יום מחוץ לדיסלדורף
-
הי חברים !
אני ואשתי נהיה בדיסלדורף בעוד כמה ימים ונרצה לעשות יום מחוץ לעיר אנחנו עם רכב ולא רוצים לנסוע יותר מדי ברכב (אנחנו חוזרים בערב לעיר ולמחרת לארץ).
מחפשים עיירות יפות לעבור בהם עם הרכב, נופים לנקודות תצפית ואיזה פארק לאומי לעשות בו מסלול מעגלי ברמה קלה ל-3 שעות לכל היותר.
מתניידים כמובן עם רכב.
נשמח להמלצות !
-
פארק לאומי: פארק אייפל
תצפיות: הר הדרקון Drachenfels
עיירה נחמדה: באד מונסטראייפל, קובלנץ
אפשר גם לנסוע למאאסטריכט (הולנד)
אפשר למצוא עוד רעיונות בחלק השני כאן:
-
טוב אז עזרת לי יותר מדי
בניתי טיוטה לאותו יום (אנחנו נצא ממש מוקדם 8 לכל היותר וכל מקום נהיה לא יותר משעה וחצי..סה”כ יוצא באותו יום 6 שעות נסיעה שזה מצד אחד לא מעט בכלל ואילו מצד שני טעימה מכל מקום ונקודות שלדעתי שווה לא לפספס...)
אשמח לשמוע את דעתך:
1. Monschau (שעה בעיירה לכל היותר)
2. EIFEL (לקחת סירת פדלים ולהתרשם מהנופים- שעה לכל היותר)
3. Bad Münstereifel חנויות (שעה וחצי לכל היותר)
4. Cochem (שעה לכל היותר)
5. נסע אל טירת אלץ (פתוח עד 17:30)
- חזרה לדיסלדורף באזור 19:30
-
אני חושבת שהתפרסת הרבה יותר מדי עבור יום אחד שתחילתו וסיומו בדיסלדורף.
ו...גם בדוק את נושא השיט באוקטובר(?)
הייתי מחלקת לשני מוקדים ותצטרך לבחור-
האייפל
או
עמק המוזל
בנקודת הזמן של הסתיו, הייתי הולכת על עמק המוזל-סיכוני מזג אוויר נמוכים יותר בהיבט של שיבוש הטיול.
-
היי,
מבין כל האפשרויות הייתי בוחר להתרכז עמק המוזל, שמצריך טיול נפרד של 3-4 ימים לפחות.
ליום אחד, הייתי מתחיל בטריר Trier, נוסע משם לברנקסטל-קויז ומקנח ב-Cochem ובטירה.
אופציה נוספת לטייל בסביבה יותר עירונית היא מיינץ (Mainz) ובעיר העתיקה שלה. אתם יכולים לטייל היפיפייה וייסבאדן, או בעיר קובלנץ (Koblenz) בנקודת התצפית "הפינה הגרמנית" (Deutsche Eck), שקרויה כך משום שזהו מקום המפגש של נהרות הריין והמוזל.תומר
-
גם אני חושב שהתפרסתם על יותר מידי שטח ויותר מידי אתרים.
גם אני חושב שצריך להחליט היכן ממקדים מאמץ:
אייפל: כולל באד מונסטראייפל, הפארק הלאומי, מונסאו
עמק המוזל: קוכם, טירת אלץ
עמק הריין: קובלנץ, הר הדרקון
דרום הולנד: חבל מאאסטריכט
כל אחת מהאפשרויות האלה יכולות לתת יום מלא מאוד של טיול (וגם שבוע טיול, למי שיש זמן).