גורטקס- לקנות או לא לקנות?
-
שלום! אני מתכנן טיול למשך כחצי שנה עד שנה עם לא מעט טראקים ורציתי לדעת האם באמת כדי לי לקנות גורטקס או שזה סתם יחנוק לי את הרגל ואני אוכל להסתדר גם בלי. -
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reלי יש נעליים של אסולו עם גורטקס - טיילתי כחצי שנה בדרום אמריקה - לא יכולה להגיד שעשיתי המון טרקים אבל באלה שכן עשיתי מאוד שמחתי שהיה לי את הגורטקס - אתה לא חושב פעמיים כשצריך לעבור באיזה מקום עם מים ולא צריך לחפש דרך חילופית כדי לא להרטיב את הנעליים -ובכל -
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reלא ציינת לאן פניך מואדות ! לעניות דעתי המחירים בארץ, קצת גבוהים בלשון המעטה. באופן כללי, ניתן להשיג ציוד סביר ואפילו איכותי מאוד, בלא מעט מקומות, תצטרך לעשות רק עבודת בית מראש. לדוגמא, באקוודור - מבחר יפה של חנויות + ציוד סביר מאוד ומעלה. בפרו לדוגמא -
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reנקודה למחשבה - אם קונים את הנעליים בדרום אמריקה, אז יש הרבה פחות זמן להתרגל אליהן (ולכרך אותן) לפני הטרקים, מה שעלול לגרום לבעיות. ככלל - טרק עם נעליים חדשות זה מתכון לצרות! (לפחות לפי דעתי ומנסיוני הלא טוב). אני קניתי נעליים בצ`ילה, וישר יצאתי לטרק (ט -
צודק במאה אחוז - מסכים !מסכים - נעליים עדיף לקנות בארץ, בגלל הסיבה הזאת. -
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reלאורן המטייל! רב-תודות לך על שענית להודעה שלי אבל השאלה הייתה -האם לקנות נעל גורטקס או האם לקנות נעל רגילה? בקיצור אשמח אם תוכל לעזור לי -
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reמהנסיון שלי הגורטקס היה מאד שימושי. מים בנעליים (במיוחד במזג אוויר קר) יכולים להפוך טרק לחוויה רעה מאד, במיוחד אם אין אפשרות לייבש את הנעליים בצורה טובה. אני לא אתאר מה קורה לרגליים אחרי יום בנעל מלאה מים. זו גם הסיבה שהעדפתי נעלי גורטקס גבוהות יחסית, כדי