ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תעבורה במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    2
    5
    2714
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roey11
      Roey11 נערך לאחרונה על ידי

שלום !

אני מתכנן לטוס לטיול במרכז אמריקה ל4 חודשים ולהתחיל אותו במקסיקו (דרום מקסיקו).

המסלול שאני מתכנן במקסיקו הוא כשלושה שבועות. המקומות שהבנתי שמומלץ לבקר בהם הם (לפי הסדר שאני מתכנן):

מקסיקו סיטי

וואחקה

סן קריסטובל

פלאנקה

חצי האי יוקטן

המרחקים בין כל מקום הם עצומים ושעות נסיעה ארוכות. האם בין כל מקום למקום לוקחים טיסת פנים או שנוסעים ברכב ?

כמו כן אם למישהו יש המלצה למקום נוסף שכדאי לעבור בוא אשמח להצעות…..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אפשר בטיסה ואפשר גם באוטובוסים.  בדכ אלו נסיעות שבעיקר מתבצעות בלילה. בסהכ בחרת את המסלול עם הנקודות התיירותית המרכזיות שבהן רבים מטיילים וסידרת אותן נכון .מכסיקו מדינה ענקית שתוכל גם לטייל בה חודשיים מתוך ה-4 שברשותך, השאלה איזה סגנון טיול זה , מה אתה מחפש וכו'...

• Roey11

הטיול הוא טיול אחרי צבא. אני מחפש בעיקר נופים, טרקים קצרים וחופים.

לפי מה שבדקתי הנסיעות מאוד ארוכות למשל : 14 שעות נסיעה בין פלאנקה לקנקון או 8 שעות נסיעה בין אאוחקה לבטן קריסטובל.

האם נסיעה באוטובוס הזה דבר אידאלי או שרוב התרמילאים משתמשים בטיסות פנים ? בנוסף אם יש לך מקומות נוספים להמליץ לי עליהם במקיסקו שאני יכול לשהות בהם גם ולטייל בהם אשמח.

• Roey11

הטיול הוא טיול אחרי צבא. אני מחפש בעיקר נופים, טרקים קצרים וחופים.

לפי מה שבדקתי הנסיעות מאוד ארוכות למשל : 14 שעות נסיעה בין פלאנקה לקנקון או 8 שעות נסיעה בין אאוחקה לבטן קריסטובל.

האם נסיעה באוטובוס הזה דבר אידאלי או שרוב התרמילאים משתמשים בטיסות פנים ? בנוסף אם יש לך מקומות נוספים להמליץ לי עליהם במקיסקו שאני יכול לשהות בהם גם ולטייל בהם אשמח

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

התרמילאים ילכו בדכ על האופציה הזולה.

אני מפלנקה לקנקון שברתי בשני לילות במרידה. לא היה לי נורא מעניין שם. אבל גם זה חלק מלראות מקום. פגשתי אחרים שמאוד אהבו את מרידה. גם נוח להגיע ממרידה לציצן איצ'ה.  במקום מקנקון. לא תמיד יהיה איפה לשבור את הנסיעה. אבל מוואחקה למשל תיקח 8 שעות נסיעת לילה.

סביב מכסיקו סיטי יש כל מיני ערים היסטוריות מעניינות. חוץ מוואחקה והייתי שוקל להוסיף עוד אחת, גם אם אתה רק נע לכיוון דרום ממכסיקו סיטי.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון