ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי ויזת מעבר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1319
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Racheln 0
      Racheln 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

אני נוסעת להודו לתקופה של פחות מחודשיים לכן עושה ויזה אלקטרונית.

בחזרה לארץ אני אטוס מנפאל לדלהי ומדלהי ישירות לארץ, האם אני צריכה ויזה ספציפית לטיסה זו?

הבנתי שיש ויזה שנקראת ויזת מעבר, האם אצטרך לעשות אותה? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .Doron
        .Doron נערך לאחרונה על ידי

אם את יוצאת מנמל התעופה בדלהי לעיר את צריכה ויזת מעבר .

ויזת מעבר זו ויזה לעד (מקסימום) שלושה ימים . והיא זולה יחסית .

אם את לא יוצאת מנמל התעופה , ז”א שיש לך רק קונקשן של כמה שעות בתוך שדה התעופה להחלפת המטוסים , אז אין צורך בויזה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • shaharsagi
          shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

ויזה אלקטרונית היא בדרך כלל עם שתי כניסות. אם החזרה שלך לארץ מנפאל היא תוך 60 יום מהכניסה הראשונה שלך להודו אז הויזה האלקטרונית תקפה. זו תהיה הכניסה השנייה (והאחרונה) להודו עם הויזה הזו. אחרת קרוב לוודאי שאת צריכה לעשות ויזה.

הסיבה היא שאיסוף הכבודה (תרמיל\מזוודה) נעשה אחרי שעוברים את דלפקי ההגירה. את גם תצטרכי להפקיד את הכבודה בדלפקי החברה איתה את טסה לארץ, וגם זה נמצא כמובן אחרי ההגירה.

יש שתי אופציות רלוונטיות לדעתי – ויזה אלקטרונית (כמו שעשית) וויזת מעבר. אפשר להגיש בקשה לשתי ויזות אלטרוניות בשנה קלנדרית. כלומר שתיים ל 2018, שתיים אחרות ל 2019 וכו’. אז אם עשית שימוש באחת כזו תוכלי להגיש בקשה לאחת נוספת באותה שנה.

בשביל לקבל ויזת מעבר צריך לשים את הדרכון בשגרירות, ואם את בנפאל אז בשגרירות הודו בנפאל. תבררי שם מי יכול לעשות עבורך את זה (כדי שלא תשרפי יום על זה) וכמה זמן זה לוקח, וקחי עוד קצת זמן ליתר ביטחון.

לכל אחת מהן יש את היתרונות שלה והחסרונות שלה, תבחרי מה שמתאים לך. את יכולה להגיש בקשה לויזה אלקטרונית שבועיים שלושה לפני מועד החזרה לארץ, ואם משהו לא מסתדר להגיש בקשה לויזה מעבר בשגרירות הודו בקטמנדו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון