ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כלכותה-וראנסי-רישיקש

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    9
    2433
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • צליל קליימן
      צליל קליימן נערך לאחרונה על ידי

נוחתת מחר בכולכתה, והבנתי שאין סיבה להשאר שם...

לאן כדאי לצאת משם? ומה המרחק מכלכותה לוראנסי ולרישיקש?

תודה,
      Razz
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולני
        גולני נערך לאחרונה על ידי

כלכותה-וראנסי-רישיקש
        כלככתה- ורנאסי כ -11 שעות וורנאסי דלהי, ממנה את ממשיכה לרישיקש כ 17 שעות ברכבת.אולי אין סיבה טובה מדי להשאר בכלכתה אבל ישנן סיבות מצויינות לנסוע לדרג'ילינג ולסיקים מכלכתה.מה בדיוק התכניות שלך?
        • צליל קליימן

כלכותה-וראנסי-רישיקש
          אוקיי...
          אין לי תוכניות מובנות..יש לי חודשיים ואני רוצה לסיים בדלהי.

פשוט חברה שלי נמצאת ברישיקש ורציתי להגיע לשם בפסח לחגוג איתה..
          אבל זה נשמע באמת רחוק, ואם הבנתי אותך נכון, אני חייבת לעבור בדלהי כדי להגיע לרישיקש?

הסיקים ודארג'לינג נמצאים לפני/בדרך לוראנסי? (אני רוצה להגיע לוראנסי זה אני יודעת בודאות! Razz )
          בכל מקרה... פתוחה לעצות והצעות...

תודה Smile
          • ran_amitai
            ran_amitai נערך לאחרונה על ידי

מספר עצות:
            ראשית אני דווקא חושב שבהחלט יש מה לעשות בכלכתה ואין שום סיבה "לברוח" מהעיר, אבל מכיון שמזה"א מתחמם במהירות (סוף מרץ) וגם חברה מחכה ברישיקש בפסח - אז אכן יש סיבה להמשיך הלאה (וכמה מילים לגבי סדר פסח: בכלכתה לא מארגנים למרבה הצער סדר. אני הייתי בכלכתה בפסח לפני 3 שנים והיינו 15 חברה והתארגנו לסדר באופן עצמאי, עם מצות שסיפק לנו נחום בעל המאפיה היהודי וכן הלאה; בורמבי יש סדר וכן גם ברישיקש). מכלכתה יש הרבה מאד רכבות לורנסי - כשאת נוחתת תבררי איפה נמצא דלפק הזמנות של הרכבות בשדה התעופה או איפה אפשר להזמין כרטיס לרכבת ותזמיני כרטיס לאותו יום (מה שאפשרי לתיירים) או מקסימום למחרת. מורנסי לרישיקש אין הכרח לעבור בדלהי - יש 2-3 רכבות לילה - למשל רכבת מס' 3009 (Doon Exp) שעוברת בורנסי בערך ב 10:30 בבוקר ומגיעה להארידוואר שנמצאת חצי שעה מרישיקש בשעה 4:30 בבוקר בערך - סביר להוסיף איחור של שעה-שעתיים (חברה שלך יכולה אולי לבוא ולחכות לך בתחנה בהארידוואר)
            בהצלחה!
            • מומחה למזרח הרחוק
              מומחה למזרח הרחוק נערך לאחרונה על ידי

שבוע
              היי צליל,

סעי לורנסי ותראי כמה תרצי להישאר שם. אם ישאר לך הרבה זמן תוכלי לנסוע לדלהי ולהישאר שם כמה ימים (מזג אויר טוב) או לחילופין לנסוע מדלהי לפושקר (מעוז הקניות של הודו) באוטובוס לילה (כך שאת לא שורפת יום בנסיעה) 12 שעות.

אגב, גם אני עשיתי פסח ברישיקש... Smile

סהר.
              • צליל קליימן

כלכתה,פסח , אלמרה?
                וואו! קודם כל, תודה רבה..
                אין ספק שאני כרגע יותר מבולבלת מקודם.. (אולי זה גם בגלל העובדה שכרגי נחתתי בכלכתה)
                בכל אופן, כרגע החברה מתכננת להעביר את פסח באלמרה... האם זה באזור?
                סליחה על הבילבול... אני לא כלכך סגורה עדיין על מפת הודו....
                • גולני

כלכתה,פסח , אלמרה?
                  אלמורה נמצאת במדינת אוטארראנצ'ל, שם נמצאת גם רישיקש.להגיע לאלמורה תגיעי אחרי ורנאסי לדלהי ומדלהי באוטובוס כ -12 שעות נסיעה.
                  • .galit.
                    .galit. נערך לאחרונה על ידי

כלכתה,פסח , אלמרה?
                    קודם כל, סביר שהחברה שלך מתכוונת לחגוג את פסח בקאסר דווי - כפר קטנטן שנמצא 20 דקות נסיעה מאלמורה עצמה. גם מרישיקש לאלמורה מדובר בערך ביום נסיעה ככה שאת יכולה לבחור איפה את מעדיפה להתחיל ומשם להמשיך לקאסר (או לאלמורה).
                    אני נסעתי מדלהי לרישיקש (לילה באוטובוס תיירים), מרישיקש לקאסר דווי ומקאסר דווי לוראנסי. את ורנאסי אהבתי הרבה יותר מרישיקש, אבל אם את רק מתחילה את הטיול, נראה לי שרישיקש תהיה הרבה יותר ידידותית למשתמשת...
                    • גולני

לא לשכוח
                      שמדובר בתקופת הקומבה מלה ולא יודע אם הייתי ממליץ לצליל להגיע בתקופה זו לרישיקש שבטח תהייה פקוקה ועמוסה וקצרה במקומות לינה שלא לדבר על הכאוס של הפסטיבל שלא נראה לי שכל אחד בנוי לזה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון