ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תחנה ראשונה

פורום מרכז אמריקה
    3
    8
    46670
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • DanaZ
      DanaZ נערך לאחרונה על ידי

אז אני נוסעת לטיול אחרי צבא באיחור של 15 שנה Smile ומרכז אמריקה הוא היעד.

1.1.19 אני רוצה להתעורר ולראות נוף חדש Smile

אני מתכננת להתחיל את הטיול לבד ומשם לתת לדברים להתגלגל.

אני מגיעה לטיול אחרי שנה לא קלה ולכן התחנה הראשונה היא קריטית בשבילי להמשך תכנון המסלול.

אני מחפשת המלצות על מקום שהוא יותר שקט כשלב ראשון. סוג של מקום שמאפשר me time, לא בהכרח להתבודד מאנשים, אבל שהסביבה בו שקטה יותר, או שקל לייצר מסביב שקט.

תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

לכמה זמן את נוסעת? ככה שנקודת ההתחלה תהיה גם הגיונית בשביל המשך הטיול… אין טעם להתחיל ממקום באמצע הדרך שיסבך אותך אח”כ מבחינת מסלול...

• DanaZ

ל 3 חודשים בטוח ואם יצליח אז ליותר

• גדליהו מהגרעין

אפשר סן בלאס בפנמה ( תנאים בסיסיים), קאויטה בקוסטה ריקה, אחד מישובי החוף בפנינסולה ניקויה בקוסטה ריקה, אם זה ישוב פחות מתויר אבל אולי מקום לינה יותר משופר אז ביג'גואה  ליד שמורת טנוריו/ ריו סלסטה בקוסטה ריקה.. אני גם אהבתי את העיירה קופן רואינס בהונדורס  על גבול גווטמאלה. אופציה אחרת היא אחד מכפרי אגם אטייטלן בגווטמאלה ויש כפרים פחות המוניים מאחרים. כמובן גם מכסיקו תציע מקומות...אולי איזו עיירה קולוניאליות?…

אם תתני יותר כיוון לגבי מה את חושבת יתן לך את המקום השקט להתחלה יהיה יותר קל להציע..  אחרת אני אשאיר לך לבדוק...

• gauntlet
              gauntlet נערך לאחרונה על ידי

לפעמים שקט זה אוברייטד, ועלול דווקא לגרום לך להרגיש יותר מנוכרת אחרי כמה ימים. את צריכה מקום שאליו הולכים מטיילים “איכותיים”, או כאלה שגם בראש רגוע יותר, כרגע עולה לי בראש סנטה תרזה בקוסטה ריקה, שאפשר למצוא בה נקודות שקטות עם נוף מהמם, או מסיבות, או אנשים שבחרו בחיים הרגועים.

• DanaZ

תודה על כל הרעיונות למקומות שנתת Smile אני אתחיל לחפש והתמקד.

מבחינת מקומות, אני מחפשת את המקומות היותר רגועים, לא להיכנס ישר ואינטנסיביות של טיול, אבל עדיין שמשם אוכל מדי פעם לטייל לבד או להצטרף לאנשים. לקום בבוקר באיזי, לראות נוף, פחות סביבה של משפחות.

• DanaZ

יכול להיות שמטיילים “איכותיים” זה הכיוון…

אני רוצה להתחיל את הטיול רגוע, לא רק בטן גב, להיות במקום שאוכל לצאת, לראות ולטייל, בין עם עצמי או להצטרף לאנשים בקלילות.

אני מניחה שלהתחיל בקוסטה ריקה ולעלות עד מקסיקו יותר קל מאשר להתחיל מגוואטמלה ולעשות סיבוב?

• גדליהו מהגרעין

אני חושב שקוסטה ריקה או מקסיקו נוחות להתחיל. בקוסטה ריקה יש הרבה עיירות קטנות, ליד רובן יש גם שמורות טבע... יש אולי חשיבות גם למקום הלינה, אם את כן רוצה לפגוש מטיילים אחרים. אולי מקום כמו מונטה ורדה בקוסטה ריקה יהיה התחלה טובה. אם תשקיעו במקום לינה נחמד. תוכלי גם לנוח וגם למצוא מה לעשות כל פעם שתחליטי שכן בא לך לעשות משהו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון