טיסות פנים
-
שלום לחברי בפורום
אני צריך לשלב טיסות פנים בארצות הברית
באיזה חברה אתם ממליצים לכרטס?
שמעתי שהטיסות פנים שם ממש על הפנים ממש הרגשה שהמטוס מתרסק כל רגע
האם זה נכון? או שזה חברות/מטוסים ספציפים?
-
תלוי בקו, בתדירות ובביקוש שלו….
יש טיסות שמרגיש כמו אוטובוס עם כנפיים, יש עם מטוסים ממש קטנים ויש עם מטוסים גדלים ונוחים – כל טיסה תבדקו עם איזה מטוס הכוונה לטוס ואז תחליטו
-
לפני שנתיים טסנו 2 טיסות פנים עם Delta המטוסים היו חדשים והשירות היה מעולה (קח בחשבון שאתה מזמין טיסות שלהם זה לא כולל מזוודות יש מצב שזה כל החברות ככה אבל לא זוכר בוודאות) וטסנו גם עם אמריקן אירליינס טיסת פנים המטוס היה מיושן , היה עיכוב של שעה בהמראה ובקושי כוס מים קיבלנו במהלך הטיסה
-
מה הכוונה תלוי בקו?
יש קווים מלכתחילה רצוי לא לטוס?
אני מתכנן בוסטון – אורלנדו
אטלנטה- שיקגו
שיקגו – ניוארק
-
אם יש חשש מטיסות באופן כללי אז פשוט תבחר באחת החברות הגדולות: דלתא, יונייטד, ג'ט בלו, אלסקה איירליינס, סאות'ווסט, אמריקן איירליינס. אני מקווה שזה ייתן לך יותר בטחון (לפחות בהרגשה).
השירות בחלק מהחברות האמריקאיות הוא לא טוב במיוחד, בטח לא בהשוואה לחברות מהמזרח הרחוק או המפרץ (באופן כללי רוב החברות האמריקאיות עברו למדיניות הלואו קוסט בה משלמים על מזוודה, אוכל וכו') אבל המטוסים ממריאים, נוחתים והכל בסדר. אין סיבה להשליך מכך על בטיחות הטיסה. מבחינת שירות, לרוב מקבלים שתייה ותמיד ניתן לארוז איזה סנדוויץ' מראש או לקנות בקבוק מים אחרי הבדיקה הבטחונית. לא יודע מי אמר לך שמרגישים בכל רגע שהמטוס מתרסק... זה לא נראה לי קשור לחברת התעופה, אולי מזג האויר בטיסה שלו לא היה טוב.
בכל אופן, לאחר עשרות טיסות פנים בארה"ב לאורך שנים עם מגוון חברות תעופה ובמגוון מטוסים, לא זכור לי שהרגשתי חוסר בטחון או בטיחות.
שתהיה נסיעה טובה!
-
לא, ממש לא.
אבל יש קווים עם מטוסים קטנים, יש חברות שמשתמשות במטוסים קטנים ובהם לרוב אנשים מרגישים פחות נוח מהמטוסים הגדולים שנותנים הרגשה בטוחה יותר (פחות קופצניים, יותר מרווחים)
יצא לי לטווב במטוס עם 10 אנשים בערך והיה בסדר גמור, משעשע אפילו.
כל השאלה איפה תרגיש יותר בטוח אם אתה חושש מטיסות במטוסים קטנים, זה הכל.
-
טסתי מפלגסטאף לפניקס באריזונה במטוס בגודל של אוטובוס – עם כ-40 מקומות. דווקא מאוד נהניתי, הכל היה קליל ומהיר יותר בתחושה, המטוס היה כמעט ריק לחלוטין ולא היו קפיצות בדרך (שאלה של מזל – מזג האויר היה טוב בשני הכיוונים).
לא חילקו כלום בטיסה אבל גם לא ציפיתי, בטיסה של 35 דקות...
-
בטיסות קצרות (נניח עד שעה) יש בד”כ מטוסים קטנים.
לדוגמא: לוס אנג’לס לסן פרנסיסקו, בוסטון לניו יורק, אטלנטה לראלי וכו
בטיסות בינוניות יש מטוסים בינוניים.
לדוגמא: שיקאגו לניו יורק (הדוגמא שלך).
בטיסות הארוכות יש מטוסים גדולים.
לדוגמא ניו יורק ללוס אנג’לס.
כמובן שזה הכלל, יש יוצאים מהכלל.
השירות לרוב לא משהו, וכל דבר בתוספת תשלום.
לגבי הרגשה שהמטוס מתרסק – לא יכול להתווכח עם הרגשה של מישהו. לא אין הרגשה כזו. כמובן שאם מזג האוויר סוער המטוס יכול להטלטל – אבל זה נכון בכל מקום בעולם.