ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחה להולנד

פורום טיולי משפחות
    4
    4
    1556
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • roeibars
      roeibars נערך לאחרונה על ידי

הי,

מס’ התלבטויות בתכנון הטיול (ילדים בגילאים 11, 9, 5.5 ושנה) – ​​​​​​

1. האם 7 לילות בכפר הנופש דה אמהוף מספיקים?
      2. אם לא האם כדאי לקחת לילה נוסף באמסטרדם או שבמקום לקחת 8 לילות בכפר נוספש ולשלב את אמסטרדם בנסיעה מהכפר?
      3. מה אתם אומרים על הזמנה בסוף מאי להולנד?
      4. שאלה אחרונה על סוג הרכב, 4 ילדים + מזוודות + עגלה.

תודה רבה וחג שמח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • טרמינלית
        טרמינלית נערך לאחרונה על ידי

שלום,

1. בכפרי נופש מרשת סנטר פארקס יש אפשרות לכניסה וליציאה רק בימים שני ושישי, כך שאם לרשותכם שמונה ימי טיול , כך או כך תצטרכו למצוא מקום לינה נוסף .

או לשלם בכפר נופש גם על הימים בהם לא תשהו בפועל מעבר לשמונה.

1. גיוון של שני לילות באמסטרדם בראשית\ סוף הטיול בלי רכב, יכול להיות נחמד , יש הרבה מה לראות ולעשות בעיר עם ילדים  ויש הרבה חומר כתוב על האטרקציות השונות.
        2. 3. עד כה היינו היינו באמסטרדם בחורף ובקיץ, באביב  טרם יצא לנו  לנפוש . אם תצליחו להגיע בתקופת הפריחה בגני קוקנהוף. זה נראה לי מקסים.

• dmitrys
          dmitrys נערך לאחרונה על ידי

1. מספיקים למה? בשביל לראות את כל מה שהפארק מציע, כן. בשביל לראות את כל הולנד, לא.

1. לדעתי מספיק גיחה אחת לאמסטרדם לכל היום. מוזיאון נמו, להסתובב באיזור כיכר דאם, אולי שייט בתעלות. העיר לא כל כך יפה.
          2. 3. בהולנד מזג האוויר הפכפך מאוד. בסוף מאי יכול להיות קר ויכול להיות חם. תבדקו אילו אטרקציות שאתם חייבים לראות פתוחות בעונה זו, ותחליטו לפי זה.

למרות מה שקודמי כתב, יש פארקים שלא מחייבים כניסה\יציאה בשני או שישי. תבדקו ספציפית בפארק שבחרתם בתקופה שבחרתם. 

ממליץ מאוד לישון חלק מהזמן בחווה פעילה. קלאסי לילדים בגיל שלכם.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

7 לילות בכפר נופש – תלוי בשעות ההגעה והעזיבה, יכולים להיות 6 ימים ויכולים להיות גם 8. חסרים פרטים.

7 לילות מספיקים למה? אנחנו היינו שבועיים בהולנד, חצי במערב וחצי במזרח, ורק התחלנו לגרד את מה שיש להולנד להציע. גם אם תשלח אותי היום לטיול שם רק על סמך מה שאני מכיר בלי הכנה נוספת אני בונה שם טיול לעוד 3 שבועות בכיף.

לפי שיחות שלי עם חברים, הכפר דה-אמהוף הפך מזמן למין מושבה ישראלית. אם אתם רוצים לנסוע להולנד וגם להרגיש שאתם בחו”ל אולי כדאי לבחור מקום לינה פחות מוכר? תחשבו היטב אם אתם רוצים לשלם מחיר יקר על כפר נופש שאולי לא תרצו לצאת ממנו לטייל, או על מקום לינה שישמש בעיקר לטיולים. גם אני ממליץ מאוד על לינה בחווה. 

באופן ספציפי, בכפרים של סנטר פארקס אסור להיכנס עם רכב עד מקום הלינה. בהרכב שלכם, עם תינוק, זה נראה לי סיוט. הייתי בוחר רק מקום לינה שבו אפשר לחנות את הרכב ממש ליד הדירה.

תביא בחשבון שבטיול עם 4 ילדים, ועוד עם תינוק, הקצב הוא יחסית איטי.

אם יש לכם שבוע, כמובן לא תספיקו הכל. אבל בהחלט תטעמו קצת, ואולי תחזרו ביום מן הימים.

אמסטרדם עיר ממש כיפית. היינו שם 3 ימים ובקושי הספקנו…

לגבי מזוודות – כדאי מאוד לבחור מקום לינה עם מכונת כביסה ומייבש. אנחנו מאוד הקפדנו לבחור בחווה שיש מכונת כביסה ומייבש – כך יכולנו לחסוך בכמות המזוודות. זה לא רק עניין של חיסכון כספי (בלואו קוסט) – זה גם חיסכון ברכב, וגם בנוחות, סירבול וכו.

בהנחה שיש לכם מכונת כביסה + מייבש במקום הלינה, כנראה תסתפקו ב3 מזוודות (אנחנו עם 3 ילדים ונוסעים עם 2 מזוודות), ונניח עוד 3 טרולי ועגלה. לא מעט מטען. רכב 5+2 לא יספיק לכם, וגם רכב של 7 מקומות זה נראה גבולי. לדעתי כדאי בהרכב שלכם לקחת רכב 9 מקומות. רק תביאו בחשבון שזה יקר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון