אם היו לכם 6 שעות במינכן
-
שאלה, בדרך חזרה מטיול של שבועיים פלוס באזור האלפים הצרפתיים, יש לנו קונקשיין במינכן, שנותן לנו 6 שעות נטו להסתובב בעיר. מדובר על סוף ספטמבר. אנחנו 5, זוג הורים ו 3 ילדים בוגרים, כולם מעל גיל 19.
נוחתים בסביבות 14:00 וממריאים לישראל ב 23:00. מעריכה שעד 15:00 נצא מהטרמינל, עושה חשבון שנצטרך לחזור עד 21:00 (את המזוודות כבר נמסור בג’נבה, נהייה רק עם תיקי גב).
שאלות:
- איך הכי נוח ומהר להגיע לעיר?
- מה מומלץ לעשות בעיר בהנחה שיש לנו 6 שעות, אבל לא נרצה להתרוצץ יותר מדי?
יש רעיונות?
בתודה!!
-
אנחנו מאוד אהבנו את המרכז ההיסטורי של העיר. אפשר לשוטט בו 6 שעות. יש מוזיאונים וגנים קרובים.
תבררו מתי האוקטוברפסט
-
גם אני התכוונתי לכתוב לגבי האוקטוברפסט.כשאנחנו היינו הוא היה בסוף ספטמבר,הגענו אחר הצהריים ברכבת ובילינו בו כמה שעות,הילדים היו מאוד מבסוטים מהדוכנים והלונה פארק הענקי שהיה שם.וזה היה סיום מעולה לטיול.חייבת רק לציין שלקראת השעות היותר מאוחרות כמות השיכורים שהסתובבו שם הלכה וגדלה.ואז התחיל להיות פחות נעים.
-
-
לדעתי הכי נח יהיה להגיע עם רכבת למרכז העיר. הנסיעה בערך 20 דקות, תבררו מתי יש רכבות חזרה, אולי לקראת הערב הזמנים אחרים. קחו מקדם זמן.
תבררו לגבי כרטיס משפחתי לרכבת.
אם אירועי האוקטברפאסט יתחילו בתאריך שתיהיו במינכן, ברחבה שמחוץ לשדה התעופה יהיו גם דוכנים ושמח.
הרכבת עוצרת ממש מתחת לכיכר המרכזית מריהפלאץ היכן שהשעון המדובר. הכיכר עצמה מאד יפה במיוחד בשעת דימדומים.
יש כנסיה גדולה מאחורי בית העירייה, כנסיית גיברתנו אם אני לא טועה. ויש כמה גני בירה באיזור כמיטב המסורת של בוואריה. כולם מעל 18?!
בדרכ טרמינל F הוא הטרמינל ממנו חוזרים ממינכן לארץ, קחו נשימה עמוקה ולא לא טעיתם בדרך זה בערך בסוף העולם שמאלה.
תהנו
-
שלום לכולם ושנה טובה, הייתי עסוקה בהכנות ורק עכשיו נכנסתי לפורום וגיליתי את התשובות שלכם. תודה! דף, טלו, שרון, בהחלט אבדוק בעניין האוקטוברפסט.
רבקה, איזה בלוג מושקע, עושה חשק לטיול מיוחד רק למינכן… הייתי שם לפני שנים, גם במעבר לקראת סקי, בהחלט עושה רושם של עיר ששווה ביקור בפני עצמה.
שרון, אכן, כולם מעל 18 ובגרמניה חייבים לשתות בירה, לא?
תודה רבה, אתיישב לבדוק...