחש באותו השבוע אך מחירי המלונות נורא יקרים והאופציות הסבירות אינן נראות שוות ביחס לכסף.
אנו מאוד מעוניינים לישון באזור הרובע הגותי והראמבלס, אך מוכנים גם להתפשר. השאלה האם זה ככ נורא לישון באזור אישמפלה או האזורים הטיפה יותר מרוחקים?
בכל אופן נשמח להמלצות בטווח מחיר סביר
-
אולי זו הסיבה - תגיע בדיוק בזמן לחגוג בזמר ורינה (?)
*(לפחות לא תגיע ב-11.9, "קצת" בלגאנים).
רובע אישמפלה, טוב מאוד (בעיני, כל מה שצריך קרוב), אפשר לחפש מלון קרוב לתחבורה ציבורית.
קצת מידע כדי לדעת מה ואיפה.
וגם כאן
-
כותב לך מcrowne plaza שליד ככר אספניה.
עמוס בזוגות צעירים. מרחק הליכה קצר לתחתית ושלוש תחנות לככר קטלוניה. שתיים לרמבלס. מונית מהאמבלאס למלון, כ6 יורו אם לא נוסעים ברכבת התחתית.
איני יודע מה יקר או זול עבורך. עבורנו זה זול מאוד
-
צ. - בדקת בתאריכים שהוא אמור להיות? בממוצע 256€ ללילה : מתחיל מ-190€ כשביום האחרון התענוג עולה 356€ (מחיר נח לבאים לכנס הגז, שיתקיים שם).
*אולי תסדר לו פרוטקציה

-
תודה על התגובות.
אשמח להמלצות יותר ספיציפיות,אנחנו די במבוי סתום. כמו שנאמר מעליי, בתקופה הזאת המחיר של המלון נורא יקר.
ראיתי שני מלונות בוטיק/הוסטלים וואטבר, של חברת PILLOW שניהם נמצאים במיקום טוב ליד הרובע הגותי והרמאבלס במחירים שנעים בין 2600-2800 שח לכל התקופה. מישהו מכיר? יכול להמליץ האם שווה?
-
שלה המלונות מרשת PILLOW
https://www.booking.com/hotel/es/hostal-wander.he.html
https://www.booking.com/hotel/es/pillow-ramblas.he.html
עוד אופציה שראיתי במחיר סביר
-
לא מכירה, אך כדאי לקרוא את הביקורות באתר (לא רק הראשונות), מלון על השדרה- רעש.
שני המקומות (האחרונים ברשימה שלך), לפי הביקורות - לא משהו מומלץ ( Pillow Ramblas-בקומה רביעית, רועש, האחרון- קרא ביקורות על החדרים הלא משודרגים).
קצת יקר בשביל הוסטל צנוע (דומה יותר ל"בוטיק"...של הגששים).
-
בעיני אשמפלה עדיף על ראמבלה, אני הייתי לנה בו. זה לא מרחק גדול, יש תחבורה ציבורית טובה. חפש משהו בבוקינג עד 150 אירו ללילה. אני רואה שם כמה דברים טובים.
-
אבדוק זאת. החשש שלי זה שאני ירגיש באישמפלה קצת מנותק, אנחנו אוהבים להיות במרכז העינינים.
יש הצעות אחרות שנראה לכם רלוונטי לתקופה, באזור הגותי/ראמבלס?
ואם באישמפלה עסקינן,האווירה שם זה לצאת מהמלון ויש מלא בתי קפה מסעדות מסביבך? אגב המלצות גם לשם יתקבלו בברכה.
-
אני חושבת שאתה טועה לגבי השכונה אישמפלה
זה מרכז החיים האמיתי של התושבים.
הראמבלה והגותי--זה לתיירים.
-
לא תהיה מנותק ובטוח שלא בודד באזור הזה ובכל העיר (זו לא מזכרת-בתיה).
אם תרגיש שמיצית את כל הבארים, המסעדות, החנויות וה"אטרקציות" בשכונה, נסיעה של 10± דק' ותוכל לשנות אווירה.
מלונות (אפשר כמובן לשנות העדפות).
* יש עוד אתרים ותמיד אפשר למצוא בשיטוט ברחוב
(זה מה שאני עשיתי- מקום שנראה נחמד, נכנסים).
* וכל מה שכבר כתבו לך בקשר לרמבלה וכו'...
-
היינו במלון הזה שאינו במרכז העירוכל יום נסענו לכיוון אחר כך שהמונח “מרכז” קצת סובייקטיבי.
שכונה אנשים שחיים עם בתי קפה וחנויות. מרחק הליכה מסאגארדה לה פמיליה ועל ציר קוי אוטובוס. התחתית נמצאת כ-10 דקות הליכה.
Leonardo Boutique Hotel Barcelona
-
תודה לכולם על העזרה,סגרנו בסוף במלון MAY RAMBLAS. הצלחנו למצוא אותו במחיר טוב.
אנצל את הטופיק, איך הפארק שעשועים Port Aventura מתאים גם לזוג בני 25?
-
אם אתם חובבי פארקי שעשועים--לגמרי כן.