הזהרה
-
אתר בוקינג קום מלון מפרסם מלון 4כוכבים בשם : vitalhotel kaiserhof, שנימצא ב mosern ליד seefeld in tirol,.אוסטריה, בעל המלון מסרב לקבל יהודים במלונו וזאת כתגובה למשפחה ישראלית שדירגה את המלון בדירוג נמוך והתלוננה על היחס הרע שקיבלו. גילוי נאות אני ובן זוגי התארחנו במלון זה פעמים רבות וגם דרגתי את המלון בדרוג גבוה, בפעם האחרונה ששהינו שם בחורף 2016, הארוחות היו ירודות והיה די קר בחדר. פניתי לקשרי לקוחות בבוקינג קום במייל והם ענו לי שהם רואים בחומרה את התגובה של בעל המלון והם יטפלו בזה, מבדיקה שלי בעל המלון הסיר את תגובתו אבל אני צילמתי את התגובה לידיעתכם!!!

-
אני מקוה שליאור התנהג בנימוס כי בעל המלון כותב שלאור ההתנהגות שלהם לא יארח יהודים.
חבל שלא רשמת את שם המלון בכותרת.
-
עכשיו נכנסתי לבוקינג וחיפשתי תגובות בעברית . התגובה עדיין נמצאת .
-
מזעזע
-
מה יחסו למי שהוא mischlining, מאכסן במחסן?

לפני שמזמינים, רצוי לקרוא ביקורות גם בשפות שונות (יש גוגל טרנסלייט, למי שלא למד בזמנו החופשי).
יש עוד הרבה מקומות שלא רוצים להתעסק עם ישראלים (מעניין מה הסיבה לכך?!).
בסוף ישאר רק החרמון עם הניילונים.
-
הוא לא כתב ישראלים הוא כתב יהודים
אתה באמת חושב שההתנהגות של בעל המלון ראויה???
-
מבחינתם, יהודים וישראלים, זה היינו הך (לא כולם מבדילים בין שני המושגים- די נפוץ בעולם).
לא אמרתי שהתגובה ראויה, גם איני יודעת מה עשה התייר שגרם לבעל-המלון לנטוש את החינוך ה"אוסטרו-הונגרי" ולהביע את דעתו בפומבי.
נוסעים לטירול וחושבים שהתושבים שם מ"חובבי-ציון" (הבחירות האחרונות, יכולות להצביע על-כך).
-
מתוך 540 חוות דעת,שניים ישראליות עם ציון 2.9 ו4.2
כל יתר בתדובות בעברית היו מצויינות.גם ברוסית ציונים מצויינין ביותר.
תגובת בעל המלון כבר לא רשומה..
לא ראוי היה לרשום את מה שרשם..השאלה גם מה עשו 2 האורחים ומה היה להם באמת שם לתגובה נמוכה כזרת?
-
תיקון חצותתיקון(?): נראה שלבעל-המלון, יש "עליות וירידות" (או הפרעה).
מסתבר שהוא רצה לתבוע אורח הולנדי שנתן ציון נמוך.
גם לאורח צרפתי כתב, "אנשים כמוהו, אינם רצויים" (ביקש הנחה - אולי חשד שהוא ז׳ואיף).
לא המשכתי לנבור, אך נשמע כאדם "מעניין".
ובינתיים, ברחבי מדינת 'נס הפסים והכוכבים'
-
לא חושב שיש תירוץ לתגובה כזו
-
יש לפרס את זה בכל כלי התקשורת.
-
רציתם טירול, קיבלתם FPÖ.הסתיימה תקופת הבושה (ברב המדינות), אם לא שמתם לב.
מעניין שבוקינג רק הסירו את התגובה (מסתבר שכולם אוהבים ממון).
-
אולי לעשות עם זה משהו?
לפנות לעיתונאי שישמח לבשל דייסה.
המלון (כולל בעלי המלון) צריכים להפסיד את הפרסום בבוקינג ולקבל שיימינג בהתאם לתגובתם.
אגב- יתכן שאותו לקוח הוציא אותו מדעתו
אגב- יתכן שהוא לא מבדיל בין ישראלי ויהודי
אגב- יתכן שהוא אפילו צודק בהקשר לחוות הדעת של הלקוח (בהשוואה ליתר חוות הדעת המעולות)
ועם כל זאת- עסק כזה צריך לספוג את המחיר של ההתבטאות הפזיזה שלו.
-
אני חושב שלפני שמבשלים את הדייסה צריך להיזהר, שלא נקבל כוויה.
מישהו לא מזוהה, שזו הודעתו הראשונה בפורום, מביא לכאן צילום מסך.
ההודעה מ23 לאוקטובר.
בצילום המסך תגובת המלון מ 29 אוגוסט, כמעט חודשיים לפני הפוסט כאן ב”למטייל”
מפרסם ההודעה אומר שבעקבות פנייתו לבוקינג התגובה האנטישמית הוסרה וכשאני בודק אכן היא לא קיימת
להגיד שאני בטוח ב 100% שאכן התיאור אמין ומדויק?
מרגיש לי שהתיאור נכון אבל בהתחשב בכך שלא ראיתי את התגובה בעצמי, ההודעה האנטישמית מטומטמת כל כך שנראה שמי שרשם אותה בטח היה כל כך שיכור שגם לא חזר ביום למחרת אחרי שהתפכח להסיר או לשנות אותה, וזהו הפוסט הראשון של המשתמש הזה – אני לא יכול להגיד שאני בטוח ב 100%
אז עד שלא יהיו יותר פרטים, אולי הכותב יחזור ו”יעבה” קצת את הסיפור עם עוד עובדות אני מציע להיזהר.
-
אני חושבת שצריך להציף את זה ברשתות החברתיות ובעיקר קבוצות פייסבוק באוסטריה. אולי זה יתגלגל ואז תגיע תגובה מהאיש או יותר חשוב אולי בוקינג יסירו אותו.. אני חושבת שאין מקום לגזענות, גם אם זו “רק” תגובה אחת או שתיים.. וגם כלפי תושבי מדינות אחרות