תאילנד בספונטניות - זקוקה לעזרתכם
-
גמר חתימה טובה לכל הטיילים/ות.
במסגרת "חשבון הנפש" לשנה החדשה הגענו למסקנה שאנחנו לא מטיילים מספיק.
אז בספונטניות שוקלים גיחה של כשבועיים לתאילנד בדצמבר.
עדיין לא קראנו סיפורי טיול (במבט חטוף נראה שהיו אי אלו בקיץ האחרון) אבל רוצים להזדרז עם חיפוש טיסות ולהתעמק אחכ.
אז אשמח אם מי שהיה יעזור לי עם המלצת טיסות (רצוי עם קונקשן להפחתת עלויות) ומסלול מומלץ בהנחה שרוצים הרבה בטן גב במלון מפנק (האם עדיף בדצמבר הצד המזרחי או המערבי?) וקצת טיול שמותאם לילדים בגילאי 6 ו 8.
אנחנו המבוגרים היינו שם כבר כמה פעמים בהרכב זוגי לפני הרבה זמן (10+ שנים), כך שהמוקדים שלנו בחופשה זו הם מנוחה וכיף לילדים.
אשמח גם להמלצות על בתי מלון מפנקים להורים וכיפיים לילדים.
קצת מוזר לי לא לשחות בחומר, רגילה לתכנן את הטיולים המשפחתיים כמעט שנה מראש אז באמת אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר
תודה מראש!! -
טיסה עם הירדנים או האוזבקים.
בדצמבר עדיף לא להתקרב לאיזור קוסמוי קופנגן.
ריילי ביץ' בקראבי יתן לכם מענה על מנוחה בטן גב ואווירת גן עדן.
ניתן לשקול גם את האי koh lipe.
-
תודה.
האם הטיסות עם הירדנים והאוזבקים נוחות? בגלל שזאת טיסה ארוכה חשוב לי שיהיה נוח לילדים ושיהיו מסכים להעביר את הזמן.
איך הטיסות של הרוסים?
מבינה שעדיף החוף המערבי בדצמבר.
ריילי ביץ' -נראה מדהים!! האם הגישה נוחה? קראתי שמגיעים עם סירה וצריך ללכת במים. האמנם? אם כן פחות יתאים לנו.
אשמח להמלצות על בתי מלון מפנקים וכיפיים לילדים.
תודה!!!
-
הכי נוח עם הירדנים.
טיסה 20 דקות לעמאן המתנה שעתיים וטיסה לבנגקוק 8 שעות.
עם האוזבקים זה 4 שעות לטשקנט המתנה של 3 שעות. וטיסה 6 שעות לבנגקוק.
עם הרוסים זה סיוט. 4 שעות למוסקבה וו 10 שעות טיסה לבנגקוק.
הפלוס היחידי עם הרוסים זה שניתן לטוס ממוסקבה ישירות לפוקט.
בדצמבר יש יתרון מובהק לאיי המערב.
ריילי ביץ'משגע!
אל חשש..מגיעים אליו בסירת טקסי.. את ה30 מטרים האחרונים צועדים במים..התאילנדים יעזרו לכם עם המזוודות. ממש לא בעיה.
קו צ'אנג קרוב יחסית לבנגקוק.
5 שעות נסיעה לחצי שעה מעבורת.
או טיסה ל trat ומשם מעבורת.
מאוד יפה שם.
-
איתן תודה רבה.
בדקתי ובאמת עם הירדנים הכי נוח. האם חברת התעופה נחשבת לנותנת שירות טוב? יש מסך אישי בטיסות הארוכות? חשוב מאד בטיסה עם ילדים

איך היית מחלק 13 ימים נטו, לא כולל ימי הטיסה?
אנחנו משפחה שאוהבת לטייל בנחת, לא מרגישים חובה לשים וי על מקומות... תמיד יש את הפעם הבאה...
-
מסלול שמתאים לדצמבר הוא צפון תאילנד 5 ימים ולאחר מכן פוקט 5 ימים. 3 בנגקוק.
או 5 פוקט
4 קראבי, ריילי ביץ'
השאר בנגקוק.
(בדצמבר לא כדאי להגיע לאיזור קוסמוי קופנגן).
-
חברת התעופה טובה מאד.
אני לא מעודכן לגבי הבידור במטוסים שלהם, אבל ודאי כתוב באתר.
חשוב לבדוק שהקונקשן קצר.
בעבר לפחות היו ימים עם המתנה של 12 שעות בעמאן לעומת ימים בהם ההמתנה 1 עד 3 שעות (בשעה לא ממתינים, עוברים מיד לשער העליה לטיסת ההמשך, אבל עוד לא שמעתי על אף אחד שהגיע לבנגקוק ללא המזודה/תרמיל).
לגבי המלצות, אם מגיעים לפוקט או לקראבי, כדאי לכם להקדיש יום או יומיים לפארק Khao Sok ליד סוראת תאני עם הפרח הגדול בעולם – רפלסיה מצחינה. אם יש פריחה, הריינג’רים יאמרו לכם ויכוונו אתכם.
יש עוד פארקים לאומיים יפים בתאילנד, ליד קנצ’נאבורי, ליד צ’יאנג מאי ועוד.
-
לטעמי האישי בלבד…
אם הולכים לקאוסוק אז רק לאגם.
השמורה עצמה זה טיול יפהפה אבל יש שם המון קטעי דרך בתוך מים והמים מלאים עלוקות.לא בטוח שהילדים יהנו מכך.