ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לטייל בתאילנד לבד....

פורום תאילנד
    11
    17
    7130
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yarok78
      yarok78 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      אני מתכנן לטוס ב-17 למרץ עד ה-18 לאפריל ויש לי כמה שאלות\חששות

טיילתי כבר במקומות שונים בעולם אך אף פעם לא לבד... ויש לי קצת חשש ליסוע לבד. הנחיתה לבד וכל התתנהלות בהתחלה. שמעתי מחברים שהיו שאני פשוט צריך ללכת לקשר הישראלי ומשם אני אסתדר כבר. עד כמה זה נכון?

אני מתכנן טיול של חודש ושמעתי שחודש זה הרבה זמן לתאילנד מה דעתכם?

אשמח לשמוע תגובות וחוויות מאנשים שכבר נסעו לטייל לבד
      רק חשוב לי לציין שאני בן 23,חברותי ולא איזה בנאדם מתבודד
      אני הולך לנפוש וגם לטייל, לא שולל שום דבר

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ad90
        ad90 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
        זה המקום לעשות טיול לבד אני מצטער שעשיתי זאת פעם ראשונה רק בגיל 40 תאילנד תחבק אותך מהרגע הראשון ואתה מאד תהנה ,תהיה לך בעיה אחת קטנה שבעתיד לא תרצה אף אחד איתך ....
        • גולן שרמן
          גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
          ירוק שלום,

אין כמו תאילנד לנסוע לבד.
          הנסיעה הראשונה שלי לתאילנד הייתה אחרי הצבא בגיל 23. גם כשכבר מאוד רציתי קצת שקט לעצמי לא הצלחתי להיות לבד...
          בכל מקום בתאילנד יש את מעוזי הישראלים - הקאוסן בבנגקוק, טאנה בצ'יאנג מאי ועוד. שם כבר תכיר בקלות את חבריך החדשים לטיול.

נסיעה טובה, גולן
          • גולן שרמן
            גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
            ירוק שלום,

אין כמו תאילנד לנסוע לבד.
            הנסיעה הראשונה שלי לתאילנד הייתה אחרי הצבא בגיל 23. גם כשכבר מאוד רציתי קצת שקט לעצמי לא הצלחתי להיות לבד...
            בכל מקום בתאילנד יש את מעוזי הישראלים - הקאוסן בבנגקוק, טאנה בצ'יאנג מאי ועוד. שם כבר תכיר בקלות את חבריך החדשים לטיול.

נסיעה טובה, גולן
            • erez199
              erez199 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
              שבוע טוב
              מחזק את קודמי!
              גם אני נסעתי לבד.היה מדהים.אתה גם לא צריך לעבור בקשר הישראלי.שב איתנו פה בפורום ונעזור לך לתכנן את הטיול Smile
              ארז
              • דורון בן
                דורון בן נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                אני לא טילתי לבד,
                אבל לטייל לבד יש יתרון שאתה עושה מה שבא לך ולא תלוי באף אחד.

חודש זה מצויין.
                בגדול:
                קח טיסת המשך לצפון, תזמין פה את טיול הגיפים,
                גלוש בפורום ותבנה לך מסלול פחות או יותר שמתאים לך.

לפי דעתי אתה תכיר אחלה חברה ותזרום איתם להמשך הטיול.
                • yarok78

לטייל בתאילנד לבד....
                  תודה רבה לכולם אתם עוזרים לי לגבש החלטה לגבי הטיול

עוד שאלה קטנה, נתקלתי בתגובה במהלך חיפושיי באיטרנט על מישהו שאמר שברגע שאתה מטייל לבד בתאילנד אתה צריך לוותר על לינה במקומות "המפוארים" כביכול וללכת לישון בהוסטלים ובקומות יותר "המוניים" (שישנים 10 אנשים בחדר)

עכשיו זאת לא שיש לי בעיה לעשות את זה (כבר עשיתי את זה במרכז אמריקה) זה פשוט שאני בא לטייל ולנפוש ולא להתגרזן
                  • ארז1
                    ארז1 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                    שבוע טוב.
                    לא יודע מי רשם ומה היו הסיבות, אך כמו בכל דבר בחיים, הכל תלוי עם כמה כסף הולכים.
                    בתקופה שרשמת, גם 40 דולר ללילה (בממוצע), יספיקו לך כדי לישון במלנות בהחלט ראויים.
                    • yarok78

לטייל בתאילנד לבד....
                      שבוע טוב.
                      הבעיה פה היא לא הכסף,ממש לא
                      הבעיה היא שהוא אמר שבשביל להכיר אנשים יותר קל במקומות האלו מאשר במלונות מפוארים.
                      ואני אמרתי שאני לא בא בשביל לישון עם 10 אנשים בחדר, אני בא סה"כ לחודש למקסימום הנאה ומעדיף לישון במקומות נורמלים
                      • ארז1
                        ארז1 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                        אולי זה יותר קל אבל ממש לא שווה את זה.
                        טיילתי לבד, טיילתי גם לא ואם אתה חברותי ואין לך בעיה עם אנגלית, אני מבטיח לך שתכיר אנשים גם אם תישן לבד.
                        • erez199
                          erez199 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                          בנוסף לדבריו של ארז,אוסיף ואומר שתוכל להכיר ישראלים או לא,בכל אטרקציה שתעשה או בכל מקום תיירותי שתהיה בו.
                          כמו כן,ישנם 4 בתי חב"ד בתאילנד,יש את הקוואסאן בבנגקוק,יש את הרדבריק והטאנה בצפון,וכך הלאה.אתה תראה שיהיו הרבה מקרים שתרצה להיות לבד.ואם לא,תוכל להיכנס לאחד מהמקומות שציינתי שנקרים על דרכך
                          ארז
                          • nati544
                            nati544 נערך לאחרונה על ידי

