התייעצות לגבי מסלול
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג, ללא ילדים, נוסעים בסוף מאי לסן פרנסיסקו, נסיעת עבודה של 3-4 ימים.
יש לנו כשבוע-שבוע וחצי נוספים לטייל ונשמח לשמוע הצעות מתאימות.
היינו כבר בשני טיולים במערב, הראשון מסן פרנסיסקו, כביש 1, יוסמיטי. השני מסיאטל, אולימפיק, אורגון ועד סן פרנסיסקו.
היינו גם בניו יורק, נראה לי שנשמח לחזור

נשמח לשמוע הצעות שמתאימות לתחילת יוני.
אני חושבת שהפעם אנחנו לא מעוניינים באזור פארק ציון, ברייס והאזור.
סופש נהדר ותודה!
-
כיוונים תוכלו למצוא כאן
אולי רוקיס קנדים ? או ילוסטון?
לחילופין אפשר לחזור לניו יורק עם גיחה של כמה ימים למפלי הניאגרה או לא לאתרי טבע אחרים או לעיר וושינגטון
-
לפחות לפי מה שכתבת, לא הייתם עדיין בפארק סקויה וקניון קינגס? אגם טאהו? עמק נאפה או סונומה? מה עם עיירות הזהב? מה עם פארקי הרדווד? סנטה קרוז?
רק אלה שכתבתי יכולים לתת לכם טיול של שבועיים בכיף...
-
תודה על התגובות.
אגם טאהו, סונומה, עיירות הזהב, הרדווד וסנטה קרוז היינו.
פארק סקויה היה סגור אבל לא נראה לי כדאי לחזור לאזור רק בשביל הפארק.
איילת, בלוג נהדר, לא הכרתי, תודה!
האם הרוקים הקנדיים ריאלי בתחילת יוני?
חזרה לניו יורק וטיול באזור מפתה מאד, היה מתכונן לנו כטיול שלכת לאוקטובר, אבל עכשיו לא בטוח שניסע שוב באוקטובר...
-
רוקיס קנדיים בתחילת יוני זה סיכון רציני.
לפעמים מי שמסתכן - מרוויח... אבל זה בהחלט סיכון
-
אם לא אכפת לכם לדלג קצת בטיסות, מה עם איזור הגבעות השחורות של דקוטה? אמריקה אחרת לגמרי.
http://zeppeltour.blogspot.com/2018/07/4.html
או דילוג בכיוונים אחרים – טקסס / מסלול המוסיקה (ניו אורלינס - ממפיס – נאשוויל) / שיקגו והאגמים…
-
תודה שירלי, מסלול המוסיקה קורץ לי מאד

בהחלט נבדוק את המסלול.
-
אני בדיוק בונה כזה למשפחה, אבל לא נגיע עד נאשוויל, כי יש גבול ל”סבל” של הילדות המסכנות.
ניו אורלינס (הרובע הצרפתי, סיור רגלי בנושא ווודו, סיור בבית קברות, עולם המארדי גרא, מוזיאון מלחמת העולם השניה, שייט על המיסיסיפי, סיור ביצות, סיור בפלנטיישן)
נסיעה בNatchez Trace Parkway מנאצ’ז עד ג’קסון – הפארקווי ממשיך עד נאשוויל אז אם יש זמן אפשר לנסוע לאורכו עד נאשוויל ואז לממפיס בכביש המהיר, או לחתוך לממפיס ואז משם לנאשוויל
ממפיס (גרייסלנד, מוזיאון מרטין לותר קינג, מוזיאון סטאקס למוסיקת בלוז, הברווזים במלון פיבודי)
-
אם אתם בעניין של דילוג בטיסות, אפשר לשקול מסלול ניו אורלינס – יוסטון – אוסטין – סן אנטוניו. מפה.
בבלוג שלי תוכל למצוא סיפור טיול שלנו בטקסס, בין אוסטין לסן אנטוניו. יעד מעולה. בניו אורלינס ביקרתי בנפרד בעבר, עיר מקסימה שמתאימה מאוד לביקור בזוג בלי ילדים.