כרטיס טיסה חד כיווני לתאילנד וויזה...
-
שאלתי כבר את זה אבל לא הבנתי משהו חלק ענו לי שאעשה ויזה בשגרירות בהרצליה וככה אוכל לשהות יותר בתאילנד אבל זה לא מה שהתכוונתי .. התכוונתי לזה שלפי מה שהבנתי יכולים לא להכניס אותי לתאילנד מלכתחילה עם ישלי רק כרטיס הלוך אז מה כדאי לעשות ? אני לא רוצה להיות מקובעת ולקנות כרטיס חזור גם כי באלי לעשות איזה חודש חודשיים בתאילנד(כמובן שאעשה ויזה עם כן) ומשם ליעד אחר. תודה לעונים !
-
תקני כרטיס בפחות מחודש לסינגפור, עולה 40 דולר.
תנצלי, תהני מיומיים מסינגפור או טיסת המשך זולה למדינה אחרת.
לא תנצלי, הפסדת 40 דולר.
בכל מקרה, יהיה לך ביד כרטיס יציאה מתאילנד -
איפה לקנות כרטיס לסינגפור ? בארץ ? כי זה יעלה יותר מ40 דולר , או שבתאילנד ? אבל הפחד שלי שלא אצליח אפילו לקנות שם כי לא יכניסו אותי פשוט או שאני טועה ?
-
אם את צריכה בכניסה לתאילנד להציג כרטיס חזור,
אז את צריכה לקנות את הכרטיס בארץ (לפני שאת נוחתת).
תעשי חיפוש בסקאייסקנר: מוצא- Bangkok, הלוך- (Everywhere (one way, בחרי את החודש שבו את טסה ותמצאי שפע טיסות במחיר זול.
* כפי ש gauntlet, הסביר לך, את לא חייבת לנצל את הכרטיס (אלא אם מתחשק לך), רק להציג אותו בכניסה לתאילנד, כהוכחה שיש לך כרטיס יציאה מהמדינה.
-
בקניה באינטרנט לא משנה אם את קונה מהארץ או מבנגקוק, המחיר זהה.
רק קראי טוב את תנאי הכרטיס, תוסיפי מה שצריך, למשל שליחת מטען.
לחליפין בדקי אפשרות לויזה 2 כניסות לתאילנד, אם היא מאפשרת לך להכנס לשהיה ארוכה בדרך חזרה, שוה לעשות במקום לבזבז זמן בחו”ל.
בטיסה לסינגפור, אם זה בדרכון ישראלי, שימי לב לא לקנות טיסה עם קונקשן במלזיה (קואלה לומפור).
הרבה מטיסות איר אסיה המלזית, למשל להודו הן עם קונקשן במלזיה (ואפילו בבנגלדש)..
-
רק אל תיכנסי ללחץ, אף אחד לא רוצה לגרש אותך עדיין מתאילנד –
תיכנסי לאתר הבא:תכניסי טיסה one way, מ-phuket ל-Singapore,
תבחרי תאריך, תוסיפי מטען אם את רוצה וזהו, יש לך כרטיס יציאה נחמד מתאילנד -
בג’טסטאר כל מטען, כולל תרמיל יום עולה תשלום נוסף ומחיר המטען יכול להיות יותר מחצי מחיר הטיסה.
יש עוד חברות עם תנאים טובים יותר
Thai Smile
רק אם יש טיסה ישירה AirAsia
Nok AirThai Lion Air.Kan Air.Orient Thai Airlines
-
מה שכדאי לך להבין שעדיף לך לעשות ויזה מהארץ. תשלמי 150 ש’’ח בלבד ולא תצטרכי לקנות ‘’כאילו’’ כרטיס יציאה מתאילנד.
עם הויזה הזו תוכלי לטוס לתאילנד ולצאת מתי שתרצי. תוכלי לצאת אחרי שבוע או חודשיים ליעד שתבחרי.
לדעתי זה הדבר הפשוט ביותר לעשות.
-
תודה לכול מי שענה ממש עזרתם
!