טיול בלוס אנג'לס
-
שלום אנחנו משפחה של 5 אנשים
ואנו נוסעים לטיול בר מצווה של בני ואנו נוסעים בפסח 2019 מלוס אנג’לס לסן פרנסיסקו ואנחנו רוצים להיות בשני משחקי אן בי איי(עם עדיפות לגולדן סטייט ולוס אנג’לס) אנו יודעים שזה לא יצא על העונה הסדירה אך רציתי לדעת מתי מתחילה מכירת הכרטיסים לפלייאוף ואיך זה עובד.
(אם יש למישהו קישורים שישלח בבקשה)

אשמח לתגובות בזמן הקרוב

תודה!
-
אמנם ב 2012 , אבל היינו באחד המשחקים המתקדמים במיאמי בחודש אפריל . באותה שנה מיאמי היט גם זכו ואנחנו זכינו במשחק נהדר וחוויה מעולה.
אם זכור לי טוב קניתי כרטיסים בחודש דצמבר. עד אז לא היה לוז סופי . אני בדקתי ועקבתי אחרי פרסומים באתר הקבוצה.
-
ראשית מזל טוב לרגל בר המצווה. כרטיסי טיסה כבר קניתם?
גם אנחנו נוסעים לטיול בר מצווה. הבן שחקן כדורסל ולכן אני לוקח אותו לקליפורניה כדי לצפות במשחקי NBA. אצלנו אנחנו מעדיפים שטיול בר מצווה יהיה נפרד מהטיולים המשפחתיים הרגילים כדי להעניק לבן את מלוא תשומת הלב (כך היה גם בבת המצווה של הגדולה) ולכן אנחנו נוסעים רק 2. בחרנו להקדים קצת את הטיול לתחילת אפריל כדי לתפוס את סיום העונה הסדירה. אנחנו נצפה ב2 משחקים (אחד של לייקרס ואחד של ווריורס – שימו לב שבלוס אנג’לס יש 2 קבוצות) בעונה הסדירה ואולי עוד משחק או שניים של פליי אוף. למשחקים של העונה הסדירה אני רוכש כרטיסים מראש.
מניסיון שלי מביקורים קודמים בתקופת הפלייאוף, ברוב הקבוצות אין מכירה מוקדמת של סדרות הפלייאוף, עד שלא יודעים את סדר המשחקים, וזה לפעמים נקבע רק שבוע או שבועיים לפני (תלוי כמובן בתוצאות העונה הסדירה וגם באורך הסדרות). כמעט תמיד קניתי כרטיסים 2-3 ימים לפני המשחק באתרי המכירות יד2 הרישמיים של הקבוצות. זה מאוד נוח וגם בטוח כי הכרטיס הוא אלקטרוני. אבל כמובן שזה היה במסגרת נסיעה שלי שקרתה ממילא – אם לכם יש נסיעה במיוחד לצורך זה, כדאי לקנות כרטיסים למשחקים בהקדם שאפשר, אבל זה בטוח לא עכשיו, אלא בהמשך.
אתה גם יכול להציץ בשירשור שפתחתי בפורום צפון אמריקה.
פרט למשחקים נעשה גם כמה אטרקציות שהבן מאוד רוצה – שייט בקיאקים, שייט לצפיה בליווייתנים, אולי מסלול אומגות. הבן גם רצה מאוד ראפטינג אבל אני עוד לא בטוח שזה מתאים מבחינת הפשרת השלגים. יש בשירשור ההוא גם המלצה על טרקטורונים.
כמובן אני אקח אותו לעוד כמה אטרקציות ידועות לפי הזמן שיהיה.
הבן גם רצה טיול מאתגר בטבע. אם מזג האוויר יאפשר, ננסה להגיע ליוסמיטי, ואולי לעשות את אחד מהמסלולים הארוכים (אולי אפילו את המסלול Half Dome Trail אבל לזה צריך להתכונן). אם מזג האוויר יהיה פחות לטובתנו ביוסמיטי אז נקבל את מנת הטבע הפראי שלנו בפארק ביג בייסין.