נסיעה בפסח 2019
-
שלום
חשבתי לנסוע עם 2 ילדים 8, 11
לטיול באיטליה אזור אגמים גארדה ולשלב ונציה ויומיים בדולמיטים
השנה פסח יוצא בסוף אפריל.
אשמח לקבל חוות דעת האם מתאים מבחינת מזג אויר ומה המסלול המומלץ עם ילדים בגיל הזה.
תודה רבה
-
היינו בפסח 2016 עם ילדים בגיל דומה. שבוע בגארדה פלוס יום בונציה.
היה לנו מזג אוויר נהדר. טישרט קצרה ביום, סוודר דק בערב.
בדולומיטים לא היינו. קר, רחוק ולא מעניין את הילדים.
היינו ב – העיר ורונה, גארדהלנד, מובילנד, פארק סיגורטה, ארוחת אבירים, אאוטלט פראנסיהקורטה, פארק נאטורה ויוה. עיירות בורגטו, סירמיאונה, לימונה, ריבה דל גארדה. בטח שכחתי משהו.
לא הספקנו – מפלי וארונה, מוזיאון המכוניות, הר מונטה באלדו, סי לייף, מעיינות חמים, משחק כדורגל.
בונציה היינו רק באי המרכזי.
-
אנחנו גם היינו בפסח בגארדה והיה נפלא מזג אוויר כיפי ונעים. כפי שאמר קודמי אפשר להספיק מלא דברים- אנחנו עשינו 6 ימים סביב גארדה,יומיים בוונציה וגיחת יום למילאנו (מרחק נסיעה של שעה וחצי מהמקום שהיינו בגארדה) כדי להיות באצטדיון סנסירו במילאנו ,אבל אם אתם לא חובבי כדורגל ,מילאנו פחות מתאימה לילדים כי חנויות האופנה פחות רלוונטיות להם. ויתרנו על הדלומיטים בגלל הקור. אל תוותרו על יום של מונטה באלדו ומלצסינה וכמובן את כל מה שקודמי הזכיר.
חוץ מלהתרחץ באגם אפשר לעשות הכל באפריל והכל הרבה יותר פנוי ושפוי. נעזרנו בספר “המשפחה המטיילת צפון איטליה” ולפיו בנינו את כל הטיול. בליל הסדר אכלנו במסעדה חגיגית… אבל אם אתם שומרי כשרות אפשר לכוון לכך שבליל הסדר להיות בונציה ולהזמין מקום מראש בבית חב”ד שם וזו חוויה. תהנו זו תקופה נהדרת לסוע!