קיץ 2019 - מה היעד הבא
-
הי לכולם,
אז עכשיו שהחופש נגמר, והפנים לקיץ הבא – אנחנו מחפשים יעד יחסית זול לשבועיים האחרונים של אוגוסט (אנחנו אוהבים להזמין כרטיסי טיסה מוקדם ולעשות ״שיעורי בית״ על היעד).
היינו ביער השחור, סלובניה, הולנד ועכשיו חזרנו מצפון גרמניה ודנמרק – נעזרנו המון בטיפים פה.
זוג+ 3 ילדים בגילאיים 10.5, 8, 5. מחפשים שילוב של טבע קליל (לא טרקים), עם פארקי מים, פארקי שעשועים, פארק חבלים, מגלשות הרים וכאלה.
מתלבטים על פולין, צ׳כיה ולטביה.
יש למישהו המלצה? או כיוון נוסף?תודה על העזרה
אפרת
-
אוסטריה
-
מסכים לגמרי. אוסטריה בלי לחשוב פעמיים.
-
אוסטריה
רומניה
סלובקיה
אנגליה
פירינאים
צפון איטליה
אלפים צרפתיים
-
צפון איטליה, אוסטריה, רומניה
אשמח לקבל את המסלול שלכם לצפון גרמניה ודנמרק

-
דרך אחרת להסתכל על זה: הייתם ביעדים המאוד פופולריים למשפחות ישראליות (יער שחור, סלובניה, הולנד) ועכשיו ביעד קצת פחות פופולרי (צפון גרמניה ודנמרק). האם הייתה ל”איזוטריות” של היעד השפעה על הטיול שלכם?
אם מתחשק לכם לחזור ל”מיינסטרים”, אוסטריה כמובן מומלצת.
אם מחפשים יעד פחות מטוייל, אני ממליץ מאוד על אנגליה. טיסות ישירות למנצ’סטר. יהיה מושלם למה שאתם רוצים, יש שם הכל (טבע קליל), פארקי מים, פארקי שעשועים, פארקי חבלים, מגלשות הרים) ועוד הרבה.
מבחינת עלויות – את מזרח אירופה אני פחות מכיר. אבל יודע להגיד שהטיול באנגליה הוא יותר זול מטיול בהולנד ואוסטריה, והרבה יותר זול מדנמרק.
-
צפון צ’כיה זולה יחסית ויש הרבה אטרקציות
-
בשמחה.
נחתנו בהמבורג, וישנו 7 לילות ב center park ליד סולטאו. אני לא התלהבתי. הפארק ברמה נמוכה (לא מתוחזק), הוא מתאים יותר לגילאיים קטנים (גג 8-9).
טיילנו באזור, עשינו את ההידי פארק, גן חיות סראגוטי, המבורג, פארק חבלים ליד המבורק ויום אחד גם הגענו עד לובק.
אחכ, המשכנו לעוד 5 ימים בדנמרק – ישנו בללנדיה – פארק ברמה מאוד גבוהה. גם הבקתות חדשות, וגם הפארק מים וכל המסביב מקסים. היינו בלגלונד, בלגו האוס, ויום אחד גם נסענו לחופים.
דנמרק חביבה – ירוקה מאוד ושטוחה (מזכירה את הולנד), אבל מאוד מאוד יקרה.
מצרפת מפה עם כל מיני אטרקציות שסימנתי (לא את כולם עשינו).תהנו
אפרת
https://drive.google.com/open?id=1C5LkitFfDzeVW46TM4B9keML6F 7d-ZN7&usp=sharing
-
תודה רבה על השיתוף

-
אוסטריה, לדעתי, לא זולה כל כך בהשוואה למדינות אחרות למרות כרטיס זאלצבורגלנד המוצלח. אבל מסכים עם מאיר שמי שמטייל באוסטריה פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה...
סלובקיה היא יעד מעולה במובן זה (והאמת בכל מובן) וכוללת כל מה שהזכרת.
בלגיה (ארדנים) – יעד זול שהפתיע אותנו. ב-2017 היינו שבועיים 4 אנשים 20,000 ואנחנו לא חוסכים בטיולים (אני מתבייש לרשום כמה עלה לנו השבועיים באיטליה השנה). המחיר הזול הוא הודות למחיר מדהים של 40 אירו ללילה בדירה מעולה. וזה לא יוצא דופן גם שמוליק ממליץ על דירה בסוכם דומה ללילה שהיא מעולה. כנראה שהאזור הזה פשוט זול והתמורה גבוהה מאוד.
הטיולים בסלובקיה, בלגיה ואוסטריה (חבל קרינתיה) מתועדים בבלוג שלי.