נאנט בצרפת בחודש דצמבר
-
שלום
האם כדאי לבקר ביעד זה בחודש דצמבר? ואם כן, לכמה ימים? 3 ימים מלאים בעיר עצמה זה הרבה או מעט? יש יעדים קרובים לעיר שניתן להגיע אליהם בתחבורה ציבורית?
האם כדאי להאריך את הנסיעה לשבוע? (6 ימים מלאים)
האם כדאי לשמור את היעד הזה לעונות אחרות? (אבל רק בתחבורה ציבורית)
תודה
-
עברו הרבה שנים מאז אותו חצי יום שעשיתי בנאנט, כך שאין לי מידע עדכני. אבל נאנט עברה ועוברת בשנים האחרונות תהליך עצום של התחדשות עירונית, וזה נפלא. אז אם את מתעניינת בנושא הזה, כדאי.
זו לא עיר מלהיבה במיוחד אבל כן יש לה טירה שהיא מוזיאון, מוזיאון לאמנות מצוין, וייתכן מאוד שעוד דברים.
רק בשבחורף עלול להיות גשום ועם רוחות. אני לא חושבת ש-3 ימים מלאים רק בנאנט יעניינו אותך, אבל עם טיול אחד למקום אחר, למה לא. רק שיהיה קר...
אם את רוצה לבקר בשתי ערים מקסימות, הן סומור ואנז’ה, Saumur, Angers. גם קליסון, עיירה בלב מה שנקרא היום הכרמים של נאנט, היא מקום מקסים, Clisson, היא נבנתה מחדש לאחר שנהרסה לגמרי במהפכה (היו שם תומכי מלוכה) והבניה מחדש היתה בסגנון איטלקי, הכפר באמת דומה לאיטליה. יש לו גם פארק יפה מאוד ונהר. אבל בדצמבר זה יהיה אולי קצת מסכן ועירום, ובכל זאת ביום יפה, זו חוויה.
גם לה מאן, Le Mans, ראויה לביקור, יש לה רובע ימי בייניימי יפהפה.
אז זה לא יעד קלאסי של תיירי חוץ, ובעיני זה דווקא יתרון, אבל יכול להיות שיש שם פחות אנשים שמדברים אנגלית. ממה שאני מכירה, יש מה לעשות שם 3 ימים, בהחלט ייתכן שיש עוד יעדים שלא הייתי מהם, מנאנט, שראויים ביקור. אחד מהם הוא רן, Rennes. עם 6 הייתי מסתדרת בקלות אבל אני אוהבת את צרפת ודוברת צרפתית. יכול להיות שעם הקור של דצמבר יספיקו 3 ימים.
האתר trainline.eu יכול לתת לך פרטים על לוחות זמנים של רכבות, את גם יכולה לקנות בו את הכרטיסים.
הכירי את העיר דרך אתר התיירות שלה:
https://www.nantes-tourisme.com/en
-
היינו שם לפני שבוע. העיר שווה קצת יותר מחצי יום ותו לא. לא יודע מה את
מתכוונת לעשות שם 3 ימים.
-
תודה רבה לעונים. כנראה שנוותר.
-
לפני שאת מוותרת, תני לי יום יומיים לפרסם כתבה על נאנט באתר פרנקופילים אנונימיים. אולי תשני דעתך.
-
העיר נאנט היתה נקודת המוצא שלנו לטיול בברטאן. חזרנו אליה לקראת הטיסה חזרה וטיילנו בה יום אחד. הקתדרלה שלה הרשימה אותנו באופן מיוחד, הטירה והטיול ברחובות. בעיקר הצטערנו שאין לנו יותר זמן לחקור אותה, אבל זו רק תחושת בטן.
https://www.ossefet-otzarot.com/bretagne
רבקה

-
לדניאני כבר קניתי כרטיסים לחנוכה בנאנט
מחכה לכתבה שלך בקוצר רוח..

-
גם אני
moi aussi שירלי