ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום אפריקה - “At your Own Risk”

פורום אפריקה
    23
    166
    156228
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • cafrica.net
      cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

קצת להרגיע מהמחירים שנקבת

קצת להרגיע מהמחירים שנקבת, בהזמנה מראש עלות טיסה בהליקופטר מעל המפלים דרכנו 121 דולר ושייט לאור השקיעה בנהר הזמבזי כולל חטיפים ושתיה 45 דולר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • טל מלינה
        טל מלינה נערך לאחרונה על ידי

לימורי יקרה  – תודה על התודות 

C.AFRICA – תודה על העדכון. אני תמיד בעד הרגעת מחירים no

אבל רק להוסיף הבהרה על מידע זה ובכלל: כידוע, באגף היתומים שלי (לאורך כל השירשור) נכלל מידע שמקורו מסיורים ברשת, ולא מניסיון בפועל. ולכן לכל מי שנעזר במידע כאן, מומלץ שיוודא את תוקפו שוב. מסיבה זאת מאוד השתדלתי ברוב המקרים לצרף את הקישורים הרלונטים (זה נכון אגב לכל ההמלצות כאן , כי דברים יכולים להשתנות וכך גם הטעם האישי של כל מטייל)

במקרה של מחירי הטיסות וההפלגות, המקור ממנו הוצאתי המידע נמצא כאמין מאוד בחלקים שניסיון הטיול שלנו התממשק איתו בפועל.. אבל אם יש גם אפשרויות בעלות יותר נמוכה – אז עוד יותר טוב !

טל

• cafrica.net
          cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

טל,

בשורה האחרונה, מוריד את הכובע לפניך על העבודה המעולה שהבאת לנו.

• אורנה1
            אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

טל יקרה,

תודה רבה רבה על הסיכום המעלף והמאלף! עשית לי סדר באפשרויות השונות, טעמתי רבות מהאיזור, ואפילו גרמת לי להתלהב… blushblush מתוך הדברים שכתבת הבנתי שתחושות הבטן שלי באשר לקייפטאון היו נכונות, ויש לתת לה את המקום הראוי גם במספר הלילות (חושבת על  5 לילות קייפטאון).

שאלות:

א. את כותבת רבות על היציאות שלכם בערבים בדרך הגנים ובקייפטאון. האם לא הרגשתם בענייני ביטחון בשעות הערביים+ הערב באיזור זה? לא כפי שנאמר לנו ע”י מספר משפחות שנסעו, להגיע למקום הלינה עד שעות אחה”צ המוקדמות ( סביב 16:00)? 

ב. שאלת טירונית: האם אפשר להצטרף לסיורי בוקר ולסיורי ערב גם אם לנים מחוץ לקרוגר באחד המלונות? היכן נרשמים? 

תודה רבה רבה על השיתוף!!!

אורנה

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

עברו קרוב לחודשיים והבלוג הזה, שהפך לספר מרתק עדיין פועם.

אז כמו שאמרתי בפוסטים 116, 118 – הבלוג הזה שלך, טל, ליווה אותנו צעד אחר צעד בדרך הגנים – חלק מטיול ארוך של 42 יום ברחבי דרום היבשת.

תודה על כך.

קצת השלמות משלי למה שתיארת אפשר למצוא בחיבור שלי כאן.

ואחרי כל זה – התיאבון לאפריקה רק נפתח והתחרות עם אסיה והמזרח עולה שלב.

רק בריאות.

• טל מלינה
                טל מלינה נערך לאחרונה על ידי

רוני –בשל אילוצי עבודה – הפעימות של השרשור לעיל המשיכו בלעדיי, תודה על הפרגון ושמחה שעזר ואף יותר שמחה שהיה לכם טיול מהנה וחוויתי .

אורנה – באיחור אופנתי (סוג של), להלן התשובות-

Q- יציאות בערבים בדרך הגנים ובקייפטאון והביטחון  האישי

A- בדרך הגנים ובקייפטאון, ללא יוצא מהכלל, הגענו למקומות הלינה תמיד באור יום (אחרון לעיתים, אבל עדיין ראינו את הדרך והדרך ראתה אותנו). מתוך מקומות הלינה, יצאנו לנסיעות קצרות לארוחת ערב במסעדות בקרבת מקום ובתוך היישובים בהם התגוררנו. התבסס על המלצה של צפריר, וגם אנחנו לא מצאנו את זה מסוכן. יש לציין שבקייפטאון הנסיעה היתה בקרבת מקום המגורים שלנו ובאיזור הווטרפרונט (ולא מרכז העיר).

Q – האם אפשר להצטרף לסיורי בוקר ולסיורי ערב גם אם לנים מחוץ לקרוגר באחד המלונות? 

A- דווקא בזה אין לי ניסיון, כי אנחנו היינו בתוך קרוגר. אבל איריס ציינה שבמלון שלה היה אפשרי לעשות כן (בתיאום של המלון), ואני די בטוחה שיש עוד אפשרויות, אבל סביר שלא בכל מלון. קרי, מניחה שצריך לבדוק עם המלון מראש האם אפשרי.

מקווה שעזרתי..

טל

• 1
                • 2
                • 5
                • 6
                • 7
                • 8
                • 9
                • 9 / 9
                • פוסט ראשון