מהר מאד תבין שחודש לא מספיק.....:)
                            • edan217
                              edan217 נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                              אחי באמת שאין לך ממה לפחד
                              הטיול הקודם שלי בתאילנד טסתי לבד לגמרי ,לא תאמין כמה מהר התחברתי לאנשים .בטיסה איתי ישבה מישהי לידי ,דיברנו כל הטיסה ואז היא הציעה לי להמשיך איתה ,אך לא התאים לי כי התכוונה לסוע למקום אחר ממה שאני תכננתי ,ירדנו מהמטוס נפרדנו וכבר בשדה ,אני ועוד 4 אנשים לקחנו מונית ביחד לאיזור הקוואסאן .במונית התחברנו ,אחרי זה נשארנו בבנגקוק 3 ימים ומשם נסענו 4 מתוך ה-5 לצאנג מאי ,טיול גיפים ביחד +עוד כמה ימים ביחד ואז נשארנו אני ועוד אחד והמשכנו את כל הטיול ביחד -חודשיים .
                              בדרך הכרנו עוד מלא אנשים .בעיקרון אני באמת חושב שאין לך ממה לחשוש .ותנסה את מה שאני עשיתי ,אם תראה 2-3 חברים שנראים לך נורמלים שרוצים לקחת מונית ,תשאל אם איכפת להם שאתה מצטרף וככה תתחלקו בהוצאות .משם זה כבר עניין של חיבור
                              • yarok78

לטייל בתאילנד לבד....
                                תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד
                                • k_r
                                  k_r נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                                  את הטיול הראשון שלי עשיתי עם חברים.
                                  כיום אני מטייל רק לבד.. לבד כוונתי אני יוצא לבד וחוזר לבד אבל בעצם כבר בשדה התעופה, ולאורך כל הטיול אני נמצא בחברת ידידים מקומיים ומבקר בביתם.
                                  .. אני רק רוצה לומר לך שלבד אתה חווה יותר חוויות, ורואה הרבה יותר. כשאתה יוצא עם חברים מהארץ אתם אמנם נהנים באותה מידה אבל הרבה פחות פתוחים לקלוט את תאילנד האמיתית.
                                  • gilbardi
                                    gilbardi נערך לאחרונה על ידי

לטייל בתאילנד לבד....
                                    לא תצליח לטייל לבד .
                                    בכל מקום תמצא חברה צעירים שיהיה לך נעים להיות איתם ועם חלקם בוודאי תשתלב בהמשך הטיול .
                                    את הרוב כבר ציינו קודמי אתעכב רק על מס' דברים .
                                    א. "גש לקשר ותמצא שם אנשים " היא בהחלט עצה נכונה אם כי לטעמי לא הכי טובה - בחר לך את המסלול שאתה רוצה לעשות ! התחל אותו ! ותמצא אנשים שיותר קרובים לראש שלך .
                                    ( כמובן שכל תוכנית היא בסיס לשינויים אתה בהחלט יכול לזרום בהתאם להתרחשויות ולא להיות כבול לתוכנית שרצית אבל התוכנית והתכנון ברשותך )
                                    ב. לינות - המקומות המפוארים לגמרי לא עבורך במקומות כאלה תתקשה מן הסתם למצוא שותפים בראש שלך מנגד אין שום סיבה להתכלבלב הציעו פה את הרד בריק בצ'יאנג מאי שבו תוכל למצוא חבורת ישראלים ולהצטרף עמם לטיול המשך , יש גם מלונות בדרגה גבוהה יותר ובמחירים לא הרבה יותר גבוהיים .
                                    ניתן בהחלט ללון בגסטהאוסים נקיים עם שרותים פרטיים וללא אנשים נוספים בחדר גם ברמה של 300-800 באט
                                    אם תקח טיול יומי בצ'יאנג מאי או הסעה לפאי תפגוש מן הסתם הרבה חברה צעירים .
                                    פאי - ( התניידות באופנועים ) מלאה צעירים שבכל ערב רק מזדנגפים ברח' וחצי שח העיירה .
                                    קנצנבורי - סע עצמאית , תצטרף לטיולים המאורגנים שם ( ואז תפגוש את החברה שהזמינו בכפול מחיר את הטיול מהארץ ) וגם תוכל להנות מהטיול והכייף העצמאיים .

תהנה
                                    • shuli12
                                      shuli12 נערך לאחרונה על ידי

זה כייף ואני בת 49 מטיילת המון לבד ותמיד מכירה
                                      הי אני גם טיפוס מאוד חברמני ומתחברת מהר בעיקר למקומיים וגם פוגשת המון ישראלים שם ....בקיצור אתה תהנה ותראה שתדבק בחיידק שקוראים לו תאילנד
                                      טסה לבד בדרך כלל ותמיד מכירה חברים חדשים תוך כדי הטיול אין לך מה לחשוש,שם תפגוש אנשים מאוד נעימים וחביבים ולא לשכוח את המסג'ים המפנקים
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון