לינה בסיאטל
-
איפה מומלץ לחפש מלון בסיאטל?
מחפשת משהו שלא יהווה פשיטת רגל
ועם חניה צמודה
מכיוון שיש רכב לא איכפת לי לנסוע לעיר באיזור 30-45 דקות כדי להוריד מחיר לינה
אשמח לכיוון כללי ( איפה כדאי לחפש) וגם להמלצות ספציפיות
-
אנחנו ישנו פעם אחת בבסט וסטרן נביגטור בעיר אוורט ( איפה שבואינג).
אם לא נכנסים לסיאטל בשעות העומס זה סביר.
בפעם אחרת ישנו בבסט ווסטרן ליד ה”מחט”- למיטב זכרוני בזמנו היה לו חניה ומחיר שפוי- אבל זה היה די מזמן.
-
מאד נהניתי בבסט ווסטרן שבפרבר הדרומי של סיאטל, Kent. המלון ממוקם ליד מגרש גולף, ואם אתם בחדר עם נוף למגרש הגולף (לדרים יקרים יותר), בבוקר תוכלו לראות ציפורים הבאות לאכול שם.
-
ישנו ביולי האחרון ב – Hyatt House Seattle Downtown ליד ה – Needle. מלון מצוין של 4 כוכבים, עלה לנו 256$ ליום כולל מס וארוחת בוקר. יש חניה מתחת למלון בתוספת תשלום. יש משם גישה מצוינת למרכז העיר, גם ברגל וגם בתחבורה ציבורית.
-
מתעלקת על השאלה שלך –
בסיאטל צריך רכב, או שעדיף להתנייד בתחבורה ציבורית? -
אומנם גם אנחנו העדפנו ללון במלון הזה ואפילו פעמיים בהפרש שנים, אבל אני רואה שגם מלון זה המחיר קפץ בהגזמה ביותר מ-100 דולר.
איילת בדקי באתר הביקורות את הבסט ווסטרן ב-federal way
מוני
-
בתוך העיר ממש לא צריך רכב, יש תחבורה ציבורית טובה ולא יקרה ועדיף להשתמש בה.
-
אפילו משנה לשנה המחירים קופצים
בדקתי את yatt House Seattle Downtownשעלה 265 שנה שעברה וביולי שנה הבאה הוא כבר 330 ליום
-
היינו עכשיו במלון mayflower מיקום נהדר,על אוליב והרביעית.מאוד איכותי ,חניה בתשלום נוסף
לפני הנסיעה היתה לי התלבטות האם ללון באיזור ה Southcenter ,איזור קניות,קרוב לשדה התעופה ,נסיעה של חצי שעה לדאוןטאון,בסופו של דבר נסעתי לשם מהעיר לפני הטיסה לא נורא בעייתי ומחירי המלונות הרבה יותר זולים
-
לפני כשבוע לנו בהרכב משפחתי במלון צנוע כולל א. בוקר וחניה ובקרבת המחט ומוזיאון צ׳יהולי (המומלץ ביותר! עדיף להגיע לפנות ערב ולראות את הגן בשעות היום וגם לאחר הדלקת התאורה)
Travelogue by the space needle
לא יודע מחיר כי ״שולם״ בנק נוסע מתמיד.
-
גם אנחנו ישנו ב hayat place ב 2016
היה מצוין
יש בבלוג שלי בלמטייל פרוט
איריס
-
בדקתי מתוך סקרנות לתאריכים שלי – יוצא 940$ ל-3 לילות….
הציון שלו לא מאוד גבוה
וגם בו היו המון תלונות על ניקיון… האמת שברוב המלונות יש כאלו תלונות – השאלה כמה…. בזה יש לא מעט….
TMI לפעמים מפריע….
-
גם ההולידיי אין שנמצא ללא רחוק מההאייט פלייס ממש בסדר
ישנו לילה אחד אחרי הופעה הנקודות והיה נעים ונוח וכולל חניה