מדריד
-
שלום לכולם,
אני חייבת התייעצות
סגרתי מדריד בינואר
ואחרי שסגרתי אמרו לי המון אנשים שמעשמם שם ואין מה לעשות
אז רציתי לשאול חוץ מקניות ולראות את העיר שזה בערך יום אחד,
מישהו ממליץ לי על אטרקציה? אולי אפילו אקסטרים מגניב
אנחנו נוסעות 4 חברות גילאים 26-35 מטרת הטיול לראות לקנות להנות
לא מתחברות לאומנות ותרבות יותר מידי
תודהההה:):):)

-
מדריד היא עיר יפהפיה ויש בה המון לראות (כיכרות, ארמונות, פארקים). יש מבחר עצום של מסעדות עם אוכל נהדר.
מבחינת אטרקציות אפשריות, ניתן להסתובב בפארק del retiro ולשוט בסירה באגם. יש את פארק האטרקציות שחביב לילדים עם מספר מתקנים למבוגרים יותר. יש גם ski indoors בקניון xanadu שמגניב ביותר (מסלול בסיסי + מתקדמים). יש גן חיות ואקוורים בהם לא היינו.
בנוסף, במדריד יש מוזיאונים מרשימים ומיוחדים ועם הדרכה מתאימה ניתן להינות גם אם ביום-יום פחות מתחברים...
-
מדריד לא משעממת ובודאי שלא ניתן למצות אותה ביום אחד.
אני מצרפת לך סיכום טיול שכתבתי. היינו חמישה ימים ולא מיצינו…
https://adhatyul.com/2018/04/26/הולה-מדריד/
אם את לא מתחברת לעיר אז אולי כדאי להחליף יעד. בעיני עיר מעניינת ויפה
איריס
-
היי,
קודם כל תודה על התגובות
ודבר שני אני לא אמרתי חלילה שאני לא מתחברת אני מתייעצת כי סגרתי כבר והרבה אמרו לי את מה שכתבתי להפך אני לא חושבת ככה אני מתייעצת כדי באמת להיות בטוחה כי יש בי קצת פחד כזה בגלל שלא הייתי שם
-
לפני שנתיים הייתי במדריד שבוע ולדעתי זו אכן עיר מאד משעממת! למיטב זכרוני זו העיר היחידה שאמרתי לעצמי עליה “לכאן, אין לי שום רצון לחזור”...
-
מה שמשעמם אדם אחד----יעניין אדם אחר.
על כל עיר כמעט תוכלי לשמוע “לא יותר מיום “ ו”לא פחות משבוע”...כל אחד מהתרשמותו, תחומי העיניין שלו, הקצב שלו, עונת השנה בה טייל (לא דומה ינואר בפארק רטירו הקפוא לקיץ!) ,מזג האוויר שהיה לו (ימים עם שמש תמיד מוסיפים לאווירה טובה יותר, ימים מעוננים פחות ,גם חמסין מקלקל ...)
אבל----
הגדרת שסגרת טיסה ל…. (? ימים)
עם חברות (כלומר חצי מהכיף זה הבילוי בכלל ביחד ולא משנה אם זה בטימבקטו או אנטרקטיקה)
לא מעניין אתכן בכלל מוזיאונים
לא מעניין אתכן בכלל אמנות
אתן רוצות קניות (לא בעיה כמובן) לראות (מה? מבנים יפים? ארמונות? גנים? ) ולהינות (שוב- מאד קשה להתחבר למה שגורם לכן הנאה)
אולי מה שקשור לפעיליות במדריד בחורף אקטיביות